כחול/שחור מתחת לעיניים

אבא28

New member
כחול/שחור מתחת לעיניים

שלום חברי פורום יקרים, הקטנה שלנו בת 4 ומתוספת (מוחסרת
) את הרשימה הבאה: 1) דיאטה GFCFSF וגם ללא סוכר (פרט לשני תפוחים ירוקים ביום ומעט ריבה ללא סוכר בשביל לתת P5P). כל זאת הודות לכנס המהולל. 2) Candex בשביל לנסות ולהתמודד עם הקנדידה במינימום die off. 3) פרוביוטיקה של קירקמן (Pro Bio Gold) אחד ביום. 4) מגנזיום של קירקמן במריחה (בערך 200mg ליום). 5) P5P של קירקמן 50mg ליום. (איך לעזזל מייצרים משהו מגעיל כל כך. ללא מעט ריבה בכפית אין סיכוי לתת את זה). 6) וכמובן3 קפסולות אומגה 3 של גיא (1800mg חומר פעיל). כמה שאלות לנו: 1) לקטנה סימנים כחולים/שחורים מתחת לעיניים. הסימנים נחלשים ומתחזקים אך לא מצאנו קורלציה למשהו שהיא מקבלת. האם מישהו מכיר/חווה תופעה כזאת? 2) הזמנו את ה- Lipo Glut של Welness. מישהו יודע מה המינון המומלץ לילדה ששוקלת כ- 19 קג. 3) Zink למריחה של קירקמן עומד בהיכון. כתוב עליו שכפית מידה מכילה 100mg Zink Sulfate USP, ושזה שווה ל-22mg Elemental Zink. האם מספיקה כפית אחת לפני השינה? האם ניתן למרוח בקירבה למריחת מגנזיום (ד"ר מקנדלס התייחסה למיטב זכרונינו לריווח מקלציום בלבד)? תודה לכולם על ההענות. נ.ב. תמי, כל הכבוד על יוזמת קומונת המתכונים החדשה.

razgalili

New member
בראש הפורום

יש מאמר מבוא על אוטיזם על בעיות כבד ומעים. התופעה (ועוד תופעות) מוזכרת שם) קריאה חובה.

אבא28

New member
חיפשתי וחיפשתי

רז, חיפשתי וחיפשתי ב- 37 עמודי הארכיון ולא מצאתי. האם אתה זוכר את נושא ההודעה או כל מילת חיפוש אחרת.

Alizaslu

New member
כחול/שחור

חפש בסרגל הכחול המופיע בראש העמוד של הפורום תכנס למאמרים. במאמר "מבוא חלקי לגישה ביולוגית לאוטיזם/תמי ורז גלילי תמצא תשובה

כמה תגובות

קודם כל - האם ראיתם שיפור תקשורתי אחרי כל העמל? ד"ר מק'קנדלס התייחסה לקרם האבץ כזניח. היא ממליצה על שני סוגי אבץ - zinc monomethionine שהוא תוסף בפני עצמו, ועל zinc picolinate שכלול בתוסף המינרלים PIC/MINS של THORNE. על קרם מגנזיום סולפט היא היתה פחות ביקורתית, אבל גם זה לא מספיק כמקור למגנזיום. אין בעיה עם מריחה סמוכה בזמן, כל עוד הקרם במקומות שונים. הד"ר התייחסה לתגובה בין השניים כאשר נותנים את שניהם אוראלית. חסר לי ויטמין E ברשימה שלך. לא נעים, אבל אל תבנו על קנדקס. עוד לא ראיתי רופא שמשתמש בו כאמצעי יחיד למיגור שמרים. אגב גועל - הרשימה שלי לתיסוף היא שכל התוספים החמוצים הולכים במיץ תפוזים (נכון יש שם סוכר) והתוספים המרים נעלמים בד"כ בקטשופ. אלו שחסרי טעם - בבקבוק החלב. עמית

אבא28

New member
תגובה לכמה תגובות

עמית שלום, תודה רבה לתגובתך. עוד לא ראינו את האור בקצה העמל. התגובות אצלנו די מזגזגות. יש 3 ימים טובים ואחריהם יכו לבוא יום פחות טוב. התגובה ל- P5P היתה טובה והתבטאה בקשר עין וריכוז רב יותר, ואף השתפרה כאשר נתנו את ה- P5P מורכב עם מגנזיום (בהתחלה נתנו רק P5P ומרחנו במגנזיום). היום אני די משוכנע שמריחת המגנזיום של קירקמן אינה מספיקה. מי יודע כמה נספג באמת. כנראה שבבליעה האפקטיביות עולה משמעותית. רק בעיה אחת קיימת: השלשול שזה גרם לקטנה כשקיבלה בבליעה. עכשיו ננסה חצי קפסולה עם מגנזיום וחצי בלי ונמשיך במריחה. אנחנו באמת לא התחלנו בויטמין E למרות שמבינים את חשיבותו. נודה לך/לכם על המלצות למוצר מסוים. לגבי ה- קנדקס: שאלתי את ד"ר מקנדלס בכנס והיא אמרה שאין לה נסיון אישי אך מספר פציינטים שלה השתמשו ומרוצים מהתגובה. כ"כ אמרה שהיא בעד לנסות כל תחליף לפני מתן תרופה קונבנציונלית. בנוסף אליו אנו משתמשים בפרוביוטיקה ובדיאטה דלת סוכר ומקווים לטוב. אגב סוכר: גם בקטשופ יש סוכר-/. דיאטה ללא סוכר זה מכה אמיתית! מה לגבי השחור מתחת לעיניים? שמעת/ראית משהו כזה? תודה

אבא28

New member
P5P הוא

צורת הקואינזים של ויטמין B6. ובלי הפלצנות זה למעשה התוצר שהגוף מפיק מ- ויטמין B6, כך שתיסוף ב- P5P אמור להיות אפקטיבי הרבה יותר (לפי חלק מהמאמרים פי 4 יותר אפקטיבי, כלומר 50mg P5P = 200mg B6).

עוד תגובות

לגבי השלשול ממגנזיום - כנראה שצריך לשחק עם המינון. לגבי הקנדקס - אף אחד לא יאמר לך שזה מזיק, כי זה לא. מצד שני זה לא זכה להיות מוגדר כיעיל במיוחד. בקיצור - נסו ותראו. לא הייתי תולה תקוות גדולות, למרות שיתכן וזה יספיק לכם. ויטמין E - עד היום השתמשתי בזה של קירקמן, עברתי למוצר של חברת NOW שנמכר בארץ כאשר העלתי את המינון, ועכשיו אני עובר למוצר בשם E-TEAM של vitamin research products. אני לא מבין גדול בויטמין E, אבל גם לא בטוח שצריך להיות. אני משתמש רק בצורה היבשה, כי את זה הכי קל לי לערבב עם נוזל ולתת. אנחנו עברנו לקטשופ של מרמולייט - מכיל סוכרלוז במקום זוכר. לא מה שהד"ר רוצה, אבל יותר טוב מקטשופ רגיל. אני עדיין מחפש קטשופ אורגני ללא תוספת סוכר. לפי מה ששמעתי - שחור מתחת לעיניים = קנדידה. למה? לא באמת ברור לי.

אבא28

New member
תודה

עשיתי לקטנה קטשופ בבית לפי מתכון מהאינטרנט. יצא ממש קרוב לאמיתי. להמתקה אני משתמש במעט XYLITOL ובסטיביה.

אבא28

New member
כמה שינויים שעשיתי

השתמשתי ב 800ג' עגבניות מרוסקות מקופסא. לא שמתי בצל מחשש לדומיננתיות יתר. הורדתי פלפל חריף אך הוספתי פלפל שחור ולבן. במקום דבש השתמשתי ב- XYLITOL וסטיביה. 2.5 - 3 כפות חומץ בהחלט מספיק. תיקנתי טיבול במהלך הבישול. בסוף ריסקתי ב- מרסק ידני (ניתן גם במעבד מזון) כדי שיצא חלק כמו האורגינל. ספרו איך יצא. בהצלחה

למעלה