כותרת שתפסה את עיני בוואלה -

vali9

New member
כותרת שתפסה את עיני בוואלה -

" היכן נמצאות הנשים המופקרות בעולם ? על פי מחקר חדש הנשים הפעילות מינית ביותר בעולם נמצאות בניו זילנד. הגברים הפעילים ביותר מבחינה מינית נמצאים לא רחוק משם, באוסטרליה..." נו , מה דעתכם ? זו רק אני שרואה כאן עיוות ?
אצל גברים קוראים לזה פעילות מינית מוגברת ואצל נשים זה נקרא מופקרות ..?! בעבר , בתקופות בהן נשים היו השליטות , גבירות היקום , המרפאות ושומרות השבט והידע - משפט כזה לא היה נשמע ...... בעשורים המודרניים משפט כזה מפתיע אבל לא ממש ... גברים הם אלה השולטים בדתות שיוצאות למלחמת חורמה ב"מופקרות" , הנזירים הכמרים הרבנים והשייחים ...שימו לב , טהרת הגבריות , המתנגדים הגדולים ליחסי מיניות " מוגברים " שבאורח פלא הם גם צרכני השירותים המיניים הדומיננטים ..... מיניות היא מקודשת וכותרת בוואלה היא רק כותרת , היא לא מציאות . את המציאות אנחנו כאן קובעים - כל אחד לעצמו
היו ערים !!!
ואלי - כוהנת טנרית .

0 אור 0

New member
כותרת בוואלה היא רק כותרת

אבל היא משקפת דעה מקובלת ומעצימה אותה, לא היה עולה בדעת הכתב לשים כזו כותרת, אם משהו בשורשים ובסביבה שלו לא היה רואה בה משהו מאד לגיטימי, לא היה עולה בדעת העורך/מנהל האתר להשאיר כזו כותרת, אם אנשים היו קופצים ושואלים אותו מאיזה עידן פרה היסטורי הוא הביא את הכתב שלו

הכותרת שתפסה את העיניים

את בהחלט צודקת. איך הרבה פעמים התפיסה מעוותת. זה אנחנו שנשנה אותה אם נתייחס בהתאם. דר דיטה דום מייסד הקומונה ב"זג"" ZEGG " טוען שאת המילה נימפומנית המציאו הגברים מתוך פחד איבוד שליטה. גם אם חוקרים את נושא לילית וחוה מופיע אלמנט הפחד שמכתיב תפיסות עולם.

../images/Emo94.gifאופססס... התגלצ'ה התגובה ../images/Emo13.gif

אנו רוצות להביא את רוח השינו, אחרי מאות רבות של שנים בהן ירד ערכה של האשה הטון הגברי השתלט וצבע את העולם בצבעיו מנהיגות העבר ראש השבט הקדום, הנשים העוצמתיות נפלו לא פעם קורבן לכח הזה (צייד המכשפות...לדוגמא) יחד עם עליית מוסדות הדת מסעות הצלב והשלטון, ירד מעמדה של האשה מדחי אל דחי. גם היום ישנם לא מעט מקומות בהן נשים אינן נחשבות, אין להן זכות הצבעה, בעצם - סוג ב'. העידן הזה מביא איתו את הנשים המנהיגות, אלה הקוראות תיגר על התפיסות המעוותות, זוקפות ראשן ומובילות דרך. אני רוצה להאמין שגם אנחנו נמצאות בינהן. אהבה
וחיבוק אפרת

vali9

New member
../images/Emo204.gifאפרת אהובה

את כותבת " אני רוצה להאמין ..." אני כותבת " אני מאמינה ..." בודאי שאנחנו קוראות תיגר , יום יום , שעה שעה בכל מפגש שיווא שאקטי , בכל נשימה .... זהו עידן שטוב לחיות בו - כי הכל אפשרי ומי שמאפשר זה אנחנו .... נמסטה אלה יפה

../images/Emo99.gif ואלי קסומה

תודה על החידוד- אני ,אכן, מאמינה...
נמסטה אלה אהובה את נהדרת

למעלה