כופר בעיקר

tmaz

New member
כופר בעיקר

יש לי שאלה קצת הססנית: גמרתי עכשיו את ה- monstrous regiment. בפעם הראשונה אי-פעם הרגשתי, איך להגיד, שזה לא בדיוק זה. יותר מדי מסר על פחות מדי ספר, לא יודע. עכשיו, קראתי את כולם. כולל ה-science of discworld (שניהם) ו-dark side ו- good omens ומכולם נהניתי נורא, ועכשיו פתאום לא. מה עושים? איך מתגברים על משבר אמונה? איך להמשיך הלאה? עצות ותנחומים יתקבלו בברכה. (גם מזומן הולך)

Maladict

New member
אתה בהחלט כופר!!!!

איך אפשר לא לאהוב את הספר הזה?!?!?! מלדיקט והסרג'נט הרגו אותי!!!! וגם כשפולי אמרה למוות להיות בשקט! תמשיך ככה ותמצא את עצמך בפיתה בעצם אתה חדש פה, לא?! ברוך בואך!!!!

Lord bigfoot

New member
בקשר לפולי ומוות

אני תהיתי האם ניתן לקרוא לספר הזה, הספר הראשון בסדרה בו מוות לא מופיע, כי כפי שהוא אומר בעצמו הוא לא מופיע, אלא רק אשליה שלו.

The Mad Hatter

New member
../images/Emo11.gifאתה מוזר.

דווקא מאד מאד נהניתי מהספר. P: אבל מה לעשות, אנשים שונים-טעמים שונים. איך להתגבר על משבר האמונה? תמשיך לספרים הבאים, כלומר אלה שיתפרסמו והחיצוניים וכו' (קראת את wee free men? למה הוא לא כותב יותר ספרי עולמדסק רגילים כאלה??) ובטח לא תתאכזב. לפחות לא מכולם. נראה לי..

tmaz

New member
נכון!

מסכים בהתלהבות! ה-wee free men היה מצוין. כיוון שהוא במוצהר נועד לילדים אני מתחיל לחשוד שאני בעל טעם ילדותי. טוב, לא עוזבים אהבה ישנה ואמינה בגלל פאשלה אפשרית אחת. אני אקרא אותו עוד פעם, אולי זה משתפר עם הזמן. תודה על התמיכה, רבותי.

DviRincewind

New member
אמנם עדיין לא יצא לי להתחיל את

מונסטרוס רג'ימנט, אבל אתה צודק, הספרים שלו משתנים עם השנים. ואני חושב שזה אחלה, שהוא מתבגר יחד עם הקהל שלו. אני אוהב גם את הסגנון החדש וגם את הישן- וכיוון שהוא כותב כל כך הרבה ספרים, יש plenty משני הסגנונות, כך שכולם יוכלו להיות מרוצים.

ויימס

New member
אני מבינה למה אתה מתכוון,

לי היה משבר אמונה ומאז הפסקתי לקרוא ספרים חדשים, ועכשיו אני רק קוראת את צבע הכשף שוב ושוב...

tmaz

New member
אה,

אז זה כמו בטירונות: לא הלך פעם ראשונה? עוד פעם. טוב, נתחיל סיבוב שני.

למעלה