כחובש בטיול...!

כחובש בטיול...!

שמעתי שיש איזה נוהל מסויים שצריך לסחוב איתי כמות מסויימת של ציוד בהתאם למספר האנשים. מישהו יודע לתת מספרים? תודה מראש. יש לנו אחלה פורום. ואחלה אנשים. יומקסים.

זה קיים בכל חוזר מנכ"ל משרד החינוך

תוכל למצוא אותו באתר של משרד החינוך http://www.education.gov.il

nikonit

New member
מפורט בחוזר מנכ"ל משרד החינוך

"טיולים במע' החינוך". ההגדרה היא לפי סמכות, ולא לפי מס' אנשים. מס' המטיילים קובע את דרג וכמות אנשי הרפואה שצריכים להיות בטיול. כל איש רפואה צריך להיות מצוייד בהתאם להכשרתו: מע"ר (44 ש'), חובש, רופא (כל מה שלא נכנס באחת הרובריקות, יש בחוזר התייחסות למה הוא מקביל, ועליו לתפקד ע"פ סמכויות אותו הדרג). באתר משה"ח נמצאים כל חוזרי המנכ"ל, יש מנגנון חיפוש לא רע.
טיולים שלא במסגרת מערכת החינוך - למיטב ידיעתי, אין נוהל מחייב.

שמעו

אני עובד כמאבטח טיולים אני רואה שם חובשים מחברות אחרות שמים את הציוד אך ורק מה שהם צרכים. הם לא משפצים את התיק שלהם. הם שמים אך ורק מה שנחוץ. יש יש ילד פצוע או משהו כזה שיהיה לו את הטיפול הראשוני.

רק לציין

גם אני מע"ר עברתי קורס 44 שעות וגם אני שם את כל הציוד הדרוש. אני לא אגביר ציוד או יחסיר ציוד מה שיש לי בתיק אני אשאיר אותו. יש לי תיק גדול שאני שם בו כל מני דברים מה שחיוני לי ונחוץ לי. אחד העם אחי תעשה לך תיק עם הדברים שהכי נחוצים לך מה שאתה צריך לטיול ומה שיש לך את זה בשלוף. אתה צריך לדעת מה יש לך בתיק שלך מה הכי חיוני לך באותו רגע- ואם חסר לך תעשה לך השלמות אשמח לענות לך בכול שאלה ניתן ליצור איתי קשר מסנג'ר [email protected] מסנג'ר gabay_adi2hotmail.com icq 239067303 המשך שבוע מקסים

למעלה