כותבים לי לגבי הצניעות

על סקפטיות וגישה שלילית

אין הזדמנות שניה לרושם ראשון . הרושם הראשון שאתה עשית : אין שם אמיתי , אלא התחבאות מאחורי כינוי . בחירת הכינוי סקפטי , קונוטציה שלילית , חוסר אמון , חשיבה שלילית . הכותרת : ילד רע , אולי קצת הומור , אך מילה רע עם משמעות שלילית . איזה רושם ראשון לדעתך השארת ? האם יש הזדמנות שניה ? בכל זאת , אני לארג´ ונותן לך הזדמנות . האתר שלי אינו אתר עסקי . הוא חופשי , חינם , לא שם פרסומות בתשלום , ועושה רק הוצאות . הרווח ממנו ההנאה שהוא עוזר לאנשים . אפילו אתה למדת ממנו , רק הבעיה אתך היא הגישה השלילית שלך . אתה ישר אומר אני לא יכול , לי זה לא מתאים , תמיד להצטדק , להאשים את האחרים . הנרי פורד אמר : אם תחשוב שאתה יכול , או שתחשוב שאתה לא יכול , בכל מקרה אתה צודק . הכל תלוי בחשיבה שלך . אז כדאי לך לעשות את השינוי אצלך , לא אצל האחרים . עבור מהגישה השלילית לגישה החיובית . דווקא התחלת בדרך הנכונה שקראת מאמרים אצלי באתר . תמשיך לקרוא שם , גם בספר . תאמין לי תעשה את השינוי , כמו בספר : מי הזיז את הגבינה שלי . צא מהסקפטיות , צריך להתקדם , להתגבר על השלילי , לאמץ גישה חיובית , לעשות ,להתגבר על הפחד,לנסות , להיכשל , ללמוד מהכישלון , להפיק לקחים ולהתחיל שוב בהתמדה עיקשת על אף כל המכשולים בדרך , עד להגשמה , עד להצלחה . אתה צודק שזה לא מתאים לכל אחד . זה מתאים לאלה שרוצים מספיק . בודאי לא מתאים לסקפטים שלא רוצים לעשות את השנוי אצלם קודם . לא מתאים לאלה שרוצים שהכל יבוא בקלות . הנה טיפים בשבילך ספיישל : כל אחד מאתנו נולד להצליח בגדול בדרך כלשהי . תוכנתנו מלידה להצלחה , עם התניה לאפשרות של כישלון לאורך הדרך . נולדנו עם הכלי המדהים ביותר שנוצר אי פעם : מוח שיכול ליצור כל מה שיבחר . אין דבר שאנו לא יכולים לעשות . מה עוצר בעדנו ? הפחד מכישלון ? הפחד מדחיה או בוז של הציבור? ההרגשה שלא מגיע לנו להצליח ? אל תיתן לשום דבר לעמוד בינך לבין ההצלחה . תומאס אדיסון אמר : לו כולנו היינו עושים את את הדברים שאנו מסוגלים לעשות היינו פשוט מדהימים את עצמנו . אז ...אתה עושה את השינוי ? סוויטש לגישה החיובית ?

סקפטי- אם היית יודע כמה מנהלים ....

קוראים , קונים ומשתמשים בספר של בני ! אם הם יכולים גם לנו זה לא יזיק. בני הוא אחד אנשי השיווק והיועצים הבכירים בארץ, ויאמר לזכותו שהוא עושה זאת בצורה נפלאה , ואנשים שמחים ללמוד ממנו. אל תזלזל בבעל ניסיון חוץ מזה צריך להכניס קצת דברים טובים ללב ותראה לאן זה יוביל אותך.

נבואה ניתנה לחכמים

כל הכבוד שהתברכת בכושר נבואי , וניבאת את תגובתי . חבל שאתה מקדיש מאמצים לכיוון השלילי במקום לכיוון החיובי . נכנסת לאתר שלי , לדבריך , לא במחשבה חיובית ללמוד , אלא במחשבה שלילית לחפש כותרות לנסח גינוי . אז לא טעיתי בניתוח הקודם שהכיוון השלילי הוא המנחה אותך , וחבל . ממליץ לך ולכולם , לאמץ את הגישה החיובית , להיות יסודי , לקרוא את המאמרים ולא בשטחיות לחפש רק את הכותרות מתוך מחשבה שלילית . אדם צריך לעשות ולהצליח ולהביא טוב לחברה . קידום מכירות של יצירתך הטובה מביא טוב לחברה ולך . חובה לקדם מכירה ולהביא טוב לחברה . בושה לא לעשות זאת . מאמין ומקוה שחברי הפורום הפיקו תועלת מהתשובות שלי בפורום. מקווה שלא למדו ממך את הגישה הסקפטית והשלילית . גם מהטיפים שהובאו מתוך הספר והתוכן באתר שלי . אולי יש גם כאלה שקראו כמה טיפים בספר בחנויות ונהנו מזה . אני נהנה מהנתינה ומהסיפוק שהבאתי תועלת באתר ובספר .

תודה רבה

תודה רבה . שמח כשמישהו אומר שיכול להפיק תועלת מההודעות . עשית לי את היום . מקבל בפתיחות ובהבנה את דבריך , ולכן אין לי ענין להוסיף דברים גם בנושא המחיר . אפשר לקבל את המידע במקומות הנכונים . התשובה הזו גם לסקפטי כדי שלא יאמר שאני כותב הרבה .

אם היית מתמקד היית מגלה

שאתה יכול להעזר הרבה מאוד במה שבני כותב. תפסיק לחשוב כל הזמן שאנשים באו לקדם כאן עיניינים פרטיים. תתחיל לחשוב בתור יזם, ואז תבין שזה בעצם מזון לנפש ליזם מתחיל , טוב שיש ספר כזה, וחשוב שיזמים יכולים להעזר בו. מדוע מותר שהגולשים יכניסו כאן שמות והמלצות לאתרים ולספרים לא ??? את מה שבני כותב ,אתה יכול לראות את זה כפרסום, אחר יכול לראות את זה כמהפך בחייו , כדבר חדש שהוא לא הכיר ! אז מה אם הוא שם לינק לאתרו, מי שבאמת יודע לזהות שיש כאן רצון טוב לקבל חומר איכותי ובחינם !!!!! זה שהספר נמצא בסטימצקי זה רק מחזק שזה לא בולשיט מה שהוא כותב ויש מתעניינים

תשמע סקפטי - הדרך שבחרת...

ניכר בך שאתה בנוי מחומר איכותי וניחנת באינטליגנציה גבוהה, ושאתה שואף להגשים את רצונותייך וכלום לא יעמוד בדרכך. אז תגיד לי אתה, אם יש בך תכונות נעלות כאלו, מדוע אתה בוחר להיות מישהו אחר כאן בפורום, ולא זורם עם הטיבעי שבך ? למה אתה מעדיף להיות מזוייף ולא להוציא דווקא כאן את הדברים היפים שטמונים בך ? הפורום נועד בכדי שאנשים יזרמו כאן אחד עם השני בטבעיות, שיתנו ביקורת שלילית כביקורת בונה ולא הורסת, שיחזקו שיעודדו יפרגנו ויתנו חשק ליזמים לראות שניתן להצליח למרות כל המכשולים, ללמוד מבעלי ניסיון שעברו ורוצים לשתף, אם זה בהזדמניות עסקיות, אם זה ברעיונות, ואם זה סתם בתמיכה שכל כך הרבה צריכים כאן מפני שהפורום הזה הוא בעצם מילה נרדפת למילה "השרדות" , אנשים כאן מחפשים דרך לשרוד ולקיים את עצמם במצב הקשה של היום, מכל הבחינות ואם ישנם גם אנשים שלא חושבים רק על עצמם מה טוב.. אבל למה לקטול כל הזמן ? זה בסדר שאתה סקפטי, אבל זה נובע מפני שאתה הכנסת לך לראש שרב האנשים מזוייפים, אני בהחלט מבינה מהיכן כל הכעס על הצביעות שאתה חושב שקיימת בארצנו, אבל אם תסתכל היטב בתשובותיך, תבין שהכל זה נושא של תדמית מזוייפת שאנשים בונים לעצמם, ובגלל זה זה גורם לך להיות סקפטי ומצייר אותך בתשובותיך גם כמישהו בעל תדמית שאתה בעצמך מסתייג ממנה. חבל שאתה מזייף את עצמך כאן, כי רואים שאתה בן אדם כן איכותי. פשוט תהיה אתה !, הפשטות והטבעיות זה האינטגריטי שלך לעצמך !

כותבים לי לגבי הצניעות

גולשים יקרים אני מקבלת המון מכתבים לגבי הנושא שאני מציינת שאני בחורה צנועה. ומי שצנוע לא מספר על הדברים שהוא עושה או עוזר לאחרים. כמו כולכם אני מודעת לכך שאין לספר על המעשים שטובים שבן אדם עושה אלא שיספרו עליו אחרים, זה דבר שלא חדש לי. אז ראשית אני אבהיר כמה עיניינים, כולכם צודקים, אך זה דבר שמעולם לא דגלתי בו, מפני שאני בעד שאנשים יראו דוגמה טובה, והיום בחברה שלנו נוהגים להסתיר וחבל.... מפני שמישהו צריך לפתוח את העיניים לאחרים, להסביר ולתת להם דוגמאות שניתן לעשות יותר. אני כאן בפורום הזה, בורג מאוד קטן יחסית לייקום, אני כאן לא צריכה לעניין אף אחד, דברי שנכתבים הם הדברים החשובים באמת, להם תשימו לב. ההגדרה שלי למילת הצניעות היא - עזרה לאחרים ללא שום אינטראס !!!!! וזוהי הכוונה שאני כותבת ומציינת שאני צנועה , אני עוזרת ואמשיך לעזור לכל אותם היזמים שפונים אליי באי מייל בפרטי! כאן בפורום זה בחרתי לא להיות צנועה כפי שרובכם מגדירים את המילה "צניעות" ולהסתיר דברים טובים, להפך זה מהווה במה טובה להגביר את המודעות שלשמה הקמתי את המיזם שלי. אני בטוחה שלאור כל הדברים שכתבתי הרבה אנשים שמהם אני מקבלת אי מיילים הכניסו מעט קורטוב של חזון "עזרה לאחרים" למיזמים שלהם שניבנים ממש ברגעים אלו ואם אני עוזרת מעט לקדם את הנושא והמודעות מה טוב. לכן הגדרת המילה "צניעות" בעיניי - זה עזרה לאחרים ללא שום אינטראס !

יש שלושה סוגי אנשים :

אלה שלא ניתן להניע (motivate אלה שניתן להניע (motivate) ואלה שנעים (motivated)

טיפים לעינת

תפקידך אינו לגרום לאנשים להיות מאושרים , אלא להיות טובים יותר. כשהם טובים יותר , מפליא כמה הם נהיים מאושרים . עזור לאחרים להרגיש טוב , למד מה עושה את האחרים מאושרים ותמצא דרכים נהדרות לתת להם טעינה חיובית . לא משנה איזה מטרה או חלום יש לך - אל תחשוש שזה חלום לא מציאותי . אנשים מגשימים מטרות לא מציאותיות כל יום . טיפים מתוך ספרי : "איך להצליח בחיים"

למעלה