כותרות השבוע כותר מס' 1

כותרות השבוע כותר מס' 1

יגיל לוי יתמודד על ראשות עיריית לוד ד"ר לוי " היו כל הזמן ניסיונות לגייס אותי ,אני היחידי בקרב המומעדים שי באמתחתי ניסיון מוניצפלי מוצלח" סליחה אבל מי אתה???

כותרות השבוע כותרת מס'2

רגב פתח את הקמפיין לראשות העירייה ראש העיר בני רגב הציג השבוע את תוכניותו.."עם ממשלה חזקה מאחורי, אני מבקש את אמונכם" ממשלה חזקה ? לא הייתי אומר

כותרות השבוע כותרת מס'3

יו"ר ועד העובדים בעיריית לוד "הסייעות לא יתייצבו לעבודה" "דהן את שנת הלימודים לא ניפתח"...ועד ההורים שקל להשבית את הלימודים..עיריית לוד:ראש העירייה ממשיך ועושה כל מאמץ כדי שמשכורות חודש יולי ישולמו לעובדים בהקדם. נו באמת תספרו לנו משהו שלא יעדנו.....

מצחיק מאוד../images/Emo105.gif

האם "קנו"את הסייעות? רק את " הסייעות" מי עוד קיבל משכורת? ראש העיר והסגנים?

כותרות השבוע כותרת מס'4

בלוד וברמלה ישלמו פחות. בזכות תוכנית "אופק" שבמסגרתה מוזרמים מיליוני שקלים ללוד ורמלה,לא ייפגעו ההורים מהקיצוצים בתקציב החינוך. תשלום החובה היחידי שאושר הוא עבור ביטוח תאונות אישיות,בסך 28 שקל...התשלום עבור סל תרבות נע בין 80 שקל ביסודי ועד 180 שקל בתיכון יפה יפה אבל איפה הכסף?

crazy111

New member
ד"ר יגיל לוי

הוא אישיות. מתוך הכרותנו אותו, כתושבים רמלאים, ניתן לומר שהוא האיש המתאים לנהל את לוד, לפחות כך, לפי רשימת המועמדים שיש ללוד. דרך אגב, כיצד סייעה למישהו העובדה שהכירו את המתמודדים עוד קודם? האם לוד נראית יותר טוב? לדעתי צריך לתת הזדמנות גם לבאים מבחוץ, הם עשויים להתפיע, ותושבי לוד יהיו נשכרים. דבר אחד בטוח עובדי העירייה יקבלו את המשכורות בזמן, ובמקביל, גם העיר תפרח.

קרייזי../images/Emo105.gif

"עשויים להפתיע" כדבריך זה דבר מסוכן לעיר לוד. העיר מלאה בהפתעות ולכן היא צריכה משהו בטוח על כן- גבי אסרף!!!!!!!

julypc

New member
ועוד על ד"ר י. לויבתגובה ל-crazy111

בעולם אידיאלי וברור, שבו הכל שחור ולבן, יש `אמנים` "בדרנים". "ופוליטיקאים" ד"ר יגיל לוי אינו פוליטיקאי, הוא מקסימום איש , אשיות הוא לא ולא. יש בעולמנו המבולבל המון תופעות מוזרות והמון "הפתעות" של "ספק- פטליטיקאים". התופעה הידועה בפוליטיקה היא שכל סא"ל או אל"מ שהגיע מהצבא נהפך אוטומטית לאיש פוליטי ומתמודד על ראשות העיר, אז ככה לא כל קצין בכיר בצבא ראוי שיכהן כראש עיר, (לא כולם יואל לביא) ד"ר יגיל לוי, יכול להיות גזבר טוב. לא כל מי שדואג לתשלום שכר בזמן ראוי וצריך שיהיה ראש עיר, ובמיוחד ראש עיריית לוד. אגב' הזדמנות "לתושבי חוץ"- מיותר ולא הכרחי, רק מי שחי את העיר, מכיר מקרוב את הצרכים יפעל לשינוי. פתאום כל ד"ר/ קצין/ אומן הולך לפוליטיקה מי שעושה זאת משלם מחיר יקר, כיוון שהוא פוגע בכנות בתושבים וגם מטשטש את ההישגים האקדמיים שלו . הדוגמאות רבות , וזה נורא. אז מה לעשות ? באופן עקרוני כלום, אבל השאיפה של התושבים צריכה להיות כמי שלא מתפשרים, ולא לבחור בשעטנז.(גם ד"ר, גם סא"ל וגם "תושב חוץ") במציאות הקפיטליסטית של ימינו, קשה מאוד להיות פוליטיקאי טהור , אבל זה אפשרי. אגב, כרמלאי אין לי העדפות עבור מי תושבי העיר לוד יצביעו. ולך crazy111 צר לי שהפעם לא קיבלת חיזוק ממני. אוהב אותך אחי.

crazy111

New member
אם להסתמך על דבריך...

האם יואל לביא הכיר את העיר רמלה לפני שהחליט להתמודד לראשות העיר? כל הכרותו את העיר - היא תקופת ילדותו. (נקודה!) זאת תקופה יפה לכל הדעות, אך לא מביאה עמה קבלות להתמודדות לראשות עיר. אך הוא נבחר, ובמחינתי הוא היה גם "אאוט-סיידר", והוא הצליח. משה פרץ חי את העיר - איך בדיוק הוא הביא לפריחתה? (נכון היו אדניות רבות בעיר), גם יורם רבי הכיר את העיר, כיצד הוא הפריח אותה? למיטב ידיעתי הוא פרח בעצמו מהעיר. כיצד ד"ר, סא"ל ותושב חוץ מסתכמים בשעטנז, אם מדובר באותו אדם. (האם הוא צריך להרגיש אשם על תוארו או דרגתו? בחייאת אחי, תחשוב פעמיים, לפני שאתה יורה מהמותן. תושבי לוד צריכים להפנים - שהם זקוקים לרמה גבוהה יותר של הנהגה, וד"ר לוי יתן להם את המענה. בידיו הכלים להוביל את העיר אל דרך המלך.

julypc

New member
מילת היום - שעטנז

האגדה מספרת שהיה ריב בין רועי הצאן ועובדי האדמה, כך שאם אדם היה נקלע לאזור של עובדי אדמה לבוש בבגדי צמר היה חוטף מכות ואילו לובש בגדי פשתן היה חוטף מכות מרועי הצאן. אדם שלבש שעטנז הוכה על ידי כולם. ד"ר יגעיל לוי, (זה לא טעות) אם היה כל כל מוצלח מדוע יואל לביא הדיח אותו מתפקידו? אה.... בעניין הדרך שעשוי להוביל את תושבי לוד..יש רק בעייה קטנה אולי חינוך, זה "הרעיון הגולמי", הוא הנחלת והפנמת היכולת בהִשתנות: כלומר, המחנך מנחיל במחונך את "האמון בעצמו" שהוא יכול להשתנות.... מכאן נפתחת דרך.. למי שמבין כל המתיימרים להוביל להארה את תושבי לוד... תפישתו של ד"ר יגעיל לוי לא תוביל לדרך המלך ? נשמע מאוד מגובב לצערי... אבל אמרתי שזהו רעיון גולמי. הרי אדם, לאחר שהפנים והכיר בקרבו את היכולת להשתנות- עולה על דרך המלך. האם לא ככה? שבת שלום אחי וד"ש למיס פי....

מני05

New member
ד"ר סא"ל היה מנכ"ל ?

למה פוטר מנכ"ל מוכשר כל כך ע"י יואל לביא? אם הוא לא טוב כמנכ"ל ברמלה? הוא טוב כראש העיר לוד?

למה פוטר מנכ"ל מוכשר כל כך ע"י יואל

שלום לך, לאחר שקראתי את הפורום על ד"ר יגיל לוי, ובמיוחד את הכתבה הנ"ל אמרתי אני חייבת לענות, א. ד"ר יגיל לוי הוא איש גדול, מתוחכם, משכמו ומעלה, כעובדת עירייה אני רוצה להגיד לכל הלודיאים, שהוא בתור מנכ"ל היה גדול, ובמיוחד דאג לכספי הציבור שלא יתבזבזו על דברים שלא צריכים, ובמיוחד לעובדי העירייה שחשבו שתפסו את ה' בבצים שהם עובדי עירייה ועשו כל שעולה ברצונם וכך ביזבזו את כספי ציבור בשעות העבודה לכל הסידורים שיש להם, ואת זה יגיל עצר, (לא משנה שהיום העובדים חזרו לסורם). ב. יגיל לא פוטר, אלא הלך מרצונו, כי הוא לא היה "היס מן של מר לביא", ולכן נפרצו מערכת יחסים גרועה ולכן יגיל לא פוטר " אלא הלך מרצונו. ג. לביא לא אוהב שיש אנשים יותר........ ממנו, יותר..... ממנו והכי שלא "מצייתים לו כמו כל מנהלי המחלקות שלו שהם חבל אפילו לכתוב את זה. ד. אני מאחלת לד"ר יגיל בהצלחה, ואני מאמינה שהוא יצליח, ותראו תושבי לוד לא תצטערו שהוא יגיע לעיר שלכם.

lj101

New member
הייתי רוצה שתקראי את אחת התגובות

שכתבתי בנושא ראש העיר של רמלה. אפשר לפתח את הנושא וכך : גברתי היקרה היות והיחידים שנבחרים באופן דמוקרטי הם חברי המועצה וראש העיר, כל השאר הם לא אומרי כן אבל כן מועסקים ע"י העירייה והעומד בראשה. אם יש למי מהעובדים רעיונות או חידושים צריך לפנות דרך חברי המועצה או ראש העיר שיקדמו את העניין. אם מי מהעובדים עשה פעילות לטובת העובדים והעיר הקרדיט לידיעתך בד"כ מגיע לראש העיר וחברי המועצה, אמר פעם מנכ"לי היקר למי שחילק לי קומפלימנטים בפניו ותשובתו הייתה "שהוא מעסיק רק את הטובים ביותר". לכן אם מר יגיל היה טוב כלכך היה נשאר ומנסה ללבן את ענייניו עם ראש העיר.

אחת התגובות

אני לא יכתוב הרבה, אבל אתה כניראה לא מכיר את הנשפשות הפועלות בעיר רמלה, ולכן אתה כותב מה שכותב, אתה צריך לדעת דבר אחד: בעיר רמלה אין חברי מועצה אין מועצה, ואין סגנים יאמר לזכותו של ראש העיר הוא הכול, (אוליי גם זה לא טוב), יגיל לא רק שהיה טוב, אלא הטוב ביותר, והוא לא צריך להישאר במערכת שלא מפרגנת ל, ובמערכת שכמה מנהלי מחלקות דאגו והצליחו להזיז אותו מתפקידו, אבל איך אומרים הכדור הוא הגול והיום תורם הגיע.

super logo

New member
אני מאחלת לד"ר יגיל בהצלחה-לא בלוד

ואני מאמין שהוא יצליח להיות מנכ"ל ואולי בעיריית לוד. אם הוא לא הצליח להיות מנכ"ל בעיריית רמלה ויואל לביא העיף אותו (או שהוא נישבר) תארי לך מה יהיה לו עם 19 חברי מועצה קיימים. לדעתי יוכלו אותו בלי מלח. מקבל את הדעה שהוא היה מנכ"ל טוב.

../images/Emo127.gif

למי שלא מבין בפוליטיקה אז ככה - יגיל לוי בעצם רוצה להיות המנכ"ל בלוד. הניסיון שלו ברמלה בהחלט ראוי ומוכח . לבוא ולבקש להיות מנכ"ל עיריית לות זה לא מכובד ובכלל מי יתן לו, הרי יש כל כך הרבה מקורבים ופחות מוכשרים שיקבלו את התפקיד . מה עושים ? - פשוט מעמידים את עצמך לבחירת הציבור . ברור שראש עיר הוא לא יהיה וגם ככל הניראה הוא לא מעוניין . הלוא מדובר באיש עשייה ולא דיבורים ובילבולי מוח ועוד מיני בילבולים. קיים סיכוי סביר שלאחר ש"יתבוסס בביצה הלודאית בבחירות יקבל לבסוף את הנשיקה מהצפרדע ויהפוך לנסיך' . קרי: יתבקש לקחת את תפקיד מנכ"ל העיריה בלוד ואני מברך על כך ומראש!

הרצל ידידי

זה כל כך ברור שזו מטרתו, הוא הרי מועמד וירטואלי כמו מרציאנו שרצה לקבל סגן, שיחק אותה כאילו הוא מעוניין להגיש מועמדות לראשות בסוף יצא קרח מכאן ומכאן ודרך אגב, אפשר לדעת מיהו המועמד המועדף עליך?

super logo

New member
crazy111 - על סמך מה רמלאי כמוך

קובע ש..ד"ר לוי יגיל הוא האישיות המתאימה ללוד. הבחור גר ברמת השרון שישאר שם ושיעזור לעיר שלו. העיר שלנו לא זקוקה לשחקנה רכש, יש לנו נסיון מהעבר לנו יש מועמדים תושבי המקום שמתאימים, מוכשרים.

crazy111

New member
ל-super logo

אין כאן קביעה. פשוט הבעתי את דעתי. להזכירך, יואל לביא גר בנתניה לפני שהחליט להתמודד ברמלה. אז מה, הוא נחשב לשחקן רכש? ואם כן, מה רע בכך? ויכול להיות שיש לכם בלוד מוכשרים, אבל לפעמים, כמו בספורט, עם שחקני רכש טובים - גם מנצחים. תחשוב על זה.

למעלה