כוס עמק

RIPPER

New member
כוס עמק../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מי לעזאזל זה המנהל של הפורום הזה אני דורש לדעת כל כמה ימים יש מישהו אחר בתפקיד מנהל מה זה הפקרות אני חושב שזה קונספירציה בפני עצמה מה אתם אומרים לא ננוח ולא נישקוט עד שנדע מי המנהל ריפר {שכבר נמעס לו ורוצה לדעת מי המנהל}

IC4

New member
יא חתיכת FAGZORZ!!!!

כוס עמק עם אנשים שלא הולכים ל"מאמרים" למרות שכבר הודענו עשרים פעם שהאמת על הפורום נמצאתצ שם אני אמלוק את ביציך כדי למנוע טמטום מיותר בעתיד היסטורית האנושות

hsotrt

New member
האמת...

שהמנהל הוא ג´ינג´י וIC בכלל לא ג´ינג´י! אבל Red Storm כן ג´ינג´י... חוץ מזה עז הוא די נחמד...

עזבו גינגי

אני רוצה לדעת מי המנהל אם אני הבנתי נכון את המאמרים האלו זה איי סי {איתי כרמלי} אבל יש את ההודעה האחרונה שאומרת שהכל זיוף אז מי המנהל

IC4

New member
נו מה... להסביר שוב?!

חשבתי שניתן להבין מה"מאמר" אני ורדסטורם המנהלים אבל אם כבר אני מדבר על זה - אשמח אם לא יתיחסו לזה כ"המנהלים" there is no greater master plan הפורום הזה נוצר לא חשוב על ידי מי ולא ידוע לשם מה. כלומר, אל תשאלו מי מה מו פשוט תדברו על הדברים עצמם בלי לזכור שמישהו מלמעלה אחראי עליכם

RIPPER

New member
או קיי

אז בשעה טובה הבנתי אז עדיין יש לי שאלה קטנה למה שניכם לא בכחול זה לפי תור או משהו כזה או שרק אחד יכול היה בערוץ AXN סידרה שנקראת פעם גנבמסופר שם על שני גנבים שחזרו בתשובה ועובדים עם שוטר לשעבר בעבור סוכנות ממשלתית סודית שהאנשים שמנהלים אותה ניקראים המנהלים זה לא קשור אני יודע אבל סתם סיפרתי כי אין לי עכשיו מה לעשות ובידיוק ניזכרתי בזה אז חשבתי שזה אולי יעניין אותכם אם לא אז לא לצלוב אותי או קיי ריפר {שעכשיו יודע מי המנהל }

IC4

New member
אף אחד לא יצלוב אותך על זה

אני רק אצלוב אותך על זה שאתה מתיחס לכל הקטע הזה, אמרתי לך זה מיותר להשקיע בו מחשבה אבל אם כבר שאלת - בגלל שנטע לביטוב השליטה האכזרית רשמה את REDSTORM (הEXECUTIVE PRODUCER של הפורום שלנו) בתור מנהל הפורום ובגלל שביקשתי שהוא יהיה רשום ולא אני , אז רק הוא רשום ובכלל אני ביקשתי שלא יהיה רשום אף אחד אבל משום מה היא החליטה שהיא יודעת יותר טוב לגבי הפורום שלנו והיא מעונינת להרוס את האוטופיה של אף אדם לא כחול יותר מאדם אחר. קפיטליסטים בדם מנהלים את העולם (עולם = תפוז) hail |REDSTORM|

למעלה