כותב ידיד ותיק של אלין

1SAGI

New member
כותב ידיד ותיק של אלין

אז שלום לכולם...אני שגיא...חדש פה פורום... רציתי לספר לכם על מי שהביאה אותי לכאן....מי שהביאה אותי לכאן זו אלין...ילדת החופים. אני רוצה שכולכם תדעו איזו זכות יש לכם שאתם בקשר ומשתתפים בפורום עם האדם המקסים הזה...שלפעמים אני חושב שהיא פשוט לא אמיתית...והביאו אותה מאיזה סרט או עולם אחר... אז כולם לחייך, ולהיות שמחים, על כך ששפר גורלינו.. ואלין!!! את פשוט נסיכה מעולם אחר... מעריץ אותך....שגיא

שגיא שלי-ברוכה הבאה חבר יקר שלי../images/Emo140.gif

כמו שאמרת ימקבלי םאותך בשימחה ואהבה , דבר שני תודה שהגעת אלינו זה ממש כיף שהפרום כאן רק מיתמלא, אבל תדע לך שאני לא נסיכה ולא מלאכית מאיזה סרט אני רק ילדה פשוטה שאוהבת בני אדם ואוהבת לעזור. גם אני מאוד אוהבת ומעריצה אותך. תראה זה שאמרת שהם זכו בי זה הדדי מאוד מאוד, אני זכיתי בחברים טויבם מאוד וחברות למשל ציפי שהיא ממש ממש כמו חאותי אחת הנפשות התאומות שלי כאן היא מקסימה ציפי 36 אם ראית את השם שלה כאן היא חברה טובה. כולם כאן מקסימים ומבינים אותי, ולא נוטשים ברגע של עצבות כמו התגובות אם ראית על המכתב שלי "מכתב לאמא אבא ואחי ז"ל- שמת לב כמה תגובות קיבלתי? איזה נפשות טהורות יש כאן? אנשים מקסימים וטוביי לב. חולה עליך שגיא- תשאר איתנו כאן גם אם אתה לא ממש אוהב מיזרחית לפעמים האנשים כאן עושים לנו את זה . למרות ש ני אוהבת מיזחרית ואפילו מורעלת על המוסיקה הזו.את קבל את ברוכה הבאה שלי בשמי ובשם כולם כאן. אתה מקסים וחבר אמיתי שיודע להקשיב וגם כן לצחוק(לפעמים להרגיז קצת לא נורא) אוהבים אותך שגיא שלנו!!! >>>>>>>> ילדת החופים <<<<<<<<< אלין.

שגיא מה המצב????????.

ברוכים הבאים לפורום מזרחית... אני רותם נעים מאוד... *****רותם*****

ברוך הבא י´אחי,

נכון, היא ממש נסיכה מהאגדות הילדה הזאת! היא כבר לא ילדה האמת... לינו´ש - אוהבים אותך

tsipi35

New member
שגיא - אם זו אלין אז יש לנו הכבוד ../images/Emo19.gif

אלין שלנו היא כמו דג הזהב שממלא את משאלות כולם. ברוך הבא לפורום הצנוע שלנו.....

ציפי בטח שאני../images/Emo19.gifהגעתי מהים לא?../images/Emo8.gif

תודה על המילים היפות שלך אוהבת אותך אוהבתתתתתתתתתתת את אחותי היקרה נשמה שלי .אני מנסה לחפש את השכן שלי אחד התאומים שזיפרתי לך בקשר לשירר של בועז שרעבי שאת אוהבת אז כמה ימים סבלנות נשמה והוא יהיה לך באי מייל מילה של אחותך. <<<<<<<< שלך באהבה<<<<<< אלין.

אהלן אחי וברוך הבא

ברוך הבא שגיא למשפחת פורום מוזיקה מזרחית, מקווה שתהינה מהמקום.... ממני ידידך, אלון זכריה. נ.ב. אני שמח לבשר לך - אלין היא אמיתית אבל חבל חבל חבל שיש רק אחת כזאת בעולם, אנחנו צריכים כמוה הרבה בעולם שלנו.

שחור

New member
מי זאת אלין???

סתם סתם סתם נראה לכם שגיא ברוך הבא אלין אוהב אותך "אלף נשיקות לך אהובתי אלף נשיקה ונשיקה"

למעלה