כותרת ><

מה יא

New member
כותרת ><../images/Emo96.gif

אני לא ממש קשורה לפורום, אני לפעמים מבקרת פה אם מופיעים פירסומים בעמוד הראשי אבל לא יותר. מה שהביא אותי הנה זה כמה מילים של מנחם בן ב"פרומו" (מעריב) של ה-13.7 שקשורות לנושא הפורום... ואני מצטטת: "היה נורא למדי לראות את הסרט 'יומנה של נודיסטית' בערוץ 8 (יום שישי שעבר). מתברר שמושבות נודיסטים הן מאגר בלתי נלאה של גופות מזעזעים - שמנים ושמנות, זקנים וזקנות, מדובללים ומדובללות, מקומטים ומקומטות. מי נתן רשיון לכל האנשים והנשים האלה להופיע בעירום? בגדים - איזו המצאה נפלאה!" אני מאוד לא אוהבת את הדעות שלו ואת ההתבטאויות שלו. אני מרגישה שממש אין לו כבוד לאנשים, והוא גס ומתבטא נורא לא יפה. אז חשבתי להביא לידיעתכם ולראות מה דעתכם על מה שהוא כתב

asaphxiix

New member
צריך לכתוב לו מכתב

שאנחנו אוהבים הגוף הערום והמדובלל שלו, ורבאק, הגיע הזמן כבר לצאת מהארון

קוואנט

New member
הוא יציר התעשייה שבה הוא עובד

בתעשיה שבה הוא עובד, כל האנשים הם בעלי עור חלק, קוביות בבטן, ציצים זקופים, שפתיים מנופחות ובלי גרם שומן בגוף. בעולם האמיתי, אולי פרומיל מהאנשים נראים ככה, וכל השאר - רגילים כמותינו, כמותו. זה רק מראה שוב כמה אנשי הבידור והכותבים עליהם מנותקים מהמציאות היומיומית ומהאנשים "הרגילים". אפשר באותו נימה לכתוב "היה נורא למדי לקרוא את דבריו של מנחם בן. מתברר שמדורי בידור הם מאגר בלתי נראה של אנשים החיים בבועה - כתבים משועממים החושבים שכל בני האדם נולדו בצלם אנג'לינה ג'ולי ובראד פיט. מי נתן רשיון לכתב הזה לכתוב? עורך עם יכולת אמיתית לערוך ולהסביר לכותבים שלו שאי אפשר לכתוב ככה - המצאה נפלאה!" אקרא השבוע את הפרומו, ואשלח לו מכתב. תודה על ההפנייה

amber2

New member
מנחם בן

אתה מייחס לו יותר ממה שיש לו. זה לא בגלל שהוא חלק מתעשייה שמאדירה את האנג'לינות למיניהן, אלא פשוט מדובר בבנאדם חשוך והומופוב, שרואה את עצמו כליברלי בגלל שפעם בשנות ה-60 הוא לקח איזה טריפ (שיתכן שהוא עדיין תקוע עליו) והוא נורא גאה על ההעזה שלו. מסתבר שהוא גם לא אוהב נטוריסטים. אה, והוא גם מבקר ספרות גרוע...

קוואנט

New member
לא נראה לי שהוא לא אוהב נטוריסטים

נראה לי שהוא פשוט רוצה שכולם יראו צעירים, רזים ויפים. יש לי תחושה שהוא יסתדר לא רע עם קבוצות עירומים בקריטריונים הנ"ל.

Hannusha

New member
אהבתי../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

הוא נשמע חתיכת אידיוט
אשמח לשמוע אם כתבת ואיך זה התפתח, וגם לחתום על מכתב שכזה בעצמי אם צריך!

sl 3977

New member
היי

חנה בבקשה ממך אל תקללי זה מעכיר את האווירה הטובה ששוררת בפורום

למעלה