גם אני בעד הסנדויצ'ונים, זה מגרה, צבעוני
כיפי, ומכיל הכל בתוכו בילט אין, ולדעתי גם הכי פחות עבודה וטירחה. כמה יותר קטנים ככה יותר כיף. את יכולה לעשות כמה סוגים, ולהתאים את זה לתקציב שלך. יש המון סוגי ממרחים ודברים, מגבינות לבנות שאת מוסיפה להם תבלינים (כמו דיפ) ומקשטת. והכי חשוב זה הקישוט . - לקשט בפיסות ירקות צבעוניים כמו פלפל אדום וצהוב, עירית או בצל ירוק, לשים כמה עלי חסה מסביב. זה יכול להיות אפילו מלחם פשוט , שני לחמים, כמה ממרחים וקישוטים וסגרת ענין. את יכולה להכין כמה סוגים, לגיוון. מה יותר פשוט מזה? אם בא לך לעשות משהו יותר חמים ו"מרשים",, יש אפשרות קלה מאוד להכנה, מבצק עלים, שמזכירה את האופציה הראשונה שנתנו לך פה אבל וורסיה אחרת, לא ריבועים אלא גלגלים: מרדדים בצק עלים, מורחים אותו בתערובת של גבינה לבנה פשוטה+ קצת אבקת מרק בצל (או פטריות, ) לא יותר מדי שלא יצא מלוח מדי, שימי פחות, תערבבי, תטעמי קודם את המלית, ותחליטי) חותכים לעיגולים, משטחים אותם בתבנית על נייר אפייר ואופים בתנור או בטוסטר אובן ומקבלים אחלה עיגולים טעימים מגרים וריחניים. יוצאת כמות יפה אם תעשי עיגולים לא עבים מדי. קטנים וחמודים, ואל תשכחי שזה תופח כך שחתכי קטנים ודקים יותר. לפני ההגשה אפשר לתת מכת חום במיקרו או טוסטר שנמצא בעבודה אם יש(עדיף טוסטר). לא חובה אבל כיף בחורף כשזה חמים. לא לשכוח מפיות קטנות לידיים. בהצלחה ואת מוזמנת לספר מה החלטת לעשות בסוף.