כושר בבית

כושר בבית

היי

עבר המון זמן מאז שכתבתי משהו בתפוז, אני צריכה קצת עזרה ואני מקווה שאקבל פה כמה טיפים טובים.

אני בת 28, 1.62, ושוקלת 82 קילו מכובדים, בערך (לא חיה בארץ, ונשקלת בפאונדים, אז זה בערך).

לפני חודש החלטתי שזהו, נמאס לי רק להתלונן ולא ייתכן שיש לי חדר כושר שלם בבייסמנט ואני מתעלמת ממנו. אז בעקרון המטרה היא להוריד במשקל ולא לעלות יותר. התחלתי לפני חודש, רק אירובי, בשבוע האחרון הוספתי קצת תרגילים גם כי קשה לי להתמיד בתרגילים כי זה משעמם אותי להחריד, וגם כי אין לי זמן. 3 פעמים בשבוע 40 דקות אופניים (Up right bike) ואז סט התרגילים הזה - Abs , ופעמיים בשבוע 40 דקות על ההליכון, הליכה מהירה בשיפוע ואז Legs . אני יכולה להוסיף לאימון עוד כ-10 דקות ועדיין לעמוד בזמנים (עושה את זה בבוקר לפני העבודה). אני לא רוצה להאריך את האירובי אלא להוסיף תרגילים. אני לא מעוניינת בשום צורה להתנפח - רק להוריד, המקום היחיד שהייתי מוכנה שיראו צל של שריר, יום אחד, הלוואי, זה בבטן
אבל אני בספק, שני ניתוחים קיסריים והיפרדות שרירי הבטן עושים את שלהם.

בכל אופן אני לא יורדת במשקל בינתיים, על אף שלצד האימונים האלה, שמהם אני יוצאת בהחלט אדומה ורטובה ואני מעלה את העצימות שלהם בהדרגתיות כל הזמן, אני גם עובדת על התזונה - אין נשנושים, נוסף ליטר מים ביום, אין יותר קולה, + סלט אחד ביום, מינוס 4 מנות פסטה בשבוע
... התחלתי 185 פאונד, אחרי שבועיים הייתי 179, אחרי שבוע 182, ושם נשארתי אחרי שבוע נוסף. גם פיסית אני לא רואה שינוי. אפילו לא קל, חוץ מזה שהשרירים שלי כואבים וקשים, בעיקר בטן תחתונה.

מה אני יכולה להוסיף/ לשנות כדי לייעל את תהליך ההורדה במשקל בחלק של הכושר. אני לא בנויה לתפריטים ודיאטות, אני גם ככה נלחמת בשיניים בADHD וגאה בעצמי בטירוף שאני כבר חודש מתאמנת. בשבילכם זה כלום, בשבילי זה הישג פסיכי, אז ברמת האוכל אני עושה ממש כמה שאני יכולה ובאמת השתפרתי, היו לי הרגלים נוראיים של נשנשנות ואוכל זבל. בכל אופן, יש לי שם מכשירפלצת שאני מעדיפה לא לגעת בו, ויש לי שתי משקולות חופשיות, כל אחת 8 פאונד (קצת פחות מ4 קילו) שאני יכולה לעשות איתן איזה תרגיל או שניים אם יש המלצות.. אם לא, אני יכולה גם לעשות תרגילים נוספים בדומה לסרטונים שצירפתי... אשמח לכל דעה, הכוונה, עיצה, כל מה שיש

תודה מראש

MidNight Flame

New member
כמה הצעות ייעול -

קודם כל התזונה שלך, תקראי על Paleo

תבני רוטינה בסיסית מאוד של Air Squats Lunges Pushups Situps Burpees Mountain Climber ושאר תרגילי משקל גוף, עליהם תוסיפי מעט אירובי בעצימות גבוהה ואותה תבצעי בווריאציות שונות מספר פעמים בשבוע.

את חייבת להפסיק לפחד להתנפח, זה לא קורה לנשים כל כך בקלות ובטח לא מתרגילי משקל גוף אבל המפתח לתוצאה הוא בתזונה ולא באימונים.

תודה רבה ושאלה

כמו שכתבתי התחלתי את התרגילים לפני שבוע, יממה לאחר שעשיתי תרגילים לבטן פעם ראשונה השרירים כאבו לי למשך יותר מארבעה ימים.. כבר יומיים שלא כואב והיום ניסיתי שוב, ואמנם זה לא כואב, אבל באיזור של הניתוח זה כאילו "חם". כאילו גל חד של חום עז כשאני עושה תרגילים. אני לא יודעת אם תדע להגיד לי אבל אני תוהה מה זה אומר.. האם אני צריכה להפסיק, להמשיך? זה לא כואב, אני יכולה להמשיך להתאמן עם ה"חום" הזה אבל זה מפחיד.

תודה שוב

למעלה