כושר.....פעילות גופנית

כושר.....פעילות גופנית

שלום לכולן! ונתחיל מהסיןף - אילו ששלחו לי למסר- אשמח לעזור לכולכן- ואענה לכם בפירוט רב יותר באופן אישי - מחר! חכו בסבלנות. ולכולן: משקל הגוף מורכב ממסת שומן וממסה של שרירים ועצמות. המישקל לבדט אינו מהווה מדד לכלום!, על מנת להשתמש נכון במונח "שמן/ שומן" עלינו להבין שאדם שמן או שומן הינם אחוזים, כלומר אדם שמן יש לו כמות מסויימת של אחוזי שומן חעל הממוצע! לא כל אנורקטית כלולה בהגדרה של "מעט אחוזי שומן", כמו שלא כל "בודי-בילדר" ששוקל 120 ק"ג יכול להיקרא שמן! כי במיקרה האחרון אחוזי השומן פחותים מהממוצע. ולמה כל זה - אז קודם כל תפנימו ותבינו - זה לכל החיים! עובדה! ולכן לא פעם אנו יורדים בהיקפים אך המישקל לא זז...... ומפה בעצם להסבר הבא: על מנת להגיע לאחוזי הממוצעים עלינו להפחית במסת השומן ולהעלות את מסת השריר (היחס האידיאלי הינו 1:3), ואיך עושים זאת : מעלים את מסת השרירים וכו´....ע"י פעילות גופנית- שהינה חובה בכל דיאטה, ומקקצים באוכל שלא צריך- ויש כזה! אין קסמים- אתם/ן צריכים להבין ששלא שמירה מפני נישנושים וכו´...ואם לא תתאמנו -0 לא יהיו תוצאותֱ בדוק........נ

מאמאל´ה, שנעשה ממך מדור באתר

ה
שלנו?

הדס א

New member
לטלי של גלי../images/Emo39.gif

ראיתי את גלי שלך בעמוד הפרטי שלכן והיא ממש מקסימה!!!
אפילו ביקרתי באתר שלכן עם שלל התמונות שלה מכל הגילאים-מ-ת-ו-ק-ו-נ-ת!!!

ולא רק זה...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

פעילות גופנית סבירה (אף אחד לא מצפה שתרוצו כל יום מרתון... כולה 30 דקות הליכה פעמיים-שלוש בשבוע) מורידה משמעותית את הסיכוי ללקות במחלות לב , משפרת את הולכת הדם , משחררת לדם הורמונים המייצרים תחושת שביעות רצון ושיפור מצב הרוח ועקב כך זהו "רופא הנפש" הטוב מכולם (מה שנקרא..."ניקוי ראש"). הרבה בריאות
אמנון מרגלית

מאמא, שאלה:

האם דיאטה לבדה ללא פעילות גופנית משפרת את היחס שומן:שרירים? מכיוון שאני עשיתי דיאטה ללא התעמלות (לא בגלל שלא רציתי, פשוט אין זמן), וירדתי יפה. מבחינתי אם אני אעסוק בפעילות גופנית, זה על מנת לחטב את הגוף. ואני שואפת לעשות את זה מתישהוא...

למעלה