כועסת...כואבת...שבורה

אש באשה

New member
כועסת...כואבת...שבורה

אתמול נודע לי לגמרי במקרה שכבר חודשיים בערך יש לו קשר עם מישהי נוספת.ככה מתחת לאף שלי בתוך כל האהבה שיש בינינו הוא מצא זמן אנרגיה ורגשות לפצוח ברומן נוסף...נכון ששנינו נשואים והמחויבות היחידה שלנו,מחויבות שמזמן זנחנו,היא לבני זוגנו החוקיים,אבל יש איזו מחויבות גם ביני לבין המאהב שלי לא? ואולי פועל פה החוק הבלתי כתוב ש הבוגד בבוגד פטור? אתמול בערב צלצלתי אליו לסלולרי. הוא ענה ודיבר אלי כאילו אני מישהו מהעבודה, הוא דיבר כאילו עם גבר, ברקע שמעתי את אשתו והבנתי שקשה לו לדבר,שמעתי אותה שואלת אותו "אתה בא למיטה"? והוא מלמל "כן עוד רגע" והיה חייב לנתק.נשארתי כאילו לבד, מקנאה בה למרות שברור שהוא חי איתה, ודואגת למה שקורה בינינו.היום לא הצלחתי להשיג אותו ונדמה לי שאני מאבדת אותו לטובת אחרת.

../images/Emo24.gif ממש אין מילים

חבל שזה כך ואולי לא הייתה אהבה , ואולי טוב שזה נגמר חבל שרק בצורה כזאת כי לך לא מגיע את זה וכן יש מחוייבות בכל זוגיות חיבוק גדול אם זה עוזר שיהיה רק טוב ושבת נעימה עד כמה שאפשר

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif לא יודעת

מה להגיד לך, אז שולחת לך עוד חיבוק
גמני חוויתי אכזבה רבה בקשר האחרון שלי ועכשיו אני אחרי-מתגברים אין מה לעשות

ממש מאכזב...

ולא, הבוגד בבוגד לא פטור...יש מחויבות, ויש יחס אנושי ויש כבוד...ואם אין את כל אלה, תשלחי אותו מעלייך. אני הייתי אומרת לו הכל בפרצוף ופשוט מנתקת קשר. אוף זה ממש הביא לי עצבים עכשו הסיפור הזה.... ואת נשמעת לי מתוקה ומדהימה, לא מגיע לך , המשיכי הלאה וזכרי: מה שלא הורג אותך - מחשל אותך

dalida3

New member
קודם כל קבלי ../images/Emo24.gif

אני יכולה לנסות ולהבין את סערת הרגשות שאת נמצאת בה ועם רגשות ותחושות לא ניתן להתווכח. את דעתי כבר כתבתי באחד השרשורים בעבר,לא צריכה להיות מחוייבות בין מאהבים. אני לא מרגישה מחוייבות למאהב שלי כשם שהוא לא חייב לי שום דבר. ואם יש לו מישהי נוספת שהוא נהנה איתה שיהיה לו לבריאות. חכי ליום ראשון,אז בוודאי תוכלו לדבר וללבן את המצב בינכם. תשאלי אותו ישירות ואל תסתובבי סחור סחור ותנסי לנחש. הכי טוב לדעת את האמת ומיד. את האנרגיות שיש לך כרגע תפני כלפי בן זוגך החוקי,תהני מסוף השבוע ואל תטרידי עצמך במחשבות.

ל י א ן69

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

חכי ליום ראשון ונסי לדבר איתו, לברר אם מה שגילית במקרה באמת נכון. אם כן, וזה מפריע לך הדבר היחיד שאת יכולה לעשות זה להתנתק לגמרי עם כל הכאב והלב השבור.

אש באשה

New member
תודה לכולכם

תודה עבור העדוד והפרגון.זה לא שחשבתי לרגע שהקשר בינינו לא ניתן לפירוק על ידי או על ידו.פשוט חשבתי או שככה הבנתי וציפיתי שמן ההגינות היה לבוא ולאמר לי שנגמר עם כל הכאב והצער,ולא לפתח קשר חדש מאחורי גבי. מה שנודע לי ודאי מעל לכל ספק אני אפילו יודעת מי היא,מישהי שעבדה במשרד שלנו לפני כמה שנים.נראה לכם בסדר שהמאהב שלכן או המאהבת שלכם ינהלו רומנים נוספים, כאילו אם כבר לפרוץ את המסגרת אז בגדול?

מותר הכל....

מותר להרגיש נבגדים אם הבחור פוצח ברומן נוסף. מותר לקנא לחוקית מותר להיעלב גם אם מישהו קובע איתנו פגישה ומבריז, אפילו מסיבות מוצדקות. הרגישות האנושית שלנו, לא חייבת להיות כפופה לחוקים הגיוניים... אנחנו אנשים מלאי תחושות, רגשות, סערות, ואנחנו מאוד פגיעים. אבל זה מה שאנחנו מחפשים, לא? ריגושים מרטיטים. וברור שכשיש ריגושים מרטיטים, תמיד הם יבואו באותה חבילה עם פגיעות, אכזבות וגם בכי... נכון? ברזל

איך נודע לך?

האם זו הוכחה ברורה לכך שהוא עם מישהי אחרת או שחשדות סוביקטיביות שלך? תדעתי אין חוק "בוגד בבוגד פטור" אבל "החוק" הזה נוצר מטיב היחסים ביניכם. מחויבות זה לא משהו שמוכתב זה משהו שמרגישים. אם היחסים שלכם מושתתים עם אהבה, על קשר אינטנסיבי יומיומי (לפחות טלפוני) אז למה שהוא ירשה לעצמו להיות עם מישהי אחרת? אם אתם נפגשים פעם ב ושוכבים זה משהו אחר, פה נשמע כאילו אין בינכם מחויבות רצינית. אבל האמת זה לא כ"כ משנה, אם נפגעת זה אומר שאמורה להיות בינכם מחויבות ואת צריכה להתעמת איתו על כך. בהצלחה

סוגיה מעניינת

הוא בוגד באשתו את בבעלך. חוסר נאמנות משותף לשניכם ,אז מדוע שביניכם תהיה נאמנות
קשה להיות נבגדת כשאת גם בוגדת
בקיצור החיים זה לא פשוט.

זואימו1

New member
בילבול מוח

אין שום קשר בין זה שהם בוגדים בבני הזוג החוקיים לזה שהוא בוגד בה. כל גבר או אישה שבוגדים בבני זוגם עושים זאת מסיבות מסויימות.המאהב או המאהבת אמורים להוות השלמה לכל מיני חסרים בזוגיות. חבל שזה מה שלעיתים נאלצים אנשים לעשות כדיי להיות יותר מאושרים ומסופקים אבל זה לא אומר שאינם מסוגלים לאהוב מישהו אהבה עזה ולא לבגוד בו.יש בגישתך התחסדות .אני גם בטוחה שלא סיפרת לאישתך שאתה גולש בפורום הזה שנקרא "הבוגדים".ואני מסכימה איתך-החיים לא פשוטים דברים הם לא שחור-לבן.

טועה

בחלק מהנחותיך,אבל זה בסדר, אף אחד אינו מושלם. לא ציינתי בשום מקום שאינם מסוגלים לאהוב ולא מסוגלים לא לבגוד. ויש עוד כמה טעויות במה שכתבת אבל לא נתחיל בויכוח כעת, אני בניגוד לך לא בטוח בשום דבר בחיים ולא מתיימר לדעת כל דבר על כל אחד/ת. שבת שלום
והעיקר שכל אחד/ת יהיה שלם ומאושר עם מעשיו.

קצת מעליב.

וברור שאת חייבת לדבר איתו לא דקה לפני שהוא הולך לישון עם החוקית. אם זה נכון - דלגי. פשוט דלגי מעליו.

מבין אותך ... מבין אותו

מבין את כאבך ומבין את ההפתעה הלא נעימה שגילית במקרה. אבל אני מנסה לחשוב גם עם ראש של גבר. לדעתי הוא לא אהב אותך ועדיין לא אוהב ורק זרק לך מילות אהבה ללא ביסוס. הוא בוגד באישתו ובוגד גם בך. את מופתעת ? אני לא. זו התנהגות גברית בינונית ונצלנית שאני בכלל לא מסכים ולא מקבל אותה. מבחינת המחוייבות זה תלוי בקשר שלהם ובעיקר בתיאום הציפיות ביניהם. אם לא היה אז הקשר בעייתי ועוד צפויות לך הפתעות. הוא לא חייב לך כלום ואת לא חייבת לו כלום. קשר מסוג זה מחזיק מעמד כל עוד שני הצדדים נהנים. אני גם לא מבין את הצילצלול שלך אליו בערב. זו התערבות לא מקובלת בחיי המשפחה שלו. אני אישית לא הייתי עובר על זה לסדר היום. לדעתי חייבים להפריד באופן מוחלט בין הקשר לחיי הממשפחה. בכל מקרה דברי איתו ביום ראשון ואם התנהגותו לא עונה על ציפיותייך נתקי את הקשר עם כל הצער והכאב. כל דחייה של ההחלטה רק תגרום לך יותר נזק נפשי.

da27

New member
בשבילך

כשאני קורא מה שכתבת אני חושב שאת מחכה בדיוק רק לי עכשיו כדי להתנחם אז אם באמת מעניין אותך לנסות ,, אני ב [email protected] 24 שעות ביממה בשבילך

למעלה