כושר קרבי

• פותח הנושא F-17
  • פורסם בתאריך

F-17

New member
כושר קרבי

כושר קרבי

יש כאן מישהו שהוא ב?

טל עדתו

New member
בדרך...

שלום!!! אני מתכוונת להיכנס לכושר קרבי, הורדתי מהאתר של הצבא :(aka),תוכנית אימון לכושר קרבי הכוללת את כל התרגילים שבוחנים בכניסה לצבא ליחידות שדה:שכיבות שמיכה, כפיפות בטן וריצות הבנויות מ5 ריצות בשבוע של 5,4,3, ו - 7 ק``מ. אם אתה רוצה את התוכנית המפורטת אתה יכול לשאול אותי או להיכנס לאתר של הצבא: ``עולים על מדים`` :www.aka.idf/giyus זה תחת הכותרת: קורסים קדם צבאיים,רק אל תשכח לסמן את המין: האימונים שונים אצל בנים ובנות. שיהיה בהצלחה. טל.

IMATKAL

New member
זה בכלל לא שם!!!!

זה לא ב``קורסים קדם צבאיים``!!! זה ב- http://aka.idf.il/giyus/hebrew/html/1_6_3.htm

d&a

New member
חשוב - לטל עדתו !!!

שלום טל ! מה שלומך ? יש לי שאלה : גרת פעם בפיסגת זאב מרכז ולמדת בממלכתי א ?

mleo

New member
רוצה להיכנס לכושר קרבי

אם אתה רוצה להיכנס לכשר קרבי תצתרף ל ``אחרי`` קורס הכנה לצהל שיש אותו בכל הארץ תאמין לי גם לי לא היה כשר ומאז שאני שם זה עוזר מאוד. אם אתה רוצה פרטים תגיד לי מאיפה אתה ואני יגיד לך מספר טלפון של הקורס באזור שלך דרך הגב הקורס הוא בחינם אז אין לך מה להפסיד.

טל עדתו

New member
בירושלים...

שלום! רציתי לדעת אם הקורס ``אחרי`` מתקיים גם בירושלים, ואן כן אז אם אפשר לקבל את מספר הטלפון... תודה. טל.

MICHAL669

New member
לטל אני משתתפת ב``אחרי!``

בירושלים!! תתקשרי ליוסי גימון הטלפון שלו הוא:053455610 הוא רכז ``אחרי!`` בירושלים! יש בירושלים שלוש קבוצות: גילה קטמון פסגת זאב קוראים לי מיכל ואני בקבוצה של הפיסגה!!! ואני ממש ממש ממליצה!!!!!!!!

guyt7

New member
אני בפ``ת

יש פה מישהו בקורס הזה מפ``ת? יש לכם אולי את הטלפון של הקורס בפ``ת? אם כן זה מאוד יעזור לי אז תודה מראש ולהתראות בייייי

mleo

New member
הטלפון הוא

הטלפון הוא

970641-053 או 5363339-03 שם המדריך הוא רועי גבע לעוד פרטים על הקורס תלחץ על הקישור

mleo

New member
הטלפון הוא

הטלפון הוא

970641-053 או 5363339-03 שם המדריך הוא רועי גבע לעוד פרטים על הקורס תלחץ על הקישור

mleo

New member
הטלפון הוא

הטלפון הוא

mleo

New member
הטלפון הוא

הטלפון הוא

mleo

New member
הטלפון הוא!!!

הטלפון הוא 970641-053 או 5363339-03 שם המדריך הוא רועי גבע לעוד פרטים על הקורס תלחץ על הקישור

למעלה