כיבינימאט

כיבינימאט

אין אדמין שיכול להיכנס לשרת החדש ולהעיף את כל הבוטים עם השילדים? חצי מה-CT עם שילד וזה ממש מסריח לשחק ככה

מה הבעיה?

מה בוטים? זה שאנחנו לוקחים מגן? יאללה סתום את הפה, כול אחד ישחק איך שבא לו מה הבעיה שאנחנו ניקח מגן? זה נותן לו עוד הגנה אבל אנחנו עם אקדחים... זה לא כאילו יש לנו נשק חזק שאנחנו עם מגנים אני הייתי הראשון נראה לי שלקח מגן היום, ואז עוד כהמ לקחו.. מה הבעיה בזה שאנחנו עם מגנים?

שיותר קשה להרוג אנשים עם מגן

ובטח אם חצי מה-CT קונה מגנים אז זה קשה להרוג אותם תשאל את כל מי שאתה רוצה פה שילד ואוטו סנייפרים שניהם מסריחים באותה מידה תראה בעצמך ברגע שעוז הצליח להרוג מישהו הוא לקח את המגן שלו ובמשך 5-10 סיבובים לא מת פעם אחת ונשאר עם המגן המסריח הזה תנסה פעם אחת להיות בטרור ולשחק כשלחצי מה-CT יש מגנים, נראה אם אתה תסתדר נגדם כשכולם באים ביחד...

לא בעיה יש הרבה שיטות לעבור מגן

ומניסיון שרוב הCT עם המגינים אין שום בעיה להרוג אותם אגב אם הם ישר באים פשוט קנה סנייפר וכוון עליהם למטה יעני איפה שהרגליים שלהם גם אם יש שילד זה פוגע

מי שיודע יודע...

בא מולך מישהו עם מגן? לך אליו, אל תירה סתם, תחכה שהוא ירה עליך ואז תירה עליו או שתקפוץ לצידו ותירה עליו הכי קל

PinKy The KiNg

New member
לא לרגליים ..

אם מישהו בא אליך אחד על אחד תיהיה מוכן על צד שמאל שלו .. זה בדרך כלל המקום שהם פותחים את המגן

לא קשור, אתה יכול לירות לו

בסנייפר לכיוון הרגלים.. גם אם הוא לא פותח זה יפגע יוריד 40-60 חיים

razaR2

New member
זה פשוט מעפן

לא בעיה להרוג מישהו עם שילד אבל זה מעכב אותך והעיכוב הזה מסכן אותך והרבה פעמים מוריד לך HP וזה פשוט מאוד מעפן ומגעיל ומי שמשחק עם מגן הוא בוט, שזאת מילה נרדפת לנוב שזה שחקן מתחיל שלא יודע לשחק ובגלל שהוא לא מצליח להרוג הוא קונה שילד וככה מת פחות, תלוי עד כמה הוא באמת נוב. בשום מקום לא מקובל לשחק עם שילד, ויש לכך הרבה סיבות טובות, תפנימו את זה. ותותי, אני לא בא להעליב אותך או לתקוף אותך או משהו כזה, רק מסביר לך למה שילד נחשב לנשק מגעיל.

KillerA

New member
../images/Emo45.gif

מחזק! בברכה צ'יטר
(רז חח)

יאיי קלמבה

''רק מסביר לך למה שילד נחשב לנשק מגעיל. '' ממתי שליד הוא נשק אגב? + אם זה ''נשק'' בוטי מה הבעיה שנקנה כזה?

razaR2

New member
אל תתחכם "ממתי שילד זה נשק"

והבעיה שתקנה כזה היא שזה מעצבן ומגעיל, אם אתה רוצה לשחק כמו בוט ובצורה מגעילה, קנה שילד, זה חוקי אצלינו ביינתים, אבל אל תתפלא כשיתחילו לקרוא לך בשמות ולהגיד לך לזרוק את זה.

elerock

New member
בוט=המחשב

יעני שאתה משחק נגד המחשב ולא באון ליין יש בוטים... ובגלל שהם לא יודעים לשחק ולא משנה באיזו רמה בא השם BOT

XD

הוא עם תוצאה גרועה אומר למי שיש לו מגן שהוא נוב XD אם הוא לא מציחל להתגבר מול מגן מי הנוב פה?

elerock

New member
אתה...ולא הוא

מה קשור התוצאה ? שמעת פעם על COVER? כנראה שלא... עזוב יש לך עוד מה ללמוד אין לי כוח לחפור..

omerst

New member
שילד זה חלק מהמשחק

בסרבר של נובים:המגן נחשב יתרון,(הוא מגן אליך,וקשה להרוג אותך) בסרבר של מקצוענים ושל כאלה שמבינים עיניין,זה נחשב חיסרון(כולם יודעים איך להרוג אןתך,אתה איטי,ואם נשק חלש (או חזק,אם מאט מאוד כדורים) בכלליות:אם מישהו משחק מולי רק אם סניפר,במשך הרבה סיבובים,אני יעבור למגן,ויחד אם רימונים יהרוג אותו...פשוט כי אין הרבה דרכים אחרות להרוג אותו (פרט ללקחת גם סניפר) עכשוי רז-אתה צודק שזה נחשב מעשה נובי...אבל בנינו-אם איש אחד קופץ אליך אם מגן (עלק קופץ,הוא איטי) יש לך איזשהיא בעיה להרוג אותךו? אני בטוח שלא,אתה פשוט תכוון לרגלים,או תרוץ אליו,או תדקור אותו או כל דבר אחר,אבל תכל"ס-זה לא כזה ביג דייל.... קבוצה שלמה של שילדים?זורק רימונים אליהם...שני רימונים אדומים-כול הקבוצה מתה....רימון פלאש-אתה דוקר את כולם (שדה ראייה קטן,ויכולת תגובה איטית) לסיכום:שילד זה לא נשק כל כך טוב,ואם לאויב שלכם יש מגן,פשוט תלמדו איך להרוג אותו...

razaR2

New member
עומר, כמו שאני כל הזמן אומר

הבעיה היא לא להרוג אותו אלא הצורך לעשות את זה. אם תפנה אליו את הגב, תקבל ממנו כדור בראש ומצד שני, אם תשאר לנסות להרוג אותו, זה יעכב אותך מבחינת זמן הסיבוב, יש סיכוי גדול שפתאום מישהו אחר יקפוץ מאחוריו ויוריד לך HP או שאפילו הוא יוריד לך HP, זה מבזבז לך כדורים, בקיצור, זה מעכב וזה מציק ולמי שמשתמש בשילד אין צורך ביותר מדי חשיבה ובגלל זה, זה נחשב לנשק של נובים ולאחד מגעיל. מבחינתי, שילד ואוטוסנייפר זה תחליף חוקי (יחסית) לצ'יטים, כי מי משתמש בזה? נובים שלא מצליחים להרוג וכל הזמן מתים.

למעלה