כיוון זווית בסטם של ספשלייזד

חוריפיש

New member
כיוון זווית בסטם של ספשלייזד

מסתבר (כנראה) שאפשר לכוון את הזווית של הסטם. אני מעוניין לנסות להגביה את הכידון בצורה כזאת. הבעיה היא שההוראות באתר של ספשלייזד מאוד מעורפלות.
יש חלק בתוך הסטם שצריך לכוון בעזרתו את הזווית, אבל לא בדיוק ברור איך מסובבים אותו\מוציאים אותו החוצה ומה האפשרויות מבחינת הזוויות. פירקתי את הסטם, אבל זה נראה כאילו החלק הזה יושב בפנים בלי אפשרות לסובב אותו. האם פשוט צריך להפעיל כח, להוציא אותו החוצה ולסובב לזווית הרצויה או שיש טריק אחר?
אם למישהו יש נסיון בזה או מכיר, אשמח לעזרה.

תודה.

חוריפיש

New member
תודה, אבל התכוונתי לסטם מתכוונן מסוג אחר

התכוונתי לזה:
[URL]http://service.specialized.com/collateral/ownersguide/new/assets/pdf/Stem---Multi-Position-Stem-Instruction-Guide.pdf[/URL]

נראה שזה מה שיש לי. מדובר אם אני מבין נכון בחלק פנימי שיוצר זווית נוספת בין הסטם לHead Tube. אבל הוראות התפעול לא מספיק ברורות, איך מוציאים אותו החוצה ומסובבים אותו (בכח? אני חושש מנזק).
אם אני זוכר נכון, יש לנו אותו דגם של אופניים, או דגם דומה.
אם תסתכל במסמך שצירפתי, מה שיש לי זה מה שמופיע בשורה הראשונה (הטור האמצעי והימני), כרגע זה על 8+, אני רוצה לשים את זה על 16+.

תודה.

חוריפיש

New member
עדיין לא פתרתי

לא ממש מצאתי מידע באינטרנט בעניין ואני חושש מנזק אם אפעיל כח. עושה רושם שמצב הכתף משתפר ברכיבות אז אולי אחכה עם זה. אני עדיין מתרגל לאופניים.

rubber duck

New member
מקווה שזה יסייע

סרטון שמצאתי שמדבר על הסטם הזה

שרון

חוריפיש

New member
נראה שזה בדיוק מה שאני מחפש

כרגע עדיין לא יכול להקשיב, אז אבדוק בערב. אבל זה נראה בדיוק זה.
אני צריך לעבוד על כישורי החיפוש שלי.

תודה.

חוריפיש

New member
הצלחתי

את החלק לא הצלחתי להוציא מהסטם, אבל אחרי שפירקתי את הסטם לגמרי (מהכידון ומהמזלג), הצלחתי לסובב את החלק הזה בתוך הסטם באמצעות מברג (יש בחלק הזה חריצים). כמה שריטות לצבע של הסטם מבפנים, וסובבתי אותו למיקום הרצוי.
ביום שני אבחן את זה ברכיבה, אבל נראה שהכידון גבוה יותר מהמיקום הקודם שלו.

למעלה