כותבת לכם השיר מברזיל

the mush

New member
כותבת לכם השיר מברזיל../images/Emo70.gif

שלום, קוראים לי מור, ואני בשליחות בברזיל
אני פה כבר 4 שנים. כה - אני מדברת פורטוגזית.. אז, אמ, צריכים עזרה בתירגום, אתם בהחלט יכולים לשלוח לי מסר.. ואלה הסדרות שיש עכשיו - celebridade שזה ממש נחמד, לא נראה לי שזה יגיע לארץ. ושמה משחקת debora seco שגם בקשרי משפחה. cabocla משו שלפי דעתי נוראי, בטוח לא מגיע לארץ. da cor do pecado שאף פעם לא יצא לי לראות, ושמה משתתפים Giovanna Antonelli ו- Reynaldo Gianecchini. וכמובן malhacao שכבר איזה 8 שנים יש את זה, חולע על זה כל כך אבל לא נראה לי שזה יגע לארץ. למה לא יגיע
כי אין לזה כזאת הצלחה כמו לסדרות אחרות. זהו
אז, אני שוב אומרת - אין בעיה לשלוח לי מסר
תהנו

KaRiNuSh12

New member
וואיי מגניבבב ווכנסיי רגעע

סעמקק אני חולה על ג'יובאנה אנטונלייייייייי בבקשה יש לך משו לספר חדש עליה או על הסדרה הזאת שלה???

קפיטו

New member
כנסי שנייה

אני עוקבת אחרי celebridade ו da cor do pecado באינטרנט, כבר מאז הפרקים הראשונים. אם יש לך מידע או סרטונים או לא משנה מה על הסדרות האלו בבקשה שלחי [email protected] ועוד משהו אחד, ממש כדאי לך לצפות בda cor do pecado, העלילה ממש נחמדה, אבל ביינתים יצא לי רק לראות סרטונים ולקרוא את התקצירים. תודה

KaRiNuSh12

New member
כנסי כנסי כנסי נכסי-קפיטו-שכתי ת'שם

ספרי לי על "צבא החטא" פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

קפיטו

New member
אוקיי הנה הסיפור בקיצור:

ריאנלדו (אדו) מגלפ שם דמות כפולה, משהו בסגנון "האחד". פאקו ואפולו הם שני אחים זהים לחלוטין מבחוץ אבל שונים לחלוטין מבפנים. הם אף פעם לא נפגשו ונדמה גם שהם אף פעם לא יפגשו, אבל הדרכים שלהם מצטלבות בסופו של דבר. אני לא יכולה להסביר יותר מדיי, כי זה סיפור ארווווך ומסובך. משחקת שם בתפקיד ראשי גם ג'יובאנה (קפיטו) וגם קרולינה (קמילה) בתפקיד אורח. אם את רוצה תשאלי על משהו ספיציפי, אני אוכל להסביר. ואם זה יעזור לך, הנה האתר הרשמי של הסדרה (בפורטוגזית): http://64.4.48.250/cgi-bin/linkrd?_lang=EN&lah=ebdcbbd1b23be26bc69ea7ddf51775d9&lat=1086192651&hm___action=http%3a%2f%2fwww%2eglobo%2ecom%2fdacordopecado

קפיטו

New member
אויי סליחה.. הנה האתר:

www.globo.com\dacordopecado מקווה שעזרתי במשהו

למעלה