כושר בתחילת עונה...

tomash11

New member
כושר בתחילת עונה...

משום מה, ברוב הקבוצות שאני משחק איתן, ברוב העונות, לשחקנים יש כושר גופני לקוי וזה משתפר ומגיע לנורמליות ממש רק בתחילת הליגה או אפילו משחק שניים בתוכה וזה מעצבן לאללה. עקרונית, כל סוף עונה, אחרי המשחק האחרון אני מעביר את כל השחקנים למצב של בלי אימון. גם כי אין טעם לשחוק אותם בקיץ וגם בגלל שנראה לי טפשי לפצוע שחקן באימונים שלא נועדו לכלום ולאבד אותו לכמה חודשים... יכול להיות שכבר שם אני טועה?.. בכל מקרה, בסביבות הראשון ביולי אני מחזיר אותם לאימונים, אבל הכושר שלהם בדרך כלל רק פוחת לו לאט לאט...אני מנסה לשחק עם זה וכל מיני מניפולציות וכלום...כל פעם משהו אחר עובד, ואין הגיון קבוע. לפעמים אם אני מוציא אותם לחופש מאימונים לתקופה פתאום הם משתפרים וכשהם מגיעים ל90-100 אני מחזיר ואז זה זורם רגיל, לפעמים רק אחרי שני משחקי אימון ידידותיים הם פתאום משתפרים באימונים ולפעמים צריך לעשות להם פיטנס על מקסימום ולפעמים אני שם את כל המאמנים שיאמנו פיטנס גם...ואין שום הגיון... יש איזו דרך בדוקה ואמינה להמנע מהקקה הזה?

zidane4444

New member
אני חושב שבהתחלה אחרי הליגה......

אל תאמן אותם איזה שבועיים- שלוש ואז תאמן אותם על אימונים קלים ,איזה שבועיים .ואחרי השבועיים האלה תעלה להם את האימונים בהדרגה ואז תראה שהכושר שלהם יחזור הרבה לפני פתיחת הליגה

סליידר

New member
לדעתי

3 שבועות לפני שמתחילה הליגה\כל משחקי פתיחת עונה כמו סופר קאפ צריך לקחת טיול למדינה כלשהי או לעשות איזה טורניר עם עוד 3 קבוצות ונותנים לשקנים לשחק שם מחצית או יותר (לכל השחקנים) גם אם הם מסיימים את המשחק עם 60%. הם לא נפצעים הם פשוט מאוד עייפים. אחר כך יש להם כמה שבועות להירגע ואתה ישר מתחיל איתם עם 100%. אכן בעייה מעצבנת ביותר.

pj ladd

New member
השיטה שלי

א. לדעתי לא כדאי לגעת באימונים כי זה לא ממש משפיע ב. תעשה שבועיים לפני המשחק הרשמי הראשון שלך שני משחקי ידידות שניהם בהפרש של שבוע ולליגה כולם יהיו 100% וזה בדוק

למעלה