כוסמין

אינזימים של ג'ארו

את מתכונת אנזימים של נוטרה לייף? אני נותנת אנזימים של נוטרה לייף לילד שלי שהוא רגיש לתפוחי אדמה ולגלוטן והתגובה שלו טובה מבחינת הצואה. האנזימים באיזה שהוא שלב אמורים לעזור לנו להתצמודד גם עם הדברים שהילד רגיש אליהם. כמובן שלא חלב, למרות שאני תמהה איך תהיה התגובה ללקטזין של נוטרה לייף. האמת שאני פשוט מפחדת לנסות.

כן, נוטראלייף זה שם מקומי, טעם טבע

מייבאים את האנזימים מג'ארו ונותנים להם של של מותג שם פיתחו פה, עבורם. תחת השם נוטראלייף, הם מייבאים הרבה מוצרים שונים, של יצרנים שונים, האורזים אותם עבורם. את האומגות לדוגמא, הם מביאים מיצרן אחר. יש לי את הספר שלהם, עם רשימת המוצרים ובאנזימים האלה, יש עמילן תפו"א. אם הילד שלך מגיב להם טוב, למרות זאת, סימן שהוא צריך אנזימים. כנראה שרמת הרגישות שלו קלה. בכל מקרה, אני לא אוהבת להשתמש במוצרים עם חומרים שהוא אלרגי אליהם. גם לקלייר יש אנזימים (ולא הצלחתי להרשם, כדי לראות מחיר
)וגם החדש של קירקמן הומלץ ע"י מק'קנדלס- עם שילוב חזק של DPPV נדמה לי. משפחת גלילי וגם הורים אחרים בפורומים ממליצים על אלו של יוסטון. ניסינו קירקמן ולא הצלחנו איתם. האנזימים הלעיסים של יוסטון, פשוט נוחים יותר. ממליצה.

daniaviv

New member
הי תלמה סליחה על הבורות אך מהו תוסף

של האינזימים ובמה הוא מועיל לילדנו? אני משתמשת בכמה מוצרים של נוטראלייף למשל תוסף ה B6 עם מגנזיום. ואם התוסף הנ"ל (קירקמן או יוסטון)נחשב לכ"כ טוב ,כיצד ניתן להשיג אותם אם רק מייבאים אותם מארה"ב? האם ניתן לרכוש אותן דרך האינטרנט עם כרטיס אשראי?(אתר מפורט יעזור. תודה תלמה\!!!!!!!!!!!!!!

Alizaslu

New member
פרוביוטיקה של BIOCARE

אני קניתי בחנות טבע פרוביטויקה של חב' BIOCARE האנגלית. היא נקראת INT-B1 ונשמרת בקרור גם בחנות!! לפי מה שהבנתי ממק'נדלס רק פרוביוטיקה שדורשת קרור נחשבת יעילה. המוצר מיוצר מחיידקי אצידופילוס שהותססו על מצע אנושי. לא מכיל גלוטן, חלב, שמרים או סוכר.

אפשר לקבל פרטים על כמויות של חיידקי

הפרוביוטיקה במוצר? אני מחפשת בתחום של עשרות הבליונים, כי בליונים בודדים לא יעזרו פה. וכמובן, אם רשום עמילן תפוח אדמה.. זה לא יעזור לצערי
תלמה.

למעלה