כיוון משקולת בפטיפון

zvooloon

New member
כיוון משקולת בפטיפון

קניתי פטיפון GEMINI XL-120 . אני צריך לכוון את המשקולת לפי המלצת היצרן. המחט והראש באו יחד עם הפטיפון ובהוראות שלו לא רשומה המלצה. על הראש לא רשום דגם ואין לי מושג מה ההמלצה. מישהו יכול לעזור איכשהו?? אשמח.

aviramdj

New member
איך לכוון .

צריך קודם לשים את המשקולת במצב שהמחט באויר ויש איזון בין המשקולת לראש . אז אתה צריך להוסיף מעט משקל שהמחט תשב יציב על התקליט גם שאתה עושה סרקצ'ים . לא מומלץ לשים עודף משקל על המחט כי זה שוחק את המחט ואת התקליט, כמו כן אם תשים מעט מדי משקל כשתעשה סרקצ'ים יש סיכוי רב שיהיו לך קפיצות של המחט .

zvooloon

New member
איך לכוון

תודה אחי אבל ידוע העניין הוא שלכ ראש יש המלצה למשקל אותו יש להוסיף אחרי שמייצבים (לפי המספר שליד המשקולת) או שאתה אומר פשוט להוסיף קצת לפי התחושה ושלא יקפוץ בסקרץ'?

mb13

New member
אני מוסיף לפני התחושה ו....

אם יש שם untisketing ( זה משהו עגול שמסתובב מסביב לזרוע) אז צריך שהוא היה על 0 .....

Dj Eitan

New member
כדאי שתדע...

לכוון את המשקולת זה לא בעיה וכבר הסבירו לך נכון איך לעשות זאת אין פה משהו על פי המלצת יצרן, המחט צריכה לשבת על התקליט במידה נמוכה של לחץ ע"מ שתוכל לבצע סקראצ'ים והמחט לא תקפוץ לגבי הפטיפון שלך אין לי מושג איך המשקולת בנויה אבל חשוב שתדע שבטכניקס למשל אסור בפירוש לגעת במכלול של המשקולת שזה כל המבנה של הבית עם הכיוונים את זה ניתן לכוון אך ורק במעבדה עם הציוד המתאים ולכן מעבר למשקולת שנמצאת על הזרוע עצמה המלצה אישית שלי אל תיגע.

למעלה