כוסאמאשלכם!! תנו לישון!

כוסאמאשלכם!! תנו לישון!

ראבק, אני מכור... מחר בלילה סיור לירושלים!! כיף חיים! =) ניצנוש אולי אני אראה אותך?

כן כן כן!!!!!!!

מחר אנלא לומדת... אולי תבוא אליי אחרי? תבקש להישאר בירושלים תביא אישור או משו.... נראה כנפיים שבורות
יש לי בוידאו תתקשר!!!! חסר לך שלאאאא
02-5337720 0506395207 ותשאיר את שלך פה! ואם אתה לא מתקשר אז ולא ראית את זה עדיין אני אכה אותך ואני אמצא איכשהו תפלאפון שלך ואני אתקשר ואני אכעס מאוד!!! תתקשר וזהו... תתקשר!
לילה טוב

אני אברר ../images/Emo13.gif

בא לי כנפיים שבורות!! הפלאפון שלי זה 0522-763296 אם יאשרו לי אז בכיף מותק, אבל אולי לא קראת טוב, זה בלילה, לילה לילה, ואני אטריד אותך בלילה? ואיך להגיע למבשרת?

אהההה חחחחח

טיול סליחות כזה בשכונות של דוסים? אוחחחח כמה פעמים עשו לנו את זה... שואה לגור ליד ירושלים......................
כבר יש לך פלאפון חדש? (נזכרתי עכשיו) וואי נראה לי שאתה טחוןןןןן מתחת לכל השאנטיות הא?
וכן בכיף מה זה משנה באיזה שעה?
איך להגיע למבשרת בלילה? אמממ או מונית שזה די יקר.... 40-50 שקל....( אבל אתה טחון אז...
) או טרמפים שזה מזה פשוט... כאילו טרמפ אחד בקטנה אבל תצטרך להגיע ליציאה מהעיר ו... וואי דווקא די מסובך
מתי זה ייגמר בכלל? 4 כזה? או 1?

בלאט, אין אישור ../images/Emo4.gif

ואני מצטט: "זה אסור בתכלית האיסור"!! אחחח מורים... אבל אני אקפוץ בסוכות אם תרצי :)

DidjiT

New member
../images/Emo12.gif

ימים ולילות אני אומרת לך לבוא לזכרון.. לא.... לא... אבל לניצ' ככה אתה בסבבה שלך אומר.. אההההה?

זיכרוןןןןןןןן

זה קצת בקצה השני של הארץ!!!!! ימים ולילות הזמנתי אותך לבוא לב"ש, אבל את בשלך!!!

DidjiT

New member
אם כבר...

אם כבר יוצאים מבאר-שבע הרחוקה אז אפשר ללכת לכל מקום.. הקטע הוא לצאת משם קודם.. ואתה הבן.. סע אתה לבד ברכבת שלוש שעות.. מה קרה? [חח מה הקשר תגיד לי?!]

../images/Emo70.gifתשובות../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif טחחח

רן- בכייייף
אהה אבל אין לי יום שאני בבית בסוכות
קטנה מתישהו...
אולי תבוא לסגול??אני וחברה שלי מתנדבות שם אז מקבלים כרטיס... ונראה לי שעדיים יש מקום במתנדבים... אז אם בא לך אני אתן לך ת'מספר... (שיר גם את!! כאילו וגם מי שרוצה
) שיר- גם אני שנתיים כבר צריכה לעשות אצלך שישישבת אז יאללה שגם רן יבוא
דוגרי כבר שנים צריך לעשות את זה...

יאללה לא בא לאפחד. כוסומו ../images/Emo11.gif

מפגש פורום אצלי בסוכה. ישנים אצלי. זהו. שכולם יבואו למדבר.

מה?!?!?../images/Emo12.gif איזה חמור אתה רן!!!!../images/Emo46.gif

רק עכשיו ראיתי בשרשור ההוא שאתה לא בא לבארשיתתתתת אוף ממש לא התחשק לי לבוא גם כן וגם לא בטוח שיש לי עם מי ואני שונאת את הפסטיבלים האלה אבל אני באה בשביל לראות אתכם ו..ו.. אוף ממש ביאסת... בשביל אהוד בנאי? הוא אחלה אבל.... טוב לא חשוב.... באסה
לפחות בוא איתנו לסגול.... ניצן עצוב

בקטנה איתך!!!

גם לי בא לראות אתכם, אפילו מאוד, אבל התאריכים פויה... וניצנוש לוקח לך הרבה זמן לקרוא שירשורי :) לגבי סגול- נבחן את האופציה בכובד ראש... רק צריך לקחת בחשבון ש -אין לי עם מי לבוא -זה פאקינגג רחוק

DidjiT

New member
רגע רגע רגע....

היש אפשרות לסדר לי ולרן להיות מתנדבים? כמה נחמד! ונהיה כולנו שם?

וואי פול כן!!!!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

תקשיבו... כרגע דיברתי עם המאסטרית של ההתנדבות ושאלתי אותה אם יש מצב שעוד כמה חברים יוכלו להתנדב אז היא אמרה שיש לה כבר המון בעיקרון אבל שהיא תבחן את האפשרות בכובד ראש אז נראה לי שכשהיא חוזרת אליי היום בערב אני אקמבן אותה... כאילו אין מצב שהיא לא תסכים אם אני אתחנן שכזה... אני באה רק עם חברה אחת.... שיר את נראה לי מכירה אותה.... נכון בין אביב גפן ליהודים ישנו כולנו יחד? אז גם היא הייתה שם- דניאלה.... לא יודעת אם הכרת אותה.... והיא ממש נחמדה אז זה יהיה פנאן אם תבואו ונהיה ארבעתנו... וראסטפרן- כן זה די שואה שזה רחוק.... אבל אם לא משלמים על כרטיס ומתארגנים על אוכל אז זה קטנה הכסף ו...תאמין לי... סגול שווה את כל הבחילות בעולם.... פסטיבל מדהים, הרציני היחיד.... מספר מאוד מוגבל של אנשים.... המדיטציות הכי טובות.... באמת... זה משהו אחר מכל השאר

למעלה