כח המחשבה

S good S

New member
כח המחשבה

מישהו מאמין בזה ?? זו אמונה שמחזיקים בה המון אנשים, יצא לי לשמוע הנושא, ולהיווכח בעצמי.. נראה לי לפחות, איך אפשר להבחין בכלל בהשפעות של המחשבה ? ציטוטון קטן מספר שהתחלתי לקרוא : "כל מחשבה, שאנו משלחים לחלל האוויר, מושכת אליה מחשבות דומות, ולבסוף, חוזרת לאדם ששילח אותה, בעצמה גדולה יותר." "מחשבות אלטרואיסטיות, יוחזרו, אפוא, לבעליהן ויגרמו להם להיות מאושרים יותר. מחשבות מרושעות ושליליות, לעומת זאת, יחזרו ויגרמו לבעליהן להיות יותר אומללים ויותר מרושעים מכפי טבעם" אם יש למישהו משהו להוסיף או להעיר.. שירגיש חופשי.

EMM1

New member
אני לא יודע בקשר לראשון

אבל אני מסכים עם השני. דה דארק סייד איז וארי פאוורפול.

Gilliana

New member
Yes master Yoda ../images/Emo13.gif

גם אני מסכימה - The dark side is indeed very powerful and much more appealing

S good S

New member
תלוי מה זה בדיוק

מה זה תלוי בכלל.. סתם, סתם... הכוונה בכח היא לעוצמה מסויימת, בנוגע למחשבה: הדגם הפשוט יהיה איחוד של אותיות למילים, ומילים לרעיונות עם כוונה מסויימת שתרכיב תמונה, חיוביות או שלילית. יש מחשבות שהן מעבר למילים, שמתקרבות יותר לאינטואיציה שלזה לדעתי התכוונת, אי אפשר להסביר מה זה בדיוק....

אני לא מסכים את ההגדרה שלך למחשבה

אם הייתי במצב שלך הייתי נמנע מהלגדיר "מחשבה".

MetalSinagouge

New member
כן ולא.

אישית עם כל הקטע הזה של מחשבות נעלות, ומי קובע מה זה אלטרואיסטי ומה זה לא, אני לא מסכים כלל. זה מעין העניין של "קארמה" בדתות מזרחיות ומעין עניין של "חוק השלוש" בויקה ובשאר דתות מהסוג. לדעתי זו המצאה יהודית. איך אפשר להבחין בהשפעת המחשבה? אפשר להציב מטרות ולבדוק. אם חושבים על זה, מחשבה זה חתיכת דבר. זה מה שמניע אותנו "בפנים". אישית אני מאמין שאני יכול להשפיע על עצמי בעזרת היפנוט עצמי, זה פעל- כאן אפשר להכנס לדיון האם היפנוט זה באמת משהו שקשור איכשהו לתת מודע, או שזו בעצם פעולה שאנחנו מסכימים לה, לכן אנחנו מבצעים את ההצעה שהועלתה במהלכה. כל מודל, תיאוריה על איך ולמה לא ישנה את העובדה שזה פועל.

למעלה