כותב כתבה על מיילי

כותב כתבה על מיילי

אני כותב כתבה על מיילי וציתי לדעת למה אתם אוהבים אותה? אשמח לתשובות יותר מעמיקות מ"היא מהממת". הרי יש המון שחקניות וזמרות מהממות.למה היא?

מעינוש58

New member
כנסי :]

אני אוהבת את מיילי כי לדעתי היא שחקנית ממדהיימהה והיא ממש ממש מממממשששש יפה הלוואי הייתי נראת כמוה P: היא זמרת אחת הטובות ששמעתי ואם לא אז הכי טובה. היא גם יודעת לדגמן מעוללה :] היא גם יוצאת ממשפחה של אומנים או לפחות אבא שלה. אני ממש אוהבת את השירים שלה מממאאוד אני שומעת אותם כל יום ויודעת את המילים בעל פה. היא מדהימה. זהו :)

pop128

New member
../images/Emo41.gif לא נראלי שמישהו פה יכתוב לך רק מהממת XD

למה? טוב בהתחלה לא כזה אהבתי אותה, ראיתי ת'משחק שלה בסדרה האנה מונטנה וחשבתי שהיא משחקת מוגזם מידי. זה היה בעונה הראשונה. שהיא התבגרה היא באמת התחילה לשחק יותר טוב והסדרה התחילה להיות יותר מצחיקה גם אהבתי את העלילה עצמה שהיא מופרסמת ורוצה לחיות חיים רגילים כמו כולם. אז זה בקשר הסדרה האנה מונטנה.. בקשר לשירים ועצמה בתור זמרת, בדיסקים הראשונים שלה (שירים ששרה בתור האנה מונטנה) לא כזה אהבתי אולי היו שירים אחדים שבאמת הייתי שומעת. אבל כשהדיסק האחרון שלה breakout אהבתי את כל השירים. סוף סוף היה גם קליפים וכולם ידעו מי זאת מיילי סיירוס לא רק אלה שראו האנה מונטנה. קיצור, זמרת טובה, בסדרה מעולה עם יופי מדהים מה יש לא לאהוב D: ?

orpaz14

New member
אממ..

זה התחיל מהמשחק בהאנה מונטנה..שזה היה פשוט כיף לצפות בה..ובמשך 25 ד'ק לא לחשוב על כלום לצחוק.. אח"כ התחלתי להתחבר אליה יותר בגלל השירים..שאלה שירים שממש מדברים על ההתבגרות, על אהבה, דברים שאנחנו חוות..אין מה לעשות, זה הגיל לכל הדברים האלה, הגיל הכי טוב שיש, גיל ההתבגרות. השירים של האנה מונטנה טיפה יותר ילדותיים, אבל קליטים וטובים, והשירים החדשים שלה, של הדיסק החדש, ממש מדברים אליי, אחד אחד. חוץ מהעובדה שאני מתחברת לשירים, מיילי מייצגת את הנוער, או יותר נכון את המתבגרות והיא מייצגת אותנו בצורה הכמעט הכי טובה שיש :]

למעלה