כותבים חמשירים קורעים ב-

כותבים חמשירים קורעים ב-../images/Emo43.gif

יש לכם חמשיר הורס עבורנו? כתבתם חמשיר מצחיק ושמרתם במגירה? תמיד רציתם לכתוב חמשיר מבדר ומעולם לא הייתה לכם הזדמנות? יש לכם אחת עכשיו! שתפו אותנו בחמשירים קורעים פרי יצירתכם ואולי תזכו בספר: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=521&MessageId=144951656 אתר
מאחל לכל גולשיו שבוע טוב וגמר חתימה טובה!

../images/Emo207.gif בי-סיידס

אני מכינה דיסק בי-סיידס ואני צריכה הקלטות באיכות טובה. של כל מה שיש לכן. כולל קאברים וכולי. ואם מישהי רוצה עותק מהדיסק בתמורה (+עטיפה מצויירת) אשמח לשלוח בדואר! המייל שלי: [email protected]

hadarinke

New member
יש לי המון

בערך 30 את מוזמנת להוסיף למסנג'ר ואשלח את הכל כי במייל זה איטי ומסורבל, ובסוף המחשב גם קורס :) [email protected]

הדר 0

New member
שמעי וזה...

אין לי קאברים כל כך לתרום לך, אבל השמועות אומרות שאני גרה קרוב ושהייתי שמחה לדיסק כזה.. תספרי לי כשאת עובדת עליו

עדכון נוכחות

חווה שלחה לי המון (תודה חווה!) וגם פשפשתי במחשב וזה מה שיש לי נכון לעכשיו: - tips - מאחורי הדלת - הזמנה אל תוך הבור - paper cut - ice - הקולב - עכשיו כשהלכת - בדרך הביתה - כולם יודעים - סוף העונה מחפשת את: - נגעת נסעת - Black tiger - במטוס - madamens wife או איך שלא קוראים לזה ועוד כל מיני דברים שהעלו עובש כבר. + קאברים. תודה.

daniel ben ari

New member
וו אני ממש אשמח להעתק!

עשיתי גם אחד כזה פעם.. אבל באיכות ממש לא משהו..

ROTEM30035

New member
חי, יש עטיפה שעצבתי מזמן לדיסק שכזה...

אולי אמצא אותה בארכיון הפורום *רגע*

הדר 0

New member
קורה לטובים ביותר....

מנסיון. ומחר בטוח יהייה! סוף סוף רונה בארץ וזה....

|המרמור|

כרגיל, ההופעה של רונה בירושלים היא ביום רביעי. הפעם לא רק שזה אומר שאין לי איך לחזור הביתה ולכן מבטל את אפשרות ההגעה - אני בכלל בת"א באמצע השבוע. למחרת - הופעה בת"א... בסופ"ש בו אני חוזרת הביתה
הדבר היחיד שעודד אותי בעובדה שאני הולכת לגור בת"א היה שיהיה יותר קל להגיע להופעות למיניהן. אני בונה על לפחות 3-4 הופעות תל אביביות של רונה השנה! ;) |סמרמור|

למעלה