כותבת דבריך לאחרים אהובי

כותבת דבריך לאחרים אהובי

נתת לי הוואי מתוק את חיוכך לא ארשה לך למחוק כן, יקירי, מוקסמת אני מתגובותיך קראת אותי, ממש כך, והקדשת לי מילותיך ואני שואלת עצמי מאיזה עומק שאבת אותן לכבד את נפשי בהן יקרות הן בעיני וכמו מעשה קסמים בליבי ואתה שם אצבע על שפתי ומחמם לי את ידי כתבת... תהיי יציבה היום למען המחר את שיריך תבלי באתגר סוחף וזר הגורל יעלה בחכתו הצלחה אם רק תשלטי במליצה השחר יעלה לא תמיד תהיי אמיצה לקום בבוקר ולהיתקל בעט סרבני אך אל נא תדאגי כי מליבך תבוא הישועה ואני לך אכתוב פיזמון זה לרפואה יקירתי הנך, אלטף במילים לא חשובים כלל המעשים הסי יפתי... נפשך הרגיעי... והנה שיר למעני כיתבי ואני ישובה ידו החמה על כתפי `` כותבת דבריך לאחרים אהובי... ``

Just Me

New member
וואו....נשארתי ללא מילים לחלוטין....

את מדהימה אותי כל פעם מחדש! זה מה שאני יכולה להגיב כרגע.... התגובה האמיתי תבוא שייצאו לי מילים מהפה..... אוהבת אני

מתוקה שלי :) תודה לך !

לאמר את האמת גם אני נשארתי ללא מילים אחרי שקיבלתי את המכתב המתוק ההוא ממך - איזו הפתעה נפלאה :) והוא התעכב בגלל... נו את כבר יודעת אין לי מילים באמת חוץ מלחזור ולומר כמה את מקסימה וכמה אני אוהבת אותך וזה לעולם לא יספיק :) שלך ואיתך בכוח וברוח :) ענבל

הבועטת

New member
וואו..!

אם הבנתי נכון, בשיר, אינך מצליחה לכתוב לאהובך שירים, והוא - אהובך. אז יש מן מצב לא נעים. אני מבינה אותך במאת האחוזים! במקרה יש לי את אותה ה``בעייה`` ........ באופן כללי נהינתי מאד לקרוא את השיר, הוא מקסים!

Ofri-gal

New member
מאוד מרגש ושופע חום

מאוד מרגש ושופע חום. התחממתי

למעלה