כוס מעבר ושאלת ביגוד

הילית111

New member
כוס מעבר ושאלת ביגוד

הי לכולם וערב טוב בני בן שנה וחודש את השתייה במשך היום הוא שותה מבקבוק אוונט אגב עם פטמה מס 1 עדיין ,לא רואה צורך להחליף בינתיים לפטמה מספר 2 כי ניראה לי שזה בסדר לו. על כל פנים בגן הגננת אמרה לי שאולי כדאי להתחיל להעביר אותו לכוס כזו עם פייה כוס מעבר נדמה לי קוראים לזה נידמה לי שזה מוקדם מדי לא ? או שאני טועה. ואם כן יש להרבה חברות כוס מעבר כזו ראיתי ללייף לפליטקס וכו יש המלצה על כוס טובה במיוחד כי הפיות האלו של הכוסות לא נראות לי מי יודע מה נוחות שאלה נוספת על הביגוד השמש יצאה ואני בינתיים היום הלבשתי לגן גופיה ארוכה ומעל זה טרנינג. האם זה יותר מדי ? להעלות כבר את הבגדים של החורף לבויידם? זהו הגיע הקיץ? תודה מראש לכולם וערב מקסים

השרות המטרולוגי מוסר ש.......

אולי כדאי לחכות עוד יום יומיים עם הקיץ.

SaTLaN32

New member
אנחנו עם תינוק בן כמעט 7 חודשים ו....

כבר הרבה זמן עם פטמה 2. הוא מתעצבן עם פטמה 1. לדייסה יש פטמה מיוחדת...

ferdinand

New member
כמו הרבה "גאדג'טים" לתינוקות

גם "כוס המעבר" (ככה קוראים לזה?) נראית לי מיותרת. המהות של הדבר הזה, היא כפולה - א. כביכול ללמד את העולל מיומנויות מתקדמות (כמו לאחוז ולשתות מכוס) ב. לענות על התשוקה שלו, לעשות דברים כמו הגדולים. ונראה לי שבשתי המשימות, הכוסות מהסוג הזה, נכשלות! אתחיל מהשנייה - כל התחליפים הצעצועיים האלו לדברים האמיתיים, הם אף פעם לא הדברים האמיתיים! (מפתחות, טלפונים, כוסות בפרט או כלי בית בכלל וכו') והם אף פעם לא יהוו תחליף ולא יספקו את התשוקה הבלתי נלאית הזו - לדברים האמיתיים. לדעתי שווה להשקיע (סבלנות, מאמץ, זהירות) ולתת להם לשחק עם הדברים האמיתיים - גם אם מדי פעם נשברת איזו כוס או צלחת, רק לתת להם לעשות את זה עם פיקוח, ולהיזהר מ-מכיתות הזכוכית!
ולעניין רכישת מיומנויות - גם כאן, אין תחליף לדברים האמיתים! הכוסות האלו הם בעצם בקבוקים "משודרגים" ולרוב גם הרבה פחות נוחים! לרוב הם באים עם ידיות - ואין הבדל גדול בין לאחוז בקבוק עם ידיות או כוס עם ידיות! ופיטמה או פיה היא פיה - ולשתות מכוס זה סיפור שונה לגמרי, שאפשר ללמוד אותו רק אם שותים מכוס (ורצוי את התה/קפה של אבא/אמא - כי למה שישבו רגע לשתות קפה בנחת??!!!) בקיצור - לדעתי עסק מיותר לחלוטין! הרבה פחות נוח מבקבוק (כשבאמת צמאים או עייפים - הם יעדיפו ת'בקבוקי שלהם) שאין לו שום ערך מוסף. (ואגב, כמובן שרצוי שתהיה להם כוס רגילה מפלסטיק, מה שלא ימנע מלמרוח את כל הבית בשוקו, אבל לפחות לא נשבר, ועדיין תמיד הספל של אבא, ישאר הרבה יותר אטרקטיבי!)

למעלה