כוסיות פילו במילוי פיצוחים - עזרה

כוסיות פילו במילוי פיצוחים - עזרה


שלום ,
אחרי שטרחתי והכנתי היום הזמנה (קינוחים) לאירוע שחשבתי שחל בשבת הקרובה גיליתי לחרדתי שהארוע מתקיים רק בשבת הבאה

מה שאפשר הקפאתי, ואני לא יודעת מה לעשות עם כוסיות הפילו הממולאות, לא נראה לי שהן מתאימות להקפאה יש איזושהי אפשרות שהן יחזיקו מעמד שבוע???
יש למישהו רעיון לפיתרון
לא הייתי רוצה להכין הכל מחדש....

תודה מראש
חני.
 

revavonet

New member
נראה לי שאפשר להקפיא

אני ממליצה לך להקפיא, ואז להפשיר אחת אחרי יומיים ולראות איך זה מגיב.
אם הפילו לא מתרכך, ואולי צריך עוד אפיה קצרה לייבוש, האם הוא לא מתפורר, וככה תדעי אם מה שנשאר בפריזר מתאים להגשה או לא.
בכל מקרה אם לא תקפיאי, תיאלצי לזרוק, אז עדיף שיהיה בפריזר לצריכה אישית, או שתגלי שההקפאה הצליחה ואז אין בעיה.
ספרי לנו מה קרה, כדי שנלמד גם אנחנו.
בהצלחה
 
תודה , נראה שזה מה שאעשה... על אף שקוויתי

לאיזה רעיון מופלא שישאיר אותם טריים ופריכים
 

bali

New member
מנהל
לצערנו אנחנו עדיין לא קוסמים


אבל באמת שאין מה להפסיד מהקפאה.
 

bali

New member
מנהל
מסכימה שאין מה להפסיד מהקפאה


 
למעלה