עוגה בחושה, יש מצב שתאפי?
או מאפה מלוח? כמו הלחמניות ביס עם זית בפנים - זה crowd pleaser רציני, אנשים מתלהבים מזה וזה נחטף תוך דקה, גם בכמות כפולה... או אמפנדס במילוי כלשהו (זה כבר קצת יותר השקעה)
האופציה הקלה היא לחפש מאפייה שמכינה בורקסים בלי ציפוי של ביצה (או שאפשר לשאול אם מוכנים להכין בשבילך מגש אחד כזה) ולהביא. מילוי תפו"א, תרד, פיצה. למרות שזה קצת שומני, תמיד אוכלים את זה בישיבות וכאלה..
אפשר גם ללכת על בייגלס חמים (עדיפות לאלה מהמאפייה ביפו ששכחתי את שמה- בייגלה חם או משהו כזה
)
או שאת יכולה להכין את הסופגניות האפויות שהעליתי לבלוג השבוע
ובנוסף אפשר להביא מיקס של פיצוחים ופירות יבשים, אם זה מתאים לאירוע (להרצאה נגיד זה פחות פרקטי שכל הנוכחים יתחילו לכרסם דברים מרעישים..
)