כופר!!!!!!!!

Remirat

New member
כופר!!!!!!!!

גיליתי עובדות מטרידות במיוחד בקשר למעשיו של חבר הפורום, הנודע בשם ארדן. דבר ראשון, והמטריד ביותר, הנ"ל תרגם את השיר האלוהי "May it be" של Enya לעברית. השיר תורגם במקור מעלפית לאנגלית ע"י הזמרת עצמה (שגם *כתבה* את השיר בעלפית...) ומשם לעברית ע"י רון. השיר המקורי מהווה את פסגת ההתפתחות האנושית מבחינת פואטיקה עלפית ,כאשר התרגום מהוווה את השפל בשפלים בתרגומים במסורת האנושית. דבר שני, בנוסף להיותו מתרגם גרוע, הוא גם גנב ספרותי. רון, אחרי ששמע את השיר המצויין והמהולל של Mercedes Lackey בשם Kerywin´s ride, תירגם את השיר וטען שהמקור היה בלטינית ולכן הוא לא צריך לשים הודעה ענקית המפרטת זכויות יוצרים. מצורפים הקשורים הבאים: 1) הדף של רון באתר "בימה חדשה" 2) הדף המפרט את מקורו של השיר Kerywin´s ride, והמאפשר קניה צודקת של המקור. לסיכום... מצטערת, אבל אני חייבת לחזור על מה שציינתי כבר בעבר. כופר!

Justin Angel

New member
רון!

חתיכת גנב ספרותי! מLAckey Merecedes אתה עוד גונב?! מה אתה חושב שאנשים טיפשים לחלוטין?! שהם לא ישימו לב שגנבת מהסופרת הפאגאנית הכי דגולה?! ועוד מאחד השירים הכי ידועים שלה! בשם האלים, שריפה על המוקד! ולתרגם את May it be לעברית ועוד בצורה כזאת גרועה?! לשרוף את התרגום על המוקד! יותר טוב, להשתמש בתרגום כחומר הצתה למוקד ענקי בשבילך. לסיכום ראו תמונה יפה בצד.

RainBird

New member
הסבר: רמירת, בכך שתירגמתי את השירים התכוונתי להציגם לקהל הישראלי ובכך להקל את כניסת הפאגניזם כמה שאוכל לתרבות הישראלית, אבל אם יש לכם קושי לקבל זאת, תכתבו פה ואני אוריד אותם מהדף שלי. ארדן

Justin Angel

New member
אני מצטער... מה?!

בזה שגנבת זכויות יוצאים על Kerywin´s ride אתה חושב שבלה בלה בלה?! גנב! גנב! מכשפה! מוקד! כמו שאמרנו לך אחרי התוכנית בביפ "אנשים שלא יודעים אנגלית לא צריכים לדבר לטינית", כנ"ל תקף לגבי אלפית! וגם לפחות תתרגם את זה טוב ולא כמו נעל עם אונה שמאלית בלבד... לסיכום, כופר וגנב!

נעל!

אתה נעל! מה אתה מקשיב לרמירת וג´סטין? מה איכפת לך מה הם חושבים? זאת יצירה שאתה תירגמת, וזכותך לשים את זה אצלך בדף יוצר - בלי קשר למה שהם חושבים! אם אני הייתי מורידה מהדף יוצר שלי כל שיר שמישהו לא אוהב, הוא היה יותר ריק מבית קפה בתל אביב.

Justin Angel

New member
שתי דברים.

1) זה שהוא גנב לבד יצירה ,לא אומר שהיא שלו. 2) בקשר לMay it be ,גם אם הוא רושם מי האמן המקורי, אסור לו לתלות את זה באתר שלו. זאתי עדיין הפרה של זכויות יוצרים. ובואו לא נשכח שזאת כפירה.

למעלה