כחולת סכיזופרניה

coffe to go1

New member
בדידות זה בתחושה ותחושה זה סובייקטיבי

אני מסכימה חלקית עם מה שכתבת וגם חלקית עם מה שדריה כתבה. אני חושבת שתחושה ולא משנה איזה תחושה זה סובייקטיבי כל אדם חש וחווה דברים אחרת, כמו שכתבת את יכולה להיות מוקפת באנשים ולהרגיש בודדה , זה כמו שכל בן אדם יחווה סיטואציה בדרך אחרת,זה תלוי באדם ומה הוא עבר בחיים ואיזה אופי יש לו. לפעמים אני מקנאה באנשים שלא לוקחים שום דבר ללב והכל עובר לידם. שאלה: למה את לא יכולה לכתוב בניק הרגיל שלך?

פריאל12

New member
קפה חביבתי

אני אוהבת לקרוא אותך!

darya45

New member
כחולת סכיזופרניה

נתקלתי בפורום הזה לראשונה......אני קוראת את התגובות שלכם,ומחייכת לעצמי...
מה זאת בדידות?.בדידות באה מבחירה...אני בודדה מאוד...חוץ משתי בנותי אין לי אדם בעולם..לפעמים גם אני מחייכת לעצמי שההלוויה שלי תהיה מאוד משעממת...
אבל אני בודדה מבחירה..ומרגישה נעים ונח עם זה...כמובן שלהבדיל מכם אני נוטלת כדורים פסכיאטרים,אני מאמינה שמי שמרגיש בדידות ולא טוב לא עם זה...יכול לצאת מהמעגל הזה..אין מצב שאף אחד בעולם לא ירצה להתחבר איליו...אולי חוג,קבוצת תמיכה...ועוד..
אז אולי תוסיפו לשרשור הכרות שלכם את השאלה..למה אתה חש בדידות?
שלכם דריה

פריאל12

New member
שלום דריה :)

אני קוראת את דברייך וחושבת לעצמי כמה שפר מזלך.......
נכון הדבר שבסופו של דבר כל אחד חי בחלקת האלוהים הקטנה (או גדולה) שלו, אבל יודעת מה? אני מכירה לא מעט אנשים שהיו נותנים המון להיות במצב של הורות, אפילו לילד אחד. בואי נסתכל על ה'יש': יש לך שתי בנות וזה המון! המון אהבה, המון אושר.......
את מרגישה נעים ונוח עם בחירתך, וזו הרגשה מתאימה לכך שדברים נעשים מתוך שלמות.
אגב, לדעתי הסיבה/ות לבדידות לא חשובה. חשוב מה אני עושה כדי להרגיש אחרת, בתנאי שזה מפריע לי.
לילה טוב :)

darya45

New member
תודה פריאל...

אני מבינה שלך אין ילדים...אבל יש דברים שהם מעבר..המחלה שלי היא מחלה קשה מאוד...ככה שלא קל לחיות איתי...:(...אני לא מאחלת אתה לאף אחד...ובמיוחד למי שיש לא ילדים...:(
שיהיה לך יום נפלא ,,דריה

פריאל12

New member
דריה יקרה

אני קוראת את תגובתך ופתאום דבריי נקראים לי כחסרי טאקט.
סליחה.... לא ידעתי ולא התכוונתי

חיבוק ענק!

למעלה