כותב מכתב...

כותב מכתב...

המכתב הזה נכתב לא בשביל מישהי ספציפית, יש לי את הילדה שלי ואותה אני אוהב מאד, זה מכתב מחייל אל אהובתו. כותב מכתב / אלון זכריה כותב מכתב אלייך עכשיו את כל אשר עובר עלי מאי שם חושב אני פועם ליבי חושב עלייך אהובה אני נזכר אני נזכר... אהובתי נגבי את דמעותייך אני מבטיח לך חוזר הן לא אוכל לחיות עוד בלעדייך יש לי אותך בלבד ולא יותר בהיר היום בלילה קר אני צופה מעמדתי אל המחר אותו חלום היה מוזר אותך ראיתי סתם הולכת במדבר כן במדבר אהובתי נגבי את דמעותייך אני מבטיח לך חוזר הן לא אוכל לחיות עוד בלעדייך יש לי אותך בלבד ולא יותר יש לי אותך בלבד ולא יותר...

ה מוזה

New member
../images/Emo41.gifתודה אלון ..הלוואי וכל החיילים

יוכלו לקיים את ההבטחה ויחזרו הביתה בשלום לאהובה , למשפחה , לחברים . ישמור אותם האל .

התאהבתי בדורית ותראו מה קרה לי../images/Emo99.gif

התאהבתי בדורית ותראו מה קרה לי
נהיית משורר אופטימי אחלה שיר אלון!
במיוחד שהחזרת אותו הביתה.
הגבתי לך על המכתב הקודם על החברים שאיבדת והצעתי לך שתיעזר בכישורים של אלירן17 שיכתוב לך שיר על דרור ערן ומשה. ושתשיר אותו בהופעות שלך. אז לא ידעתי שאתה כזה מוכשר ויודע לכתוב שירים. והיום אני מתנצלת ומציעה שאתה תכתוב את השיר. בהצלחה מכל ה

Y A E LY

New member
מה שטוב לך-

חוצמזה אתה יכול ללכת גם לפורום שירה וכתיבה יוצרת..

ה מוזה

New member
הבהרה : פורום מכתב שלא נשלח -

מיועד למכתבים . הובהר גם בהודעת המנהלת - זהו לא פורום כתיבה יוצרת . מציעה לך להעלות את השיר לפורום מתאים יותר - שירה וכתיבה יוצרת . נשמח לראות מכתבים נוספים שלך פה בעתיד.

למעלה