כוסאמק.

pSyhoKokiLiDa

New member
כוסאמק.

אזלו כל הדיסקים בצליל בקניון חולון. יופי! כנראה אני צריך לשמוח על כך, אבל... זה ביאס בתאכלס\: אז אם יש חולונים פה, תדעו שרק ביום שני או ראשון הם יקבלו עוד מלאי

pSyhoKokiLiDa

New member
זה מבאס לאללה שתדע לך..\:

ממממ... טוב מישהו יכול לשלוח לי את האלבום? נמאס לי לחכות. מבטיח שאני אקנה! באמת..

VADER

New member
בכפר סבא אתה אולי מדבר על צליל

אבל בחנות מרום יש ועוד איך. אז מי שבאיזור כפר סבא ליגיע למרום כלי נגינה בבית יתיר ויקנה שם , זה על ויצמן קרוב לקניון.

VADER

New member
בהחלט. אפילו זול יותר מצליל אז...

רוצו לקנות

Funky Giraffe

New member
וואללה, שכחתי. כשאני חושב על זה

הם מייבאים התו השמיני הייתי היום רק בצליל.. אני אקנה עלים לבאריטון מחרתיים ואקנה את זה במרום

SLAP

New member
אני לא אגזים אם אני אגיד שמרום

היא אולי חנות הדיסקים הכי טובה באיזור. יש להם פשוט ה-כ-ל מ-ה-כ-ל, ובאמת באמת שהם הכי זולים. וזאת לא סתם פרסומת סמויה..טוב זאת כן כי הם פשוט החנות היחידה בארץ (ממה שאני מכיר) ששווה לקנות בה דיסקים.

Funky Giraffe

New member
הם די קטנים בעסק של הדיסקים אחי

הם פתחו שם רק לפני כמה חודשים דיסקים והייתי שם לא מזמן והיה להם כולה כמה מדפים צליל עמוסה במגוון הרבה יותר ענק אבל יש להם יותר מבחר של אלטרנטיביים (מרום) והם יותר זולים מצליל

CYT

New member
עם כל הכבוד לצליל

זאת אחת החנויות הכי מסריחות במדינה בחולון, אין פה שום מבחר גדול... מבחר נורמלי ולא מעבר לכך, המחירים שלהם בשמיים, לא מבצעים ולא שום דבר למרות שהעקרב עובד שם... או לפחות עבד :)

CYT

New member
תסביר את זה:

שי 360 חי: דיסק סנטר - 50 ש"ח צליל- 70 ש"ח

CYT

New member
חחחח

ביאסת.... דווקא שרציתי להדגיש את הפאק בצליל אבל כעיקרון חנות סבבה... אבל אין להם את מה שאני אוהב בשביל זה צריך לעשות את כל הדרך לת"א

למעלה