כוס אמ אמ אמכ....

כוס אמ אמ אמכ.... ../images/Emo46.gif

לא מספיק שהחדשות מעצבנות הטריאו שלי עשה שוב בעצמו ריסט כזה שבסופו הופיעה השאלה האם לפרמט את הכרטיס החיצוני ואני אידיוט לחצתי כן (בכלל לא הסתכלתי זה קרה איך שפתחתי את המכשיר ולחצתי אוטומטית) כשהבנתי מה קורה כבר הופיע המילה "מפרמט" וכל החומר הלך פייפן. מה זה סוג הריסט האווילי הזה????

Ran sch

New member
בפעם המיליון אני אומר

לגבות את הכרטיס יומם וליל ... ואם אפשר שני גיבויים שונים ולא תלויים. ההמלצה שלי active sync עבור שימוש לא אינטנסיבי התוכנה חינמית לחלוטין עבור שימוש אינטנסיבי... לדעתי היא שווה את הכסף אבל עם מגוון התוכנות המדהימות שיש בשוק ... שווה לחפש משהו בחינם.

giyora

New member
עשה טובה לאנושות

והסבר (לאט, שאני אבין מהר) איך עושים גיבויים כמו שצריך (דבר חזק) לי אישית יספיק גיבוי לשימוש לא אינטנסיבי. לא מעוניין להצטרף לקללות על הטראו שלי גם כן תודה

Ran sch

New member
אוטומטי זאת מילת הקסם

אבל פאראנויה זאת גם מילת קסם (בתור מישהו שהצליח השנה לאבד את כל המידע על הפאלם + על הכרטיס של הפאלם + המחשב עצמו) אני קצת פאראנואיד השנה. ההמלצה שלי היא כזאת (אני יוצא מנקודת הנחה שיש לך קורא כרטיסים... גיבוי מהמכשיר עצמו אל הכרטיס יכול להתבצע ע"י מספר תוכנות בצורה אוטומטית לחלוטין backupman, backupbuddy NVbackup - לא בטוח אם היא מתאימה לטריאו - אבל היא חינמית לחלוטין. מומלץ להגדיר את התוכנות שיעשו שני גיבויים לפחות בהפרש של יום או יומיים אחד מהשני (שניים שלושה גיבויים בשבוע - שניים שונים) (לפאראנואידים במיוחד מומלץ אפילו לשלב שתי תוכנות גיבוי כך שכל אחת עושה גיבוי אחד ביום אחר של השבוע) זה השלב הקל והשקוף למשתמש השלב הבא (שאותו לא מצאתי דרך לעשות אוטומטי)- בעזרת קורא כרטיסים ותוכנה כגון (האהובה עלי allway sync) אתה דואג לשמור על כל המידע שבכרטיס שלך מעודכן אל מול ספריה מסויימת ע"ג המחשב. להכי פאראנואידים (מתאים במיוחד לחברה מאזורים מוכי פריצות או מוכי קטיושות) - מומלץ לקנות מגירה חיצונית או טייפ גיבוי ולגבות את המחשב ולשמור במקום מרוחק פיזית (למשל אם אתה גר בחיפה מומלץ לשמור אצל השכנים...)

bgrin

New member
שיחזור מכרטיס שפורמט

אם מה שהלך לך זה הכרטיס החיצוני, קיימות מס' תוכנות שמשחזרות די ביעילות חומר אבוד. אחת מהן, תוכנה חינמית פשוטה ויעילה, נקראת: Digital Image Recovery. התכנה מיועדת לתמונות שנמחקו, נסה אותה, יתכן שתדע לשחזר גם את החומר שלך. אם לא- נסה באחת מהתוכנות האחרות. לחברת laxer יצרנית הכרטיסים יש תוכנה המשווקת עם הכרטיס, ועוד תוכנות אחרות שזמינות ואינני זוכר את שמן. בכ"א- תיאורטית זה לא סוף העולם וניתן לשיחזור.

bgrin

New member
בבקשה, כתבה+ לינק ל recovery

http://www.jugend.co.il/katavot/showquestion.asp?faq=25&fldauto=398

למעלה