כזה גדול עוד לא ראיתם!!! 27.12.02

danzig F

New member
כזה גדול עוד לא ראיתם!!! 27.12.02

כן כן, מסיבת טרום סילבסטר באזימוט, ללא ספק המסיבה של החורף הקריר הזה.. אז שימו לב- 2 רחבות- בראשונה די ג´ייז צ´יקן עם אלטרנטיבי,ישראלי, סבנטיז ולהיטים, אחר כך די.ג´יי רן שפיר!! עם ראגיי דאב וישראלי מוגז.. ומיד אחרי דיג´ייז הראל ועומר שיתנו ברוק הקלאסי ובלהיטי שנות ה90. ובמקביל ברחבה השנייה- דיג´יי שי (אחראי על מסיבות האלטרנטיב פאנק מטאל בכתבלו..) עם סט אלטרנטיב פאנק מטאל משובח.. אחריו.. שימו לב טוב טוב!! די ג´יי קופי פרחי סולן להקת אורפנד לנד! בסט מיוחד לערב שישלב את כל סוגי המטאל.. ואם זה לא מספיק לכם מיד אחריו די.ג´יי שרון בריט סטיילר עם נובריד עצבני ופאנק מטאל אנדרגראונד! חשבתם זה הכל? טעיתם.. במהלך הערב יופיעו הלהקות הבאות: מורפיום- אין צורך לפרט כרום 22- רוק ישראלי מחוספס MY NAME IS NOBODY- להקת פאנק מטאל הרדקור הטובה ביותר בארץ מומלץ בחום!! וסקוויזופוביה- מטאל אמיתי! אם זה לא מספיק לכם, קבלו: אלכוהול ושתיה קלה חופשי!- ניתן לרכוש כרטיסיית שתייה ל12 משקאות ב10 ש"ח בלבד!!!! (פחות 1 שח למשקה!! כולל אלכוהול!) פיצות יחולקו לקהל הרעב יחולקו תלושים להנחות גדולות על פירסינג וקעקועים (פנטגרם) עיתונים ודיסקים מתנת מטאל המר ישראל דיסקים מתנת הליקון נרגילות חופשי ארטיקים אלכוהוליים ים ממתקים ועוד הרבה הפתעות!! 27.12.02 שישי כל זה קורה במסיבת טרום סילבסטר במועדון האזימוט, אלנבי 28 ת"א. החל משעה 21:00 ועד 06:00 *מספר הכרטיסים מוגבל, מומלץ לרכוש כרטיסים במכירה מוקדמת! לפרטים נוספים: 055409316 064322112 052747662

Mrs Hetfield

New member
תמיר?

אבירם בר פירסם את זה כאן :)) אבל חבר´ה.. באמת שווה תבואו למסיבה!!! כרטיסים במכירה מוקדמת יהיה ניתן לקנות ממני המתולתלת החייכנית!! ICQ 102905389 052786476 פלא

Mrs Hetfield

New member
מטאליסטית קשוחה!!

אוי.. כמה זמן שלא צחקתי ככה... אני .. קשחוה.. פחחח

Compulsive

New member
אממ זה היה בצחוק.

ראיתי אותך בשברולט. אני עם השיער הארוך השחור החלךק והמשקפיים. די גבוה.

רק בשביל כרום כדאי לבוא.... ../images/Emo9.gif

ואולי גם בשביל המסיבה.....
a perfect circle- the hollow

The WizardMan

New member
ערן !! תעשה לי ילד ... :)

דרך אגב ... זה יוני למקרה שעוד לא הבנת פה. בכל מקרה אנשים בואו ... אמור להיות סבבה ... ויש הופעות טובות .. ובטח תהיה גם מסיבה טובה.

../images/Emo9.gif

יוני!! תעשה לי סנדוויץ´!! עם קצת גבינה והרבה קטשופ זיתים וסחוג!!(??) אוהב אותך אחי. בהצלחה בהופעה!
blind melon- no rain

הכבוי

New member
גבינה, קטשופ וסחוג? אתה רוצה להביא

שואה ביולוגית על כולנו?!?!

ודרור כישרוני יש לו להקה ....

הלהקה שלו מכניס מליונים יש להם אתר מעריצים קוראים להם..."אלק" אנחנו לא קימים דרור... אני מקווה שלא דיברת ברצינות

למעלה