כושר קרבי

avishi

New member
כושר קרבי

אפשר לקבל המלצה על קורס החנה לצהל (כושר קרבי)?

טל עדתו

New member
אפשר גם אפשר קורס הכנה לצה"ל"אחרי!"

ביקשת המלצה לקורס הכנה לצה"ל. אני נותת לך את המלצתי החמה מאוד לקורס הכנה לצה"ל של "אחרי!" כבוגרת הקורס. אני מצרפת פה את מה שבוגרת של הקורס (מיכל) כתבה על הקורס: ********************************************************** קורס "אחרי!" הכנה לשירות משמעותי בצה"ל . הוא קורס מנהיגות צעירה עיקר הקורס מבוסס על ההנחה שהשירות הצבאי מהווה חלון הזדמנויות עבור הצעיר\\ה הישראלי\\ת :שירות משמעותי בצבא מגדיל את הסיכוי של המשרת להצליח הן בצבא והן בחיים האזרחיים. בראש העמותה (נוער מוביל שינוי (ע"ר)) העומדת המפעילה את הקורס עומד אל"מ(מיל´)עומר בר לב, מפקד סיירת מטכ"ל לשעבר. בועד המנהל של העמותה חברים יורם יאיר(יה-יה) ובמאי הסרטים סא"ל במילואים בני ברבש(יוצר סדרת הטלביזיה " טירונות"). מדריכי הקורס הנם מדריכים מקצועיים, בוגרי יחידות קרביות ומפקדים בצה"ל , שעברו הכשרה מיוחדת וכן מד"סים ומתנדבים. עד כאן הפרסומת עכשיו ברצינות!! אני אישית בוגרת הקורס וכיום אני ממשיכה לשנת שירות במסגרת הקורס. בן הבוגרים של המחזור האחרון ישנם אנשים רבים שהגיעו ליחידות מובחרות כגון: טייס,סיירת מטכ"ל,שייטת 13, חובלים, 669, שלדג,מגלן, אגוז,דובדבן וכו... בקורס מורכב מ30 אחוז בנות!! גם הן שרצו להגיע לשרות קרבי הגיעו,בן הבוגרות ישנן חובלות חי"ר קל, הנדסה, ותותחניות. הקורס אינו הוקם למתרות רווח והתשלום השנתי הוא 150 ש"ח בלבד! הקורס יש סדרות שטח סימולציות לגיבושים וגם פעולות התנדבות בקהילה לקורס יש סניפים בכל הארץ. לברורים נוספים 036120037

amir18

New member
זה תלוי.

מהכרותי עם הקורס "אחרי" הוא כי הוא זול בטירוף!!! בקבוצה שהייתה בצפון אף אחד לא התקבל לשום מקום... ואולי עדיף שתלך לקורס אחר רציני ופרטי (אבל יקר 150 לחודש), כמו עמית לכושר. תלך כמה פעמים לכל קורס ותחליט מה שעדיף אתה לא משלם על הפעמים הראשונות. בהצלחה!

דעה על הקורס

כבר נרשמתי לקורס עמית לכושר אבל בכל זאת: לדעתי הקורס קל (אנחנו כבר ב 6 אימונים) והיחס של המדריכים טוב מידי הם צריכים להכין אותנו לצבא ו"לזיין" אותנו כמו שצריך!!!

שפירא

New member
יחידה לקראת גיוס

אני מתאמן ביל"ג בירושלים הייתי בארבעה אימונים והאימונים די קשים. אמנם זה לא זול(165 שקלים לחודש) אבל למי שזה חשוב לו לדעתי זה שווה.

amir18

New member
6 אימונים ואתה כבר מתלונן?!

תגיד את זה לעמית במהלך אחד המסעות שיהיו לכם בעוד כמה חודשים, והוא יראה לך מה זה קל או קשה. ושיהיה בהצלחה למרות שזה קל לך.

בסוכות יש

אם אני לא טועה בסוכות יש כבר מסע ראשון לקבלת תיק וחולצה ואני באמת אגיד לו את זה

avishi

New member
לעידןשריר

אתה יכול לתת לי את הטלפון באיזה איזור קבוצה אתה

מיכלי!

New member
סליחה!?!?! ../images/Emo46.gif

על איזו קבוצה בצפון אתה מדבר כי בקבוצה של מוצקין יש אחד בסיירת מטכ"ל ועוד אחד ב669 ועוד כמה"לוזרים" בדובדבן וצנחנים. בקבוצות של חיפה יש מספיק שעברו מיונים וגיבושים!!! אל איזו קבוצה אתה מדבר!!!!!! ב"אחרי!" יש 28 קבוצות בכל הארץ!!!! זה לא רציני!!? מאחורי "אחרי!" יושבים אנשים כמו עומר בר לב מפקד סיירת מטכ"ל לשעבר יורם יאיר שהוא אלוף במילואים! זה לא רציני!!? אם"אחרי!" לא היה רציני אני לא הייתי דוחה בשנה את הגיוס ועושה שנת שירות!!!! גם אני הייתי במקומות אחרים בירושלים ואין מה להשוות! אוהבת מיכל

tali_le

New member
אחרי בת"א...

איפה יש קורס "אחרי" בת"א? באיזה ימים ושעות? ואיך מצטרפים? ומה זה שנת שירות במסגרת הקורס?!? (יודעת מה זה ש"ש, אבל איך זה קשור לקורס?) בתודה, טלי

avishi

New member
לטלי אני לא יודע אם יש בת"א "אחרי"

אבל אני יתן לך את הטלפון ותבררי 03 6120037

new_rider

New member
תראו תראו איזה אורחת יש לנו...

לא סתם אורחת! אלא מנהלת פורום נוער מרצ!!! חשבתי שיפי נפש כמוכם בכלל לא מתגייסים...חלילה שתתרמו קצת למדינה...

okok4

New member
למה אתה חושב שהצבא מוכן ../images/Emo80.gif

לותר כל כך בקלות על הנוער הכי איכותי (אם אתה מבין את הרמז...)

למעלה