כושר בזמן טיפולי הפריה

מצב
הנושא נעול.

meravhe

New member
כושר בזמן טיפולי הפריה

כושר בזמן טיפולי הפריה
שלום רב, אני מקווה שפניתי למקום הנכון מאחר ואינני שואלת בשמי. חברתי רוצה להצטרף למכון כושר לשילוב של פעילות אירובית ואנאירובית (עיצוב יוגה וכו´). מטרתה היא לפרק שומנים שהצטברו ולתרום להרגשת החוזק הכללית. הבעייה היא שכעת היא עוברת טיפולי הפרייה והייתה מעוניית לדעת לפני ההרשמה למכון האם אימוני כושר יכולים לפגוע בסיכויי קליטת הביציות. שאלה נוספת חברתי סובלת מכאבים עזים שמשתקים אותה עד כשבוע לאחר השאיבה האם יש פיתרון לכך או דרך להמנע מאי הנוחות (בעבר המליצו לה לשתות כמויות גדולות של מים).

אז ככה...

כושר בזמן טיפולי הפריה
שלום רב, אני מקווה שפניתי למקום הנכון מאחר ואינני שואלת בשמי. חברתי רוצה להצטרף למכון כושר לשילוב של פעילות אירובית ואנאירובית (עיצוב יוגה וכו´). מטרתה היא לפרק שומנים שהצטברו ולתרום להרגשת החוזק הכללית. הבעייה היא שכעת היא עוברת טיפולי הפרייה והייתה מעוניית לדעת לפני ההרשמה למכון האם אימוני כושר יכולים לפגוע בסיכויי קליטת הביציות. שאלה נוספת חברתי סובלת מכאבים עזים שמשתקים אותה עד כשבוע לאחר השאיבה האם יש פיתרון לכך או דרך להמנע מאי הנוחות (בעבר המליצו לה לשתות כמויות גדולות של מים).
אז ככה...
למיטב ידיעתי אין מניעה להתעמל בזמן הטיפולים. כמובן שבעניין של טיפולי פיריון אין כמעט שום דבר בטוח ובדוק וכל אחד אוהב ללכת עם האמונות הטפלות הקטנות שלו. אני לא הייתי הולכת בכמה הימים שלאחר השאיבה/החזרה, אבל לא יותר מזה. בעניין הכאבים - צריך להתייעץ עם הרופא המומחה בגלל שזה לא נשמע לי תקין. שתיית כמויות גדולות של מים עוזרת רק לדבר אחד - למנוע התייבשות במקרה של היפר-סטימולציה של השחלות. זה אמנם חשוב, אבל לא נראה לי שיש לזה קשר לכאבים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה