כוסעמוק.

Oukami Kun

New member
כוסעמוק.

דווקא כשאני לא פה את מחליטים להגיע לשרשורים של מעל מאה תגובות? תזדיינו.

Wolf GiRL™

New member
נדבי חזר!!!

איך היה?????? ואם כבר שירשור אוף. הציון הסופי של באנגלית מודל E הוא 95! (ועשיתי את הבחינה ב-40 דקות)

Digi Lista

New member
כן,תיכננו את זה בכוונה../images/Emo3.gif

ברגע ששמענו ממך שאתה יוצא למחנה אמרנו לעצמנו "בזמן שהוא ירקב בשדה באיזה אוהל מתפרק אנחנו נארגן שרשורים ארוכים כדי שבעודו חוזר כולו כאבים הוא יאלץ גם לסבול מכאבי עיניים" ואז ביצענו מה שתיכננתי בסתר וזה רק כדי שהודעת החזרה שלך תהיה תתחיל בקללה עסיסית של
נו,אז ספר איך ומה היה,התגעגענו אתה יודע(ומה שאתה אולי פחות יודע זה שהייתי ממש קרוב אליי מבחינה גאוגרפית אם הלכת לכפר החורש...)

Snake Bandage

New member
מה זה, מה אתה חוזר עכשיו?

אחותי חוזרת רק מחר ואתה חוזר עכשיו? בושה. תפרוש לדוקים, ילד, תפרוש. סתם. איך היה? D=

בכיין מפונק.

אז יש שרשורים של מעל מאה תגובות! אז מה? מה מלמדים אתכם שם בשדה? הישרדות, לא? אז תשרוד שרשורים של מאה תגובות, ותשרוד אותם בשקט. רד לתנוחה 2 ותן לי מאה! (זה לא עובד בעברית)

Oukami Kun

New member
סיכומים וחוויות-

פגשתי מליון וחצי אנשים חדשים והיה לי ממש כיף. נרדמתי בק'ים, ואז ירו עליי עם אקדח מים והיה משעשע. התקלחתי בארבע בבוקר עם מים קפואים ונהנתי מכל שניה. אכלתי את האוכל הכי מגעיל ולא טעים בעולם, ונהנתי ממנו. למדתי מה זה חב"פ, קטיבמ"ה ס', תג בצצ"ת ועוד 7000 ראשי תיבות אחרים. התגעגעתי הביתה. היה כיף ^_^

אם אני הייתי במקומך, גם אני הייתי

מתגעגע הביתה. זה נשמע כמו עינוי, וראשי התיבות האלה נשמעים כל-כך אידיוטיים שאם הייתי יודע אותם כנראה שהייתי נאלץ להרוג את עצמי.

star_female

New member
לא עשית גדנ"ע?

או שזה בי"ב? אני לא זוכרת כבר XD בכל אופן, בצבא יש המון ראשי תיבות אז מתישהו תצטרך להתרגל לזה

אני יודע שיש, אבל הם לא נשמעים

מפגרים כמו אלה. אין לי בעיה עם ראשי תיבות, רק עם אלה שנשמעים מטומטמים. "תג בצצ"ת" אעלק. ולא, לנו לא עשו גדנ"ע וכנראה יעשו שנה הבאה. ולא יודע אם אני אלך בכלל, אז גם לא משנה.

star_female

New member
ברוך השב ^^

טוב שנהנית ^_^ לגבי השרשורים החדשים... תתמודד
XD

למעלה