כותנות לילה?

Ayelet CA

New member
כותנות לילה?

ראיתי באיזה מקום המלצה לקנות לתינוק nightgowns with drawstring bottom ושאלתי היא למה? לא זכור לי שאי פעם ראיתי תינוק ישן בכותונת, זה תמיד האוברולים האלו עם התיקתקים לכל האורך. או שאולי לא ראיתי מספיק תינוקות ישנים בחיי?

אני לא אוהבת את ה"שמלות" האלה

זה נראה יותר כמו שק... תבור בחורף ישן באוברולים צפלנל (ריץ' רץ' יותר מהיר מתיקתרים) ובקיץ עם בגדי גוף קצרים...

mal1

New member
סתם מסורבל. אוברול עם תיקתק או ריצר

ץ הרבה יותר נוח.

ממש מוזר עניין ה"שקים" האלה

בחיים לא ראיתי דבר כזה בארץ, אני חושבת שזה מיועד לאמהות עצלניות במיוחד... מצד שני זה גם לא שומר על חום בצורה יעילה במיוחד וגרוע מזה לא נותן לתינוק הזדמנות להכיר את הרגליים שלו...

mal1

New member
מזכרת נוסטלגית מימי המתיישבים

הראשונים? מפריע ליכולת התנועה שלהם (גם משחק עם הרגלים וגם נסיונות ומאמצי התהפכות בשלב יותר מאוחר).

irisgh

New member
אם, אז my best freind

מומלץ בטרוף. [אם הכוונה לכרית כזו שמתלבשת מסביב לבטן של והתינוק עליה) ואילו buppy לא מןמלץ. קניתי את שתיהן, ורק my best freind באמת עובדת בשבילי. פותר את כל הקשיים באחיזה, בכתפיים וכוו'

mal1

New member
גם אני אהבתי ומועלה כהמלצה לאיילת

בתהליך הגמילה מההנקה, ה"יונק" נגמל מהציצי ואני מהכרית

Ayelet CA

New member
יש לי "כריתי" מישראל. זה אותו הדבר

אני חושבת. כרית בצורת חצי סהר.

irisgh

New member
לא בדיוק.

זה דומה, אבל my best friend זה קצת אחר. ונסגר עלייך, יציב, וכל מי שהתחילה, לא הצליחה להגמל
קישור: https://sslserver.com/inventiveparent.com/brestfriend.htm וננסה גם באופן אנטיליגנטי:

irisgh

New member
../images/Emo9.gif my best friend

לא, אני לא מקבלת אחוזים
. את יושבת, כרגיל, כמו בלי זה, וכשזה סגור עלייך, התינוק מונח על זה, ואת לא צריכה שמישקלו יהיה עלייך. כשאת מתחילה להיות יותר מנוסה (אצלכם זה ראשון/נה כזכור לי), זה מקל על לעבור מקום תוך כדי הנקה, מבלי שהוא יפסיק להיות מחובר. אצלי, אני עוברת עם זה, תוך כדי הנקה, מהסלון לחדר של הילד הגדול שקורה, למחשב, וכו'. זה לא תענוג, אבל אפשרי. ובסוף כשהוא נרדם
, אני הולכת איתו על הכרית לחדר השינה, ונותר רק להעביר ... מכיוון שהכרית יושבת מחוברת למתניים, אז יש תמיכה שלא תלויה בכתפיים שלך. זה מדהים. אם יש לך איפה לנסות, תנסי.

אי קניתי את הבופי

והיא עזרה לי רק בהתחלה, אח"כ כשהוא גדל יותר ושנינו כבר עם נסיון (אחרי שלושה שבועות בערך) זנחתי אותה ודי, היום היא משמשת את תבור נהדר! לשכב על הבטן, על הגב, לשחק - הוא נורא אוהב אותה.

נכנסות אצלי לאותה קטגוריה של

הפיג'מות המצחיקות שלבש ביל קוסבי בסדרה שלו. נראה לי מסוג הדברים שאולי יפה להציג אותם, אבל בלתי נח בעליל ללבוש אותם.

למעלה