כוסעמק עם הספויילרים שלכם

אסף אא

New member
כוסעמק עם הספויילרים שלכם

סתכלו את ההודעה עם התמונות (אמורה להיות מתחתיי כרגע), אי אפשר להתעלם וחצי מהתוכן כבר בחוץ גם אם נרצה או לא. אני מבקש יפה, למה "להתגרות" ולפרסם ספויילרים? מה יוצא לכם מזה? אני שמח מאוד שמישהו השקיע והעלה את כל התמונות, אבל זה מאוד מפתה להיכנס ולהרוס לעצמנו את חווית הצפייה. לא יוצא מזה שום דבר ואני בטוח שזה היה הרבה יותר יעיל אם היו שמים את התמונות (או התקציר) אחרי הפרק. תחשבו על זה -אסף

דון גל

New member
תשמע: בתור מישהו שגם סובל מזה, ולא

יכול לקרוא את השרשורים עד מחר בלילה, אני מבין אותך, תאמין לי, אבל אי אפשר להגיד למישהו "אל תכתוב ספוילרים בפורום כי "אני מתפתה"... זה שאתה מתפתה, זה לא אשמתו. אולי יש כמה אנשים שראו את פרק 305, ורוצים לדון עליו, וזו זכותם. כל עוד הם מסמנים את ה
ים ומקפידים שהכותרות של ההודעות תהינה תמימות, אין לנו על מה להתלונן, גם אם זה מפריע לנו לגלוש בפורום.... הדון.

אסף אא

New member
אני מסכים איתך,

אבל אני פשוט לא רואה בשום תועלת. זאת אומרת, כל מי שראה, אי אפשר לעשות מאמץ קטן ולחכות יומיים? אני יודע שהם יכולים להגיד בדיוק אותו הדבר עליי, אבל עדיין, זה נראה לי קצת טיפשי.

זה לא תמיד יומיים...

לידיעתך, סיימו לשדר את עונה 3 בחו"ל כבר מזמן... חוץ מזה, אין סיבה שמישהו כאן "יסבול" בגלל שאתה לא מתאפק? נעשה השוואה כזאת: אם אתה תתאפק, אף אחד לא יסבול(אתה לא תקרא ספוילר ומי שירצה יוכל לדון בספוילרים)... אם אנחנו נתאפק, אנחנו "נסבול" בכך שנחכה עד שהפרק המדובר ישודר בארץ.. וזה יכול לקחת המון זמן...

אני חושב שאתה צריך להיות קצת יותר

נוקשה בקשר לספויילרים לא מסומנים והודעות עם סמל ספויילר וכותרת מקלקלת לשיקולך, רן

דון גל

New member
../images/Emo45.gif אתה צודק 100%. החל מיום ראשון

נגמר "חודש ההסתגלות." כל ספויילר לא מסומן, או הודעה עם כותרת מספיילרת, תמחק מידית. הדון.

Felix 5

New member
אכן המגן היא

הסדרה הטובה ביותר שראיתי! ואין סיבה שנסבול בגלל ספויילרים לא מסומנים. אך לדעתי לא צריך לפרסם ספויילרים אפילו עם הסימול
כמו שהבחור מעליי כתב הפיתוי הזה יכול להרוס את מיטב הנאת הפרקים.

מה, אתה ילד קטן?

מה זה מפתה? אם מישהי תלך חצי ערומה ברחוב ותאנוס אותה, תצא זכאי כי אתה לא עמדת בפיתוי? מילא אם אנשים מפרסמים ספויילרים בכותרת, או לא מפרסמים את האייקון- זה צריך להמחק. אבל אם אנשים מפרסמים את האייקון "
" בנושא, ואת הספוילר בתוכן.. באסה לך, אני מניחה

אסף אא

New member
לא, אבל אני לא מבין מה ההגיון בזה

הריי דיון מעמיק על הפרק לא ייצא להם. את יודעת את זה בדיוק כמוני. הם ירוויחו הרבה יותר אם הם יכתבו ביום של הפרק. ומה אני אעשה, יש לי פאק קטן, שכשאני נתקל במילים אני קורא אותן (אינסינקט, מה אני אעשה), וכשהמילים פתוחות לכולם בלי בחירה (כמו הטופיק הזה עם התמונות) אני פשוט קורא אותן עד שאני קולט מה אני עושה. וזה מעצבן אותי. רק ביקשתי להתחשב באלה שלא רוצים לדעת. וד"א, עשית את ההשוואה הכי דפוקה בהיסטוריה של ההשוואות הכי דפוקות

הוא פרסם את האייקון בנושא,

במה עוד יש להתחשב? זה לא משנה מה יצא להם מההודעות הנ"ל. כמו שאתה לא נהנה לקרוא ספוילרים, אני נהנית מהם.. הודעות כמו שלך, יגרמו, בסופו של דבר, לכך שכותבי הספוילרים לא יכתבו יותר ספוילרים. אז גם אני יכולה להתלונן על הודעות כמו שלך, מבין? הודעות שכוללות ספוילר בנושא, צריכות להמחק, על זה אין ויכוח. ואם אין ספוילר בנושא, אלא רק את האייקון, מה בדיוק מושך את העין שלך? העובדה שיש תמונות? זה די פשוט- אתה לא רוצה לקרוא הודעות שמלוות בספוילרים? אל תקרא אותן. אולי ההשוואה שלי היא דפוקה, אבל הדיון שלך עוד יותר
.

אסף אא

New member
אני אמרתי את זה בהודעה השנייה שלי

בכל מקרה, יש לי הרגשה שזה לא מוביל לשום מקום. אני מציע שנפרוש בשלב זה.

slayer22

New member
אסף גם התכוון ../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif

בלי שום קשר שחלק מתוכן ההודעה חשוף, ובאמת זה מה שקרה. כדי לפתור את הבעיות אני מציע את הדברים הבאים:
הודעות עם ספויילרים לפרקים שלא שודרו: 1) השרשור יקבל עמוד משלו (כמו ההודעה הנ"ל) 2) ההודעה הראשונה תכתב : "פרק X עונה Y (סימן של ספויילר)" ולא תכיל שום תוכן, על מנת להימנע מחשיפת תוכן מספיילר. כך, גם נמנעת חשיפת התוכן למי שלא רוצה, וגם הפיתוי הוא יותר קטן ללחוץ על השרשור ושיופיע טקסט מיידי (הסיכון הוא קטן יותר). תגובתכם

../images/Emo31.gif

קודם כל, נפתח בזה שאין סיבה לא לנצל"ש הודעה באותו נושא ושהיא עדיין קופצת. באמת חבל. שנית, אין סיבה להפוך את הפורום לברית המועצות בזמן השלטון הקומוניסטי... אני חושב שבהחלט מספיק לכתוב בכותרת את מספר הפרק, לא לכתוב ספוילר, ולסמן
.

../images/Emo58.gif

למעשה גם בלי לפתוח את ההודעה הצלחתי לקלוט שבפרק הקרוב מפכ"ל ייאנס ודאץ' ייראה מטופש, זה כבר יותר מדי. אני בעד למחוק את השרשור התמונתי רק כדי אזהרה לעתיד, ולהראות שלא כאן המקום לפרסם ספויילרים כל כך מפורטים כשבוע לפני שהפרק משודר.

זה בגלל שהם אנשים עם בעיות

קליטה שלא מבינים שלא מפרסמים את הספוילר בנושא ההודעה. ושוב, הודעות כאלו צריך למחוק. אבל לא הודעות ספוילר שנכתבות כמו שצריך..

אבל השרשור הזה באמת היה מוגזם מדי

אני חושב שהיה אפשר להסתפק בתמונה אחת או שתיים. לא צפיתי בשום הודעה מהשרשור, לכן אני רק מניח.

דון גל

New member
אני לא מבין אתך: יושב חבר ומשקיע

ומעלה 50 תמונות ואתה אומר שזה מוגזם? בגלל איזה אדיוט אחד שמספיילר בכותרת? זה שספיילר הוא לא זה שטרח והכין את השרשור. ההודעות המספיילרות נמחקו, אגב, והודעה רשמית בנושא ספויילרים תצא עוד היום: באמת מוגזם מה שקורה פה. הדון.

למה?

למה צריך למחוק שרשור שלם שסומן בספוילר רק משום שאחרים פירסמו בו הודעות לא מסומנות עם ספוילר? איזה מן אזהרה זו? להזהיר אנשים לא לכתוב ספוילרים(מסומנים או לא) בפורום כי במילא ימחקו אותם?

למעלה