כיבוי צג כדאי או לא

דניאלה66

New member
כיבוי צג כדאי או לא

שלום לפעמים לאחר 5 או 6 שעות עבודה אני מכבה ידנית את הצג על מנת ש"ינוח" במשך שעה וחצי את המחשב אני משאירה דלוק . האם כיבוי צג ידנית בכל יום עלול לגרום לו לתקלות בעתיד ?

דניאלה66

New member
kitt הייתי בשמחה מעבירה אותו להמתנה ../images/Emo7.gif

אבל דקה אחרי שהוא בהמתנה הוא מתעורר לחיים או שהוא נשאר בהמתנה במשך כמה זמן הוא נתקע ואני צריכה ללחוץ על הכפתור "ריסיט" מה יכולה להיות הבעיה ? מדובר בחלונות 98 LOC

kitt

New member
הוא מתעורר כנראה כתוצאה מתזוזה של

העכבר, תנסי להכניס אותו להמתנה בלי שתעבדי על אותו שולחן ותראי מה קורה. בקשר לזה שצריך ריסט, זה המחשב נרדם, בטלי את כניסת המחשב לstand by בהגדרות צריכת החשמל של המחשב.

דניאלה66

New member
לkitt ../images/Emo63.gif

קודם כל זה ידוע שלא צריך לגעת במחשב בזמן המתנה כי כל נגיעה במקש או בעכבר מעורר אותו לחיים את זה אני יודעת ביום שקיבלתי את המחשב , זאת לא הסיבה הוא מתעורר אחרי דקה או נתקע לגמרי וזה התחיל לפני כמה חודשים , קודם לא היתה בעיה במצב המתנה הכל היה תקין . בקשר לניהול הגדרות חשמל , צירפתי צילום מסך שתוכל לראות את ההגדרות אם הכל מסומן בסדר כי לא שיניתי דבר . ניסיתי גם כפה מצב APM 1.0 אבל גם זה לא עזר....

דניאלה66

New member
לkitt ../images/Emo36.gif

ניגשתי לביוס Power management - user define (אין שם DISABLE באותה פונקציה) doze mode - disable standby mode- disable suspend mode - disable HDD Power down - disable הכל בסדר בביוס ולא שיניתי דבר איזה אפשרויות אפשר לנסות שוב ?

דניאלה66

New member
האפשרויות הם ../images/Emo62.gif

POWER MANAGEMENT- USER DEFINE MAX SAVING MIN SAING כרגע זה על USER DEFINE השניים האחרים הם למעשה הזמן מתי המחשב יכנס להמתנה וכ"ו...

דניאלה66

New member
kitt היקר נראה לי ששכחת אותי ../images/Emo6.gif

היום שוב זה קרה , העברתי את המחשב למצב המתנה ולאחר 2 דקות הוא התעורר לחיים אז נאלצתי לסגור את הצג ידנית כמו בכל יום.. אני לא יודעת מה לעשות אתה חושב שאולי ישומים שעובדים מפריעים למחשב מלעבור למצב המתנה ? הכוונה לשומר מסך , אנטי וירוס ....

kitt

New member
לא שכחתי אני עדיין מנסה לחשוב מה

עלול לגרום לבעיה כזו. אנטי וירוס לא מפריע לנושא. שומר מסך גם לא אמור להפריע.

דניאלה66

New member
kitt קרה היום משהו מוזר ../images/Emo5.gif

היום במנהל התקנים - התקני מערכת - תמיכה בניהול צריכת חשמל מתקדם --הופיע לי סימן קריאה צהוב לידו (פעם ראשונה שראיתי את זה ואני מידי פעם מסתכלת במנהל ההתקנים) . עשיתי אתחול והסימן קריאה צהוב נעלם כלא היה , נכנסתי למאפיינים כתוב "התקן זה פועל באופן תקין " מדוע היה ליד הפונקציה של ניהול חשמל סימן קריאה צהוב ולמה הוא נעלם בעת האתחול ??????

kitt

New member
יכול להיות שיש בעיה עם הדרייבר של

לוח האם לניהול החשמל. מחקי את הAPM ממנהל ההתקנים ואתחלי את המחשב הוא יתקין אותו מחדש.

דניאלה66

New member
קיט תדריך אותי צעד צעד כי...

אני חוששת למחוק בשוגג משהו אחר , מה אני אמורה למחוק ? איך והאם אני אמורה לחפש את הדרייבר בעת האתחול או שהוא יתקין אוטמטית בעצמו?? אודה לך מאוד אם תדריך אותי צעד צעד תודה kitt :)

kitt

New member
את אמורה למחוק את הAPM ממנהל

ההתקנים, בזמן האיתחול הוא מתקין אותו עצמאית.

דניאלה66

New member
רגע רגע רגע ../images/Emo102.gif

קיט בבקשה ללכת צעד צעד שאני לא יעשה נזק בטעות אני מצרפת צילום מסך אתה מתכוון להסיר את כל הענף של "תמיכה בניהול צריכת חשמל" ???? או רק את הAPM איך אני מסירה אותו ????? אנא הסבר לי בפשטות תודה

למעלה