כוסעמקקקק!!!!!!!1111

כוסעמקקקק!!!!!!!1111

תעודה בזבלללל תנך- 65. היעדרויות: 9 הסטוריה-55 מתמטיקה-90 אנגלית-67 .העדרויות:6 תולדות האומנות-1!!!!! פאקינג 1!!!!$#!!$@@#$@##!@!@# .העדרויות:16!!!! בת זונה שקרנית היא אמרה לי שיש לי 10 ופתאום היא שינתה את זה ל16 יאוו$!@#!@$#!@ אומנות-90 מחשב-75 עיצוב גרפי-75 ספורט-90 תעבורה-75 חינוך-90 יום יבוא ואני אדקור את המורה לתולדות הבת זונה הזאת...$#!!$@#

A m 0 s

New member
הוד, את גברת שובבה?? פויה פויה! ילדה רעה{../images/Emo8.gif}

Ronushnush

New member
אם זה מעודד אותך מצבי פחות טוב משלך ../images/Emo6.gif

הציונים שלך באמת באמת בסדר גמור.

A t z a

New member
באמאשלך הוד../images/Emo80.gif

תעודה זה פשוט אחד המסמכים היותר לא חשובים שקיימים... זה שווה לת-ח-ת!! אפילו בי"ב שמים זין על התעודה...זה לא מעניין אפחד בחיים האלה,זה לא משנה שומדבר... העיקר בבגרויות תשיגי עוברים (ולפי מה שאני רואה כאן את בכיף מוציאה ציונים גבוהים) וזהו! זה כל מה שצריך לעניין אותך... שימי זין! חוצמיזה שהמצב לא רע בכלל,יש פה אחלה ציונים...

זה לא העניין

אני יודעת שהציונים שלי בתעודה סבבה אבל בתולדות זה מרתיח אותי..למה נראלה שהיא נותנת לי את הציון 1?!?!?! [1 מתוך 100
] #$@$#@#$@@$

Oyster Girl

New member
../images/Emo122.gif

נראה לי שכולנו חשבנו שזה אמור להיות סימן קריאה שמרוב עצבים לא יצא טוב
אל תדאגי, מורחבים תמיד מסתדר איכשהו. בדוק

A t z a

New member
זהו בדיוק,גמאני חשבתי שזה סימן קריאה../images/Emo80.gif

ואני מסכימה עם רוני..תתלונני, אבל לא כי זה חשוב,אלא כי מגיע להם שתכנסי בהם. נבלות! אם את צריכה מכתבי המלצה-אנחנו כאן

Ronushnush

New member
מה זה השטויות האלה

אצלנו אין דבר כזה ציון נמוך מ-40. לתת 1 זה לעשות צחוק מתלמיד... וכדי להגיע לציון כזה צריך לא להגיע לשיעורים בכלל הייתי אומרת. לא יודעת מזה הביצפר ההזוי הזה שלך לכי להתלונן
לא שמישהו ישים זין.

../images/Emo70.gif

את כנראה לא מבינה שלא מעצבן אותי שאר הציונים,מעצבן אותי הציון 1 שנתנו לי בתולדות האומנות.. ציון משפיל

למעלה