כידוע לכם אנחנו מנסות (ויפי יופ יש גם גברים

שוצאן

New member
כידוע לכם אנחנו מנסות (ויפי יופ יש גם גברים

פה*.*) מפגש פורום^^ אז בבקשה שרשרו לפה תאריכים שאתם יכולים בהם ואני אכין רשימה וכך ניראה באיזה יום יוצא לרובנו להיפגש^^~ אני מבקשת שזה יהיה שירשור מסודר בלי הספמה (בלי דיבורים שלא קשורים לשירשור הזה!)

שוצאן

New member
להגיב לפה!!!1 ../images/Emo220.gif

לא להוריד את השירשור הזה למטה! נתוש תימחקי את ההודעות המיותרות שליXD (את יכולה בבקשה לינעוץ את השירשור הזה? :p)

skaramoosh

New member
קבעו תאריך ואני אשתדל לבוא

לא שזו כזו בעיה, בסך הכל כולנו גרים במקום לא כזה גדול
. כזה מאמץ להגיע לקניון?

יום ראשון! O:

יש שביתה, אז אולי בשעה 3:00 זה טוב? O: (אני גומרת לימודים ב-14:25) בקניון זה הכי סבבה. מקום ציבורי, גדול... אפשר להפגש במיסטר זול. דרך אכב, נגה!!!!!!!!!!!!!!!!!! D:::::::::::::::::::: ברוכה השווה!!!!!!!!!!!!! D::::::::::::::

שוצאן

New member
אתם צריכים ליזרוק תאריכים לא אני....../images/Emo220.gif

אני יכולה בכל יום..

שוצאן

New member
אבל אני צריכה שתיזרקו תאריכים...../images/Emo220.gif

ואז אני אסדר שירשור ואשים שם את כל התאריכים ואתם תשרשרו
לתאריך שאתם יכולים ואז ניראה...

Dark Neko

New member
בתאל, תעשי ככה:../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

תשרשרי לפה תאריכים [כל תאריך בהודעה נפרדת], ואז כל אחד מהפורום יסמן מתי הוא יכול ומתי לא. ואז נמצא תאריך שכולם יכולים ויהיה לנו מפגש נהדר בקניון. בהצלחה.

Dark Neko

New member
או במקום אחר. ../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

למרות שלדעתי בקניון זה יהיה טוב. D:

קקי מקוייק ומתקייק!

ראשון אני לא יכולה (צפורה, יש סיכוי שאני באה אלייך ואת עוזרת לי בסטטיסטיקקה?) שלישי אני לא יכולה, יש לי בני עקיבה (זה בכלליות, כל שבוע.) רביעי השבוע אני לא יכולה כי אני נוסעת לירושלים אחרי בצפר... אבל אולי יום שני אפשר? O:

Dark Neko

New member
עדיף שבוע הבא.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

וגבריאלה, אם את צריכה עזרה במשו בבצפר, אני ובתאל לשירותך תמיד! D:

יווווווווווווו!!!!!!!!!! *___________*

באמת?! D: מגניש כפול שלוש! X3 אני צריכה עזרה במתמטיקה בסטטיסטיקה... יש לי מבחן, אבל אני לא יודעת מתי, כי שינו לנו ת'מערכת. אבל אולי יש סיכוי יום ראשון! O: (אני אתקשר אלייך) אבל אני צריכה גם עזרה בחומר ביונה, שזה לא ממש תוכלו לעזור לי ^^" צפורה כן! D: (נכון שכן צפורה? ~תוקעת בך מבט חשדני~) יש לי גם בזה מבחן...

למעלה