כוס חלב

ב ני

New member
כוס חלב

יש המכורים לכוס של
צוננת מול המסך ויש המכורים ל
. ואני , אני מכורה לחלב . תניחו לפני כוס חלב בכל שעות היממה , ואני אלגום בשקיקה. ועכשיו יותר מתמיד , זקוקה לכוס של חלב צונן שיעביר לי את הטעם הרע בפה . חלמתי שאני משוטטת ברחוב חשוך ואפל , רעבה וקפואה . ומהאפילה מגיחים שני אורות שמאירים את הסמטה , ואני רצה לקראתם , מחפשת חום ואהבה. ומהרכב יוצאים שני נערים מצחקקים. ואני מתקרבת אליהם ללא חשש . ואז תופסות אותי זוג ידיים חסונות , וזורקות אותי לתוך האוטו . והחוטף נכנס לאוטו במהירות לפני שאני מספיקה לקפוץ , ונועל את הדלתות . והנער השני , מתיישב במהירות במושב הנהג , מדליק את האוטו ומתחיל בנסיעה מטורפת. ואני מייללת מרוב פחד , והם מתעלמים . והנהג מרים את הקול של הרדיו שלא ישמעו אותי בחוץ. והאוטו נוסע במהירות בסמטאות החשוכות , וברקע נשמעת סירנה ואורות כחולים מרצדים , והם עוצרים ומסתתרים בצד , ואני מתפללת לישועה . אבל הסירנה נחלשת והולכת , וחיוך עולה על פניהם של "החיות" שחטפו אותי. והאוטו מותנע , ואני ביאוש מושיטה יד ושורטת את החוטף . והוא צועק "שרטה אותי הכלבה" , מנגב את הדם ומשכיב אותי על הרצפה. והם ממשיכים , הפעם בנסיעה איטית יותר , ואני לא רואה לאן. ואז האוטו נכנס לחנייה של בית והנהג מדומם את המנוע . שקט. ואני צורחת .............. ................. ..................... ........................... ומתעוררת בסלון המוכר. אך מי יתנני כוס חלב. ואז אורות כחולים מתחילים לרצד על הקירות . ומנוע שמרעיש ומשתתק. וצעדים שמטפסים ועולים. ודלת שנפתחת . ואני יודעת ש........ ................................ ........................................ ............................................ ................................................ ................................................... ....................................................... עוד רגע תונח לפני כוס חלב. מיייאו.

חתולון*

New member
מיאוווווו בני.... יפה מאד

כרגע סיימתי את הבירה של יום שישי זה היום שבו אני מרשה לעצמי, באופן מוחשי לפני שניכנס למנוחת יום שישי בצהריים קורא שוב את הפורום, כואבות לי המעיים יפה כתבת, ידעתי מראש שמדובר בחתול וזה לא אומר שאתה אצלנו, בתור "שתול" תתתתתתתתתם שבת שלום בני ידידי

ב ני

New member
תודה חתולון

אחרי שראיתי הבוקר את ההשקעה שהשקעת בבנות , חשבתי שגם לך ה
של ה
מגיעה הקדשה. אז נטלתי מקלדת ועכבר , וכתבתי על חתולו של השוטר. שבת שלום ושקטה בני

טאKילה

New member
מיאוווווווווו בני...../images/Emo108.gif

יפהההההה,אהבתי ...
הנה מכאן ההשוואה בין אישה וחתולה חחחח

למעלה