כיוון מסך מגע ב TX

robm

New member
כיוון מסך מגע ב TX

אני לא מצליח לכוון את המסך מגע ב TX שלי. אם אני מזייף, ז"א לא נוגה במדויק במרכז העיגולים, אני מצליח איך שהוא אבל גם לא מושלם. האם המכשיר מקולקל או זאת בעיה ידועה. אם זה לא קילקול מה עושים. יש " Workaround" ? האם לפנות לשרות או לספק? תודה מראש

robm

New member
web browser

עוד בעיה, ה web browser המקורי לע עולה ועושה reset ל TX . מה יכולה להית הבעיה?

AYELET1

New member
אני הייתי פונה לספק, בפרט אם

המכשיר באחריות? לפני כן בצע גיבוי (רצוי על כרטיס חיצוני בעזרת תוכנה כמו BACKUPMAN והארד ריסט ובדוק אם הבעיה עדיין קיימת לפני שהתקנת תוכנות וסנכרון

robm

New member
Hard Reset לא עזר. בכל זאת תודה

על לענות לי. אפנה ביום ראשון לספק.

external

New member
תוריד את PowerDigi

מהאתר הזה www.palmpowerups.com התוכנה הזו היא תוכנת הקליברציה הכי מתקדמת. היא נותנת לך לאפס את המסך עד רמת המילימטר ולא רק ב-3 נקודות כמו זהתוכנה של פאלם מאפשרת. לי הייתה אותה בעייה עם ה-TX, הפאלם לא הסכים להתאפס. אבל אחרי שהתקנתי אותה הכל הסתדר. יש לך 14 יום ניסיון חינם, כך שאין לך מה להפסיד, ואם היא עוזרת לך אז אפשר לקנות אותה במחיר של 9 דולר, אם אני לא טועה. בהצלחה שמוליק.

robm

New member
Backupman לא משחזר את הכל ../images/Emo53.gif

בזמן שחזור התוכנה מתלוננת על בעיות. עכשיו WiFi לא עולה ובמקום זה גורם ל Reset . מקווה שאין עוד בעיות שעוד לא ראיתי. עזרה בבקשה, רוברט

קובביס

New member
Backupman

אצלי, בעייה דומה צצה כשאני מנסה לשחזר והתאריך בפאלם קדום, התאם את התאריך לתאריך הגיבוי ב backupman ונסה שוב. ה- PowerDIGI פועל נפלא ב TT3 הידוע לשימצה בנושא קובי

robm

New member
תודה אבל שינוי תאריך לא עוזר

אני מקבל את הודעות שגיאה הבאים : Error restoring J9 MIDP Bundle Error restoring WiFi Core Lib Error restoring J9 Java VM איך אני אטען הנ"ל ידנית ? תודה מראש, רוברט

קובביס

New member
אפשרות נוספת

אולי יש התנגשויות...נסה לעשות הרד ריסט ואח"כ לנסות שיחזור (אם עדיין לא ניסית זאת) קובי

fishmani

New member
תעבור לשימוש ב-NVBACKUP התוכנה הכי

טובה לגיבוי הTX, ודרך אגב היא חינמית (עדיין,,),

cinargy

New member
אפשר לשחזר ואז להתקין שוב ג'אווה

שלושת הקבצים ש - BACKUPMANלא מוכן לשחזר קשורים לג'אווה (בכל פאלם TX שאני השתמשתי בו יש את הבעיה הזו). מניסיוני אין בעיה לשחזר את ה-TX ללא הקבצים האלה ואז להתקין שוב ג'אווה מהמחשב. אני גם שומר עותק של התקנת ג'אווה בכרטיס ה - SD למקרה שאני זקוק להתקין ולא ליד מחשב. תהיה מודע לכך ש NVBACKUP היא תוכנה מעולה, אולם שיטת הגיבוי שלה שונה ומומלצת לגיבוי ושחזור לאותו מכשיר ולא להעברת כל התוכנות לפאלם אחר. אם רוצים לשלוח פאלם לתיקון, מומלץ להשתמש ב- BACKUPMAN מכיוון שהגיבוי של - BACKUPMAN משוחזר בקלות לכל פאלם TX אחר. אני ליתר ביטחון משתמש בשניהם ואוטומטית כל בוקר שתי התוכנות עושות גיבוי מלא לכרטיס. כשאני צריך לשחזר אני תמיד סומך על NVBACKUP, אולם למקרה של נזק טוטאלי יש לי גם את הגיבוי של BACKUPMAN

למעלה