כותרת
חדשה

Rachel47

New member
../images/Emo32.gifכי באלי לעשות את זה מסודר../images/Emo15.gif

וגם כי קצת משעמם לי הייי
חזרתי רשמית מבודפשט (לקח לי טיפונת זמן להתרגל חזרה..לקנות דברים בעברית..לקרוא שלטים בעברית..להזיע בעברית..
) היה מדהים שם..עיר מהממת עם היסטוריה מעניינת ומיליון ואחת אתרים לבקר בהם (ביקרתי אולי ב20%..אני כל כך חוזרת לשם שוב
) התגעגעתי המון המון..באמת..לא חשבתי שזה יהיה כזה חזק..אבל בתור אחת שמכורה לפורום הזה (בטח שמתם
לא
) היה לי נורא קשה לא להתרגש משטויות ואז לחשוב "יאא כשאני אחזור הביתה אני אכתוב את זה בפורום" ואז להיזכר שאני לא ממש בבית..ושלפורום אני אגיע רק עוד הרבה זמן. אז החלטתי שבכל זאת..הסיכום של כל הטיול הזה (ובאמת שיש המון מה להגיד גם אם מתעלמים מהיותי חופרת
) לא יהיה כאן אלא בבלוג שלי (זה גם לא קשור..ואני לא רוצה להתיש אתכם..אני מבטיחה לתת לינק אם זה באמת מעניין אתכם
) אבל עדיין..חשוב לי לכתוב שנהניתי..והתגעגעתי המון.. ואולי כמה חוויות שכן טיפה קשורות בכל זאת.. אחד הדברים שיותר רציתי לעשות עוד לפני שעליתי למטוס (מין הסתם אני לא מכירה את בודפשט..רק מסיפורים של אמא שלי שהייתה שם כבר) היה לסוע במטרו.. אז יש לנו רכבת..ויש לנו עיר בירה של מדינה ששייכת לאיחוד האירופאי..מזכיר למישו שיר מסוים
יאפ.."רכבת באירופה" לקנות את הכרטיסים היה קשה ומעצבן כי הזקנה שמוכרת כרטיסים לא מבינה אנגלית..ובנוסף לזאת- אני לא מבינה במטרו ולא יודעת איך בדיוק לקנות את הכרטיסים (בכרטיס השלישי שקנינו כבר לא היו בעיות
) בקיצור התיישבנו במטרו (האדום אם זה מעניין את מישו..לא רכבת אדומה..סתם הקו עצמו נקרא "המטרו האדום"
הרכבת הייתה כחולה בכלל) והוצאתי לי באלגנטיות את הדיסקמן המעפן שלי (בארץ חיכה לי האמפי החדש שלי..אל תרחמו עליי
) כיוונתי על שיר 3..שמתי אוזניות..ו..צללתי (בשקט גדול
) לתוך השיר (כן רינת..רקדתי עם האצבעות
) זה היה כל כך כיף הנסיעה עצמה הייתה מדהימה..נורא התלהבתי..ובליווי השיר הזה..זה הפף לחוויה מיוחדת במינה זה אחד השירים האהובים עליי עוד מההופעה הראשונה שהייתי בה (כחוד לפני שיצא הדיסק) אז המשכתי לשמוע את השיר בריפיט גם אחרי..ויותר מתמיד התחברתי למילים (ולא רק בגלל שבאמת היו לי "3 ימים לסוף החופשה" לא יודעת למה..פשוט נשאבתי לשיר) אז בקיצור השיר של הטיול היה ללא ספק "רכבת באירופה" חוצממנו היה גם את "לרוץ לרוץ" ששמעתי המון והוא הזכיר לי (וגרם לי להתגעגע המון) את רינת..(וזה היה כל כךךךךךךךךךךך "חילזון חילזון") וככשמעתי את "על שפת הכינרת" דמותה של טליהיא עלתה בדמיוני.. אתם כולכם חלק כל כך גדול ממני
וגם קרן עצמה מהווה חלק אינטגרלי מחיי
אז חרשתי את הדיסק..ובאוטובוס לאתרים (כשמדריכות התעקשו לחפווווווווווור ולקדווווווווח) אני שרתי לעצמי את השירים (לא תמיד נעים לשבת מול המדריכה עם דיסקמן) הטיול היה ללא ספק בסימן קרן פלס עשיתי חיים משוגעים ולא דפקתי חשבון לשומדבר..אבא שלי אמר לי את זה לפני שנסעתי עם דוגמאות מפגרות אבל נכונות- "תסעי במטרו כי זה מיוחד..ואז תצאי החוצה..אם תראי אוטובוס תסעי איתו..תסעי בחשמלית..בכרכרה...תעשי מה שבא לך כי את שם.." (או משו כזה..)בכל מקרה הגישה הזאת של "ראיתי-רציתי-עשיתי" הייתה מאוד מאוד מהנה לא נחתי שם לרגע (אני לא נוסעת לחו"ל בשביל לנוח
) יצאתי מהמלון כל יום בסביבות 7 (קמתי ב6 ככה) וחזרתי ב12 - 1 בלילה..יצאתי..טיילתי..ראיתי..צילמתי..חלמתי (יש שם אוניברסיטה ללימודי כלכלה..מי יודע..אולי יום אחד...)..צחקתי..קניתי (שטויות בעיקר)..ושוב..התגעגעתי המון כשהמטוס המריא משדה התעופה בבודפשט הוא היה צריך לעשות סוג של פניית פרסה..ממש חצי סיבוב כדי לעלות על המסלול לכיוון תל אביב..אז הוא המריא (המראה נקייה מאוד..בקושי מורגשת..גם בטיסה הלוך זה היה ככה..בקטע הזה הייתי מאוד מרוצה..לא שאכפת לי..פשוט אמא שלי נורא מפחדת מההמראה והנחיתה) ועשה את הסיבוב..זה היה טיפה לא נוח כל כך..והוא נטה לצד (הצד שאנחנו ישבנו בו) אז ראינו את כל בודפשט מוארת מלמעלה..מחזה מרהיב באמת..אז אמרתי שלום..ואפילו הזלתי דמעה..אחת בודדה..כי היה טיפה עצוב לעזוב וכשהתחילו לבצבץ חופי ת"א מבעד לעננים גם התרגשתי..כשהמטוס נחת אמרתי לאמא שלי "אין כמו בבית" באמת שהרגשתי ככה..לא היה אכפת לי להשאר עוד איזה שבוע שם..אבל א"י..זו הארץ שלי.. נסעתי רק פעמיים לחו"ל וגם בפעם הקודמת הייתה לי הרגשה כזאת שחזרתי אבל הפעם זה הרבה יותר חזק..כל כך נהניתי שם..ובכל זאת אני לא מחליפה את הארץ שלנו בשומדבר רק כשנכנסתי הביתה התחלתי לחשוב וקלטתי שאני לא מחוברת לכלום..לא יודעת ממש מה קורה..אז פתחתי רדיו..והקשבתי לחדשות..להתעדכן טיפונת..כמובן שיש את הפרט השולי שכולנו נמות מחר..אבל חוצמזה לא קרה הרבה ואז פתחתי את המחשב..ובאופן אוטומטי נכנסתי לפורום (עמוד הבית שלי הוא תפוז ויש את זה ברשימת הפורומים שלי אז אני אפילו לא צריכה לחפש במועדפים או משו) ואז קלטתי..אויי ווייי..יש לי בטח איזה 10 עמודים להשלים עכשיו..וזה אכן היה ככה..אבל אני דווקא ממש שמחה שזה ככה..שהפורום פעיל והכל..זה באמת מקסים
ומגיע לקרן כזה פורום
ואז גם גיליתי על המפגש מעריצים שזה הדבר שהכי שימח אותי עכשיו כשאני טיפה מתגעגעת לנהר הדנובה ולמטרו (באמת שהתלהבתי
) אקיצר..טוב לשוב לכאן..לאב יו אול

../images/Emo60.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo211.gif

אלעד כהן ושגיא צורף, האבות המייסדים של פרויקט 30 שהביא לכם את הלהיט "לרוץ מהר", יגיעו לאירוח live ב-blogTV ויענו לשאלות הגולשים. שרשרו שאלות כבר עכשיו בפורום רוק ישראלי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=575&msgid=84199322
החל משעה 18:00, ורד ישראלי, מטפלת בכירה בשיטת אלבום והוראה מתקנת, תתארח היום live ב-blogTV. ורד תענה לשאלות הגולשים בפורום הורים לילדים ביסודי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=310&msgid=84189786
ד"ר אורי אלקיים תתארח מחר בשעה 11:00 בפורום ראומוטולוגיה. הגולשים מוזמנים לשרשר את שאלותיהם בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=538&msgid=84324980
האם סוף העולם יגיע היום? האם איראן תפתיע את כולם ותתקוף את ישראל בפצצת אטום? היכנסו לעמוד המיוחד להתכונן, להיפרד מהקרובים ולדבר עם גולשים אחרים: http://www.tapuz.co.il/end
כנס מיתופיה מתקרב בצעדי ענק וכולם מוזמנים! כל הפרטים + הטבה מיוחדת לגולשי תפוז עכשיו בפורום חומריו האפלים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1511&msgid=84281196
Flix לסיום: האם בני אדם יכולים לעוף? http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=926922

רייייייצ'לללל ../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif #$^$^&

שבוע בסימן קרן פלססססס
, כ"כ באלי
.נשמע טווווווב . וואי נשמע שבאמת חרשת את בודפשט הורים שלי היום שם .. אני מעולם לא יצאתי מארצינו הקטנה
ולפי הרמיזות של ההורים שלי-זה גם לא יקרה בקרוב . אבל טוב לי פהה
כמו שאמרת "אין כמו בבית"
(נו,ככה אני מעודדת ת'עצמי) בכל מקרה שמרתי על -
יפה יפה הוא חמוד
ושקסייייי
קיצר "כמה טוב שבאת הבייתה"
הלוואי ובעז"ה ניפגש בשישייי .. אני כ"כ מקווה .. קיצר שמחה שנהנית ו תעשי לי ילד או שניים אפילו שלושה
ורק אם באמת בא לך . רביעייה .

../images/Emo9.gif../images/Emo207.gif../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif

קודם כל, נפתרתי מהמאומצים
יש לי מאומץ חדש
ויש לי בקשה קטנה
פתחתי קומונה חדשה על גראפיקה, ואני מאוד רוצה שתכנסו אליה
גם מי שאין לו תוכנות, יכול להשתמש בצייר
הקומונה נמצאת..... כ.א.ן

Rachel47

New member
קובנה מותק..אני רצינית../images/Emo15.gif

אני שמחה ששמרת על שמוליק כפרעליו..עכשיו..רדי ממני
חחח איזה חמודה את
תאמיני לי הכי טוב בארץ אני אעלה את התמונות במהלך היום לאלבום ואת יכולה להיכנס לראות...ככה נראית כל אירופה..אין שומדברת חדש בשומקום
וואאייי אני מה זה לא בקטע של ילדים כרגע

Rachel47

New member
בטח שמתה לילד../images/Emo15.gif

אבל קודם כל חתונה ובכל מקרה זה לא יהיה עם בחורה מין הסתם..סו..

שכחת לספר שאת הורסת לי את הדיאטה

עם השוקולד הכי מדהים בעולם... שקנית...חחח... אין על GOLD.. רק כשתפתחי ותטעמי תביני...

עד שלא תטעמי את הגולד. אין לך מושג.

זה פשוט שוקולד כ"כ טעים.. M&M לא מתקרב אליו... זה פשוט
ללקק את האצבעות.. זה הדבר היחיד שאני מוכנה ל"שבור" בשבילו את הדיאטה.. (רק ריבוע אחד כמובן, אבל עדיין)

Rachel47

New member
טעמתי..../images/Emo15.gif

וזה מושלם מאוד מרוכז האמת..אני לא יכולה לגעת בשוקולד עכשיו (ואכלתי קוביה אחת לא את כל הקופסא
) אני שומרת לך למחר קוביה (או 2
) נו טוב..שוקולד מעולה אבל M&M יותר עממי..ואפשר לאכול אותו בכמויות..גולד לא..הוא מושלם..אבל קצת "כבד"

Rachel47

New member
וואי עוד לא טעמתי../images/Emo122.gif../images/Emo15.gif

*הולכת למצוא את זה*

רייצ'ל

קראתי הכל
מדהים איך את חופרת
ובוכה מכל דבר
אבל אני אוהבת את זה שמחה שנהנית
יפה שקישרת את הטיול לקרן פלס

Rachel47

New member