כוס קפה ראשון..בפורום החדש..

ציפורן

New member
כוס קפה ראשון..בפורום החדש..

משיטוטי בין הפורומים השונים,מדהים להבחין בשוני הקיים ביניהם.האטמוספירה השלטת בהם לעיתים מרחיקה,לעיתים מקרבת.אני מאחלת לנו -פורום שנעים יהיה להיות בו..אני מודה שחיכיתי לכוס קפה - אני יושבת בשולחן העגול ,זה עם המפה התואמת והפרח.והספל נס -ללא סוכר.רק עם משהו מתוק על יד.

אפרת.א

New member
ציפורן יקירה...

לגמרי במקרה הייתי בסביבה - ואופססס ראיתי אותך נכנסת.. לא מהססת , לא מדשדשת...צועדת בביטחה - אהבתי! בואי , נוחי לך מן הדרך הארוכה (לא פשוט ולא קל מבינה אותך יקירה...לעבור מפורום לפורום - לבחון לבדוק ו...) ממממ....נכון שכוס קפה בטעם המתאים - עושה לנו את השינוי הדרוש? והממתק הזה שבידך עכשיו נמצא - זו הקשתית שלנו אפתה (``קשתיתתתתת - תכיני עוד תבנית בבקשה:``) שמת לב לעששית היפה, ענתיקה אמיתית...יפה אה? תרומה נפלאה של אלמוני - הבטחתי לשמור לו מקום בשולחן הפינתי מימין...שם ליד הסיבוב...הבטחתי גם - להגיע , לשבת, להגיב...לשתות משהו - מעט פיטפוטים ו...חזרה לעבודה :) מוזמנת להצטרף בכיף! ...עוד קפה??

ציפורן

New member
אפרת יקרה.. עברתי -זה נכון ולא

במקרה עגנתי כאן,להוציא את העובדה שלעיתים קשה לי עם התחושה ש``האח הגדול`` (ובמקרה זה מאחורי קלעים ) רואה הכל- את צעדיי לכאן ולכאן ,הרי אולי לאורה של העששית העתיקה, אפילו יגניב לפינת הקפה, טעמו של שקט ומרגוע שכלכך צריכים היום סביבנו.ייתכן,וזו אולי תחילתה של ידידות מופלאה....שלך

שרי42

New member
ציפורן חביבה

מקוה אני שאת מטופחת, נעימה, עם לק או בלי ברוכה הבאה לביתנו באופן רישמי. הביאו לך כבר את הסוכר????

ציפורן

New member
שרי יקרה..הזמנת בחביבות כלכך..

אם גם שמך מצביע על גילך-הרי הוא כשלי (כמעט)..לגבי הלק -אני אגיע בלי..תני לי רק לענות גם לאפרת...

למעלה