כושר -עצה חשובה בשבילי

INBAR1232

New member
כושר -עצה חשובה בשבילי

אני מתעמלת 3 פעמים בשבוע בערך (בנבחרת )ורציתי לדעת כמה כושר ואיזה תרגילים כדיי לי לעשות בבית כשאני עובדת על הכושר... עד היום הייתי עושה 2 סבבים של 15 אולרים +15 כפיפות מרפקים +בננה גב ובטן דקה כל אחד וזווית עד כמה שאני יכולה להחזיק

אמא לה3

New member
כושר

1. ניתורים מעמידה שפופה לעמידה שפופה דרך מתיחה של הגוף 2. ניתורי קרוס 3. לעמוד על מדרגה, כשהעקבים מחוצה לה ולעשות עליות לרלווה וירידה חזרה. ת'כלס, יש המון תרגילי כושר שאפשר לעשות בבית אך האם לאור מה שסיפרת לנו על הכאבים ברגליים, יש טעם שתעשי את התרגילים ותמשיכי לסבול מכאבים???

INBAR1232

New member
חחחח כן כן ..

חחחחחח כן אלו בדיוק התרגילים שהמאמנת שלי לא מרשה לי לעשות כבר חצי שנה אלא אם זה מאסמבלה וגם לא הרבה .... (בקשר לקפיצות ) תודה רבה ! אם יש לך עוד רעיונות אשמח לשמוע !

Tammie

New member
באמת יש הרבה תרגילים

דבר ראשון- מה שאת עושה הוא מעולה. אם יש לך בבית מתח כזה על הדלת אז אפשר לעשות עליו הרבה תרגילים: החזקות סטטיות, עליות. הנפות רגליים בתלייה וכו'. את יכולה לעשות אקדחים (למרות שאולי אם הרגל שלך זה לא מומלץ...I) וגם הנפות רגליים כשהרגל ב- 90 מעלות. בנוסף, את יכולה לעבוד על גמישות, זה מאוד מאוד משפר. מעבר לתרגילים הרגילים שאת בטח מכירה אפשר לעבוד עם מגבת- להחזיק אותה בשתי ידיים מלפנים ולהעביר את הידיים אחורה בסיבוב ואז לחזור בחזרה. ככל שמחזיקים את המגבת כאשר הידיים יותר קרובות זו לזו התרגיל יותר קשה.

חסר חיזוק רגליים

במיוחד לאור העובדה שאת מתקשה בנחיתות (למשל בסלטות). אם המאמנת שלך לא מרשה לך לעשות יותר מידיי ניתורים, את יכולה לבצע מהתרגילים הבאים: סקווטים- מעמידת פישוק, כפיפת רגליים וחזרה לעמידה. יש להקפיד על ישבן וגב מעל העקבים ולא מעל האצבעות, ללא נטייה קדימה. אקדחים- רגל אחת קדימה באוויר, ועל הרגל שעומדת, צריך להתיישב לעמידה שפופה ולקום, כל הזמן עם רגל באוויר. ניתן להחזיק במשהו בידיים (מיטה/ארון/כל דבר יציב אחר). "גמדים"- בעמידה שפופה, הליכה קדימה ואחורה, ניתורים קטנים. אם יש לך מדרגות בבית/בחדר מדרגות/באיזור- עלייה במדרגות של 2-3 מדרגות בבת אחת, בסטים.

INBAR1232

New member
תודהה ! =)

תודה רבהה !!!! =) אני באמת יעשה את זה !ואני יודעת מה זה אקדחים , גמדים ,ויש את התרגיל כושר של לרדת לנר ולעלות על רגל אחת וניתוור,אבל בגלל הרגליים שלי אני עולה על 2 רגליים וגם לא הרבה פעמים ...ובקשר למדרגות אני תמיד עושה את זה גם בלי קשר לכלום חחחח רק שאפילו את האקדחים לא ממש "מרשים" לעשות , פעם אחרונה שעשיתי זה היה בתחרות כושר שלנו ודיי היצטעריתי על הזה ***אני יבקש לצלם סלטה קדימה באימון הקרוב***

אני רוצה להבין משהו

האם *בזמן* ביצוע אקדחים כואבת לך השוק? אקדחים וגם יתר התרגילים שנכתבו, עובדים על שריר הארבע ראשי שנמצא בירך. אין קשר בכלל לשרירים הקדמיים של השוק. מה הכוונה שעשית אקדחים ואז הצטערת על זה? -אם לאחר שעשית אקדחים, עשית תרגילים אחרים, כמו למשל כאלו עם נחיתות, ואז כאבו לך הרגליים, זה לא בגלל האקדחים, זה בגלל הבעיה שלך ברגל. אם *בזמן* ביצוע אקדחים כאבו לך הרגליים, אז משהו פה באמת מוזר. אם כואב לך באקדחים אמור לכאוב לך גם בעמידה ובהליכה רגילה. אין כמעט הבדל בין העומס על השוק בעמידה או הליכה לבין העומס על השוק באקדחים. בכל מקרה, אם אקדחים וגמדים גם כואב לך, וגם עלייה מנר, אז תעשי את התרגיל הראשון שהצעתי לך, סקווטים. בסקווטים יורדים עד זווית של 90 מעלות מקסימום. אפשר אפילו לא להגיע עד 90 מעלות. בזה לא אמור לכאוב לך בשוק, אלא רק בירך ואולי בישבן.

INBAR1232

New member
תחרות כושר אצלנו ...

תחרות כושר זה שיש תחנות (במקרה שהיה ,16 תחנות) וכל תחנה יש אלמנטים אחרים... כל תחנה צריכים להיות 40 שניות ולעשות כמה שיותר למשל :כמה שיותר פליק פלאקים כמה שיותר עליות מתח כמה שיותר מקרסים כמה שיותר ספרינטים וכו'... חוץ מזה הכאבים הם לא רק בזמן נחיתות וכאלה אלה בזמן מנוחה ,הליכה ואפילו שינה ! פה בשינה זה משפיע מ-א-ו-ד! לפעמים גם וולטרן לא הכי עוזר . וכן גם בגלגלון בלי ידיים וקפיץ ידיים

למעלה