כיבוי אש ת"א!!!

TAleader

New member
כיבוי אש ת"א!!!

שלום לכולם! אני עומר, אחראי צופי אש תל-אביב ואני חייב להגיד שהנוכחות שלנו בפורום היא די נמוכה, פרט ל-TAFD ועצותיו המלומדות ומדי פעם גם עמית וכו´... עכשיו הגיע גם זמני לדבר, אז שלום כולם ולכל מי שאני מכיר, אבנר מרמת-גן וצופי גבעתיים הנחמדים שלא יצא לי להכיר הרבה מהם ועוד ועוד וידה ידה ידה... אז שיהיו לכולם פקל"ים נעימים (ולצופים מצפון הארץ, פק"ל זה אירוע גדול, כלומר - שריפה), ושבוע טוב בכלל.... אגב, אם למישהו יש תמונות נחמדות שלו/שלה של התחנה או של סתם אירועים - תשלחו אלי בכיף!!! שאלות, מענות, טענות, תרומות אוכל ומכתבי נאצה אפשר להפנות לE-MAIL שלי... :0)

fireman

New member
אהלן עומר וברוכים הבאים

לפורום בברכה... ערן אייל - מנהל הפורום כיבוי אש באר שבע

נועה פת

New member
ככה עומר?

אפילו שלום כבר לא אומרים??!!? מקווה שהכל טוב איתך ושנשמע ממך יותר..

TAleader

New member
מה שלומך!!!?

אהלן נועה! מה המצב? לא ידעתי שאת פה אפילו... איך המרגש בפ"ת?

נחמד שהגעת

שלום עומר ברוך הבא לפורום אתה גם יכול מידי פעם להיות עם האחראים שלך בקשר

TAleader

New member
אהלן ליאור! :0)

איך אתה מרגיש? בזמן האחרון אני משתדל להיות בקשר צמוד עם האחראים והצופים החדשים אבל לא יוצא לי (ולא בצדק) לדבר איתך, עם מייק וכו´... שירה קופרבויים, שעוזרת לנו עכשיו, נפלאה! כהרגלה, היא משיגה כל דבר שהיא רוצה ואירגנה לנו שולחן וציוד משרדי לחדר אחראים... ביום חמישי עשינו ישיבה של כולם עד 22:30 וסדרנו את כל חדר צופים והמחסן מחדש... המחסן נקי ומאורגן, המגפיים ממוינות לפי מידות והלוקרים פונו מכל הזבל שהצטבר בהם שנים (כגון קלטות וידאו מלפני 3 שנים)... חדר הצופים סודר מחדש וחדר אחראים נראה כמו משרד ולא כמו חדר שינה, המיטות הועברו לסלון והכבאים החדשים התקינו לנו מטבח חדש. אנחנו צריכים מצבת כוננות ולוח מודעות, ועוד דברים שיעלו בהמשך... בינתיים יש אחראים רציניים ששומרים על הציוד, למרות שמצב עדיין דורש הרבה עבודה. הקורס מתקדם לאט, אבל קרוב לסיומו. עוד 3 שיעורים ושבועיים אימונים וחזרה והם יהיו מוכנים ליציאות. כל האחראים מתכנסים לישיבה שבועית לסקור את השבוע שעבר ולהתכונן לבא. אני חושב שאם ניקח את עצמנו יותר ברצינות וארגון בניגוד לצחוקים שרצים עכשיו העסק ינוע הרבה יותר מהר... בכל מקרה אני מתנצל שלא דיברתי איתך הרבה זמן, אבל תדע שבזכות ליאור טהרני, שירה קופרבויים והצוות הנפלא של האחראים- עם עוד הרבה עבודה המצב יהיה טוב.

TAleader

New member
ועוד משהו...../images/Emo9.gif

תרגיש טוב, כי אני מתאר לעצמי שמה שעבר עליך היה קשה וכולנו מתגעגעים אילך, ולא בצחוק... מקווים לראות אותך מהר בתחנה!

DJ T REX

New member
לא נכון!

זה שאני עוקב בדייקנות אחרי כל הודעה פה ולא מגיב זה לא אומר שאני לא פה, להיפך, הייתי פה לפניך. מה לעשות, אני בחור שתקן. לכן זוהי הפעם הראשונה שאני כותב בפרום(מזל טוב!). סבבה אז נהיה בקשר: ליאור שני וטהרני,רותם,עמית,עומר. בסבבה מורן

Amitg

New member
עומר עומר עומר.....

לפני שאתה נותן קרדיט למישהו שזה לא בידיוק מתאים לו תבדוק את המקורות שלך טוב טוב... על המטבח אחראי דווקא ק. רפי לוי ולא הכבאים החדשים

למעלה