כוסמין

כוסמין

ילד שנמצא הרבה זמן על אנזימים טובים לדעתי אפשר לתת לו מעט לחם כוסמין. אני נותנת מעט כל יום כמובן עם אנזימים ועוקבת בדריכות אחרי התוצאות. הכוסמין מכיל מעט מאוד גלוטן ומסתבר שכמובן בזהירות ועם המון אנזימים ניתן להשתמש.
 
יש מבצע בניופארם על אנזימים של ג'אר

אבל לצערי הם מכילים עמילן תפוחי אדמה, כך שאינני יכולה לרכוש אותם. גם הפרוביוטיקה שלהם עם עמילן כזה. של ג'ארו, הכוונה. אני מעדיפה שלא לתת כוסמין. אצלנו יש נוגדנים לאנזימי עיכול (התגלו בבדיקות דם של ISL), כך שבאמת צריך אנזימים. מי שלא רגיש לתפו"א, יכול לנצל את המבצע בניופארם. אגב- האם מישהו מצא כאן פרוביוטיקה מרוכזת?? עברתי על כל מה שעל מדפי הניופארם היום ואלו המרוכזות, מכילות עמילן תפו"א לצערי... ההמלצה של מק'קנדלס, היא על האנזימים והפרוביוטיקה של קלייר. כנראה שנצטרך להזמין מחו"ל..
 
היי תלמה

קניתי את פרוביוטיקה של אלטמן באבקה כתוב שהם מכילים: כל מנה( 1.9 גרם) מכילה 0.5 ביליון רכיבים פרוביוטיים חיים: שילוב של ל.אצידופילוס, ב. ביפידום, ב.לונגום, בסיס היפואלרגני של קמח תירס, סוכרוז, תמצית וניל. פורמולה היפואלרגנית - ללא תוספת: חומרים משמרים, חלב, חומרי שבע, גלוטן, שמרים ונתרן. אני מקווה שזה בסדר, בכל מקרה הבעיה היא שילדי עדיין לא בולעים כדורים, ואתמול הם הביעו מחאה על התוספת באוכל.
 
פרוביוטיקה עם עמילן תפו"א אסורה לנו

היי קטרין, כן קיבלת כבר תשובה, אך רק רציתי לציין שאין יותר מדי פרוביוטיקה במוצרים שבארץ, כולל המיובאים. היחיד שבאמת עשה אצלנו את העבודה- הוא אסור לנו, כי הוא חלבי. זה VSL עם חמישים בליון חיידקים, נדמה לי. הבעייה שלנו היא שברגע שנתחיל לתת חומרים לקטילת החיידקים הפתוגניים של ילדי= חומצה קפרילית(יש בארץ, של סולגאר) ואובה אורסי- חייבים לתסף אותם בכמויות גדולות בהרבה של פרוביוטיקה, כדי שלא יתפשטו פטריות במקום החיידקים הקיימים. ברור שהקפרילית תהרוג את רובם... אבל היא לא מדגדגת לפטריות... בכל מקרה, אני מעדיפה קפסולות שאפשר לפתוח ולהמיס במיץ. לגבי טמפרטורה- מדובר על אוכל קר ולא חם!
 
לכל מי שיכול לעזור

כאשר שמים את אבקת פרוביוטיק באוכל האם יש המלצה על טמפ' האוכל, זאת אומר האם זה יעיל אם האוכל חם או אפילו רותח? תודה
 
פרוביוטיקה

אני גם נותנת של אלטמן בתוך לגימה של מיץ אגסים מתוק אחרי הביס הראשון של האוכל
 
קטרין

אני מפרקת את הקפסולה של אלטמן ומפזרת את האבקה במשקה בטמפרטורת החדר. הוא לא עשה סימנים שהטעם השתנה, והוא מקבל את הפרוביוטיקה כבר קרוב לחודש. דורית
 
טמפרטורה

אסור לחשוף את הפרוביוטיקה לטמפרטורות גבוהות כי אז הנבגים (החידקים הרי לא חיים) נהרסים. ערבבי באוכל שלכל היותר חומם לטמפ' בה תאכילי את הילד בלי לבדוק את המזון. גם מיקרוגל לא מומלץ. אני, למשל, מערבב בחלב פושר אחרי החימום במיקרוגל. עמית
 

neomyz

New member
עצה שקיבלתי מרז - אני פותחת את

הקפסולה ושופכת את האבקה ונותנת לו ללקק. יש לזה טעם מתוק כי החיידקים גדלים על סוכרים, והוא מת על זה.
 

nissan41

New member
אם את צריכה מינון גבוה- יש לקירקמן

פרו ביו-גולד- מכיל 20 מיליארד!!!! בכל קפסולה. עמיד גם לאנזימים אם לוקחים יחדיו. מספר מוצר שלהם: 442/120
 
אני ספקן לגבי עמידות לאנזימים

מה שבד"כ הם אומרים שהכמוסה בנויה כך שתתפרק רק במעי ובקיבה היא עמידה בחומצות ובאנזימים. איני חושב שהכוונה לעמידות אם בולעים את תכנה של קפסולה. זאת למרות שהם ענו בחיוב על שאלה ישירה בנושא. מאחר שיש כמות מסוימת של אנזימים בקיבה, איני בטוח שזה ממש משנה אם תיספתם או לא יחד עם החיידקים. אגב, אין הוכחות מדעיות שחיידקים פרוביוטיים או נבגים שלהם שורדים את הקיבה ולכן זה בסימן שאלה (וכן, אני עדיין נותן). אנחנו נתנו פרו ביו גולד עד היום ועכשיו עוברים לנסות שני מוצרים של KLAIRE (אחת החברות החביבות על מק'קנדלס) לסה"כ של מעל 100 ביליון ליום. כנראה שלשיטתה, אין יותר מדי מזה.
 

nissan41

New member
למחפש - איך הייתה התגובה לפרו ביו -

ביו-גולד?, מה היתרון של מוצרי KLAIRE? איך אתם נתתם את המוצר של קירקמן? האם לפי זמנים קבועים או יחד עם הארוחות ?(אני מניח שאם לוקחים עם האוכל אז האנזימים פחות פגיעים בגלל שהחומציות קטנה וריכוז האנזימים קטן באופן יחסי)
 
תשובה

לא היתה תגובה שאני יכול לזהות לפרוביוטיקה. אני עדיין נותן אותה כי אני מאמין שזה חשוב. אני נותן פרוביוטיקה עם הבקבוק שלפני השינה, שמגיע בד"כ כשעה אחרי האוכל. ההנחה שעם האוכל ריכוז האנזימים קטן אינה תקפה, כי אנחנו נותנים אנזימים עם כל ארוחה... איני בטוח לגבי היתרון של מוצרי קלייר. הם מכילים מגוון רחב בהרבה של חידקים וכמות גדולה בהרבה. מק'קנדלס ממליצה עליהם ואני הולך עם המלצתה, למרות שזה לא דברי אלוהים חיים. החברה הנ"ל גם מממנת לה מחקרים כך שצריך לקחת את ההמלצה בהקשר הנכון, אבל עדיין אני מאד מאמין בנסיון שלה.
 

razgalili

New member
למחפש

לפי אנדי קטלר צריך לתת לפחות פי עשר מהכמות המומלצת של פרוביוטיקה כדי לראות תוצאות. הנסיון המעשי מראה שתמיד כדאי להאזין לאנדי קטלר.
 
למעלה