../images/Emo207.gif אוקיי שמעו
המורה שלי לאזרחות היא פשוט מפגרת! המורה שלי לערבית של המגמה היא הרכזת שכבה אז כל הכיתות שלומדות איתה אמרו לה שהיא פשוט זוועתית ומשעמם ומגעיל. בקיצור היה לי איתה עכשיו שיעור אחרי שיעור ספורט (שהוא בשעה שישית. וטכנית זה 2 בצהריים
) וזה היה כל כך הזוי. קודם כל נתחיל בזה שהיא לא יודעת עברית. והיא לא עולה חדשה! ממש לא! היא אומרת לנו משהו כמו:"החליטה האומות המאוחדות" וכולם כזה:"מה?" ואז מישהו שאיתי בערבית:"זה רשמב"א! [משהו שהוא לא בני אדם בערבית נכתב בנקבה יחידהXD]" וכולם מתים מצחוק
ואז היא מעירה למישהו והוא כזה:"אבל מה עשיתי? רק דיברתי" ובכלל כל הבנים הרגו אותי מצחוק
ואחר כך אני שואלת אותה איזה מאה פעם אם מה שהיא כתבה על הלוח זה מספר חמש. והיא מסתכלת עליי ולא עונה! ואני שעה:"זה מספר חמש? זה מספר חמש?!" אז אמרתי לידיד שלי שיושב לפניי והוא שאל אותה ממש חזק והיא בכל זאת התעלמה
היא פשוט מטרידהXD אוי אוי וקבב זה בשבילך! היום בשיעור ספרות קראנו סיפור והיה שם משהו על זה שמישהו מעל בכספים אז מישהו שאל מה זה והמורה כזה:"זה כמו מה שעל"ה עשו לנו" חחחחחחחח ומחר כנראה תהיה לי שביתה כי לא שילמו להם על חודש אוגוסט
ושרשרתי לפה כי האוף כבר לא קופץ